- 13 Mayıs 2018
- 303
- 723
- 18
- 33
umarım yememişsindirkızlar ben babamla çay içmeye gidiyorum bahçeye
inşallah bir şey yemem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım yememişsindirkızlar ben babamla çay içmeye gidiyorum bahçeye
inşallah bir şey yemem![]()
Maşallah ,erken anne olanlardansın
günlül tutmaya başlandı mı acabaEn sevdiğim![]()
Ben kolay kolay sinirlenmemİyi sabır varmış sende o halde. 7 yıl sessiz kalmak zor. Maalesef eski insanlar her şeyin en iyisini bildiğini düşünüyor hele erkek anneleri. Geçmişte kendileri gelinken gördüklerini oğullarının eşlerine uygulamaya çalışıyor. Ben en çok bu olumsuz dialogların tartışmaya ve kavgaya sönüşüp arada erkeğin bırakılmasına üzülüyorum. Sen büyük bir erdemlik göstermiş sabretmiş ve yine damarına basmasına rağmen sakince söylemişsin söyleyeceğini. Taktir ettim valla![]()
Kpss stresini tahmin edebiliyorum canım.şimdiden kolaylıklar ve bol şanslsr canım.İnşallah iyi bir puan alırsın canım.Bir sürü alıntı yaptım başardım sanırım :)
Yumurta için evet haşlanmış yumurta pek seven biri değilim ben ama omlet daha çok seviyorum haşlanmışa göre
Peynirlisi bu ara favorim ama maydanozlu da güzel oluyor bence bu arada soğanlı yumurtayı biliyorum ve çok seviyorum çok güzel bir tadı var sadece biraz beklemeli :)
evet aslında sabah kalktığımda canım hiçbir şey yemek istemiyor öğlen çabuk acıkıyorum ama öğlen ve akşam genelde tek menü yiyorum sanırım ders çalıştığım için falan fırsat olmuyor bir bakıma da bir yeme düzeni oturtacağım zamanla inşallah
pazar günü kpss var onun stresi var bir de bu ara biraz üzgündüm falan derken ondan iştahım yok sanırım su içmek bile midemi bulandırıyor hatta zor içiyorumama son 1 hafta aşacağım bunları
eskiden güzel ara öğün falan yapardım değişik tarifler ama bu ara yapamadım ama yapacağım onları da
Herkes artı gelmeye başladı
N’oluyo bize
esperenzaa kalori diyetine devam edersem
Tatlı veya ekmeklere ceza verecek misin
Yoksa boşa etmiyim
Canım lütfen kendine gel olmaz
Daha yeni başladık yaaa
Ben çok hızlı gittiğim için tıkandım
Ama sennnnn
Yooo tam tersi zaten birinci olamam Kİ mümkün değil şiştim
Ah yaaa
:))
Ne en sevdiğin :)) açık konuş
Giren girmiş artıkama bu hafta bir kere daha kaçamak yaparsan
Seni ikinci yapmam
İlk ve son kaçamağındı bu hafta
Ciddiyim![]()
Ne yedin merakımdan çatlayacağımİşten geç çıkmak zorunda kaldım da uzadı
Ne yicez biz şimdi
Ooofff offff
Hiç yemek yok
Halim de yok
Mutfağa girişiyim ben
![]()
Kızlar kahvaltımda yarım haşlanmış yumurta da vardı sanırımSelam kızlar :)
bugün tartıda 59.9 çıktım
cuma 60.2 idim
Menü:
Kahvaltı (9.15)
1/5 simit
zeytin (9 tane sanırım)
1 kk peynir
Öğlen (14,00)
havuç kavurup yoğurtladım - 3 yk civarı
yarım poğaça
(poğaça ve simit kalsa bozulacaktı ısıttık babamla kalmasın diye çavdar yerine onlardan azar azar yedim)
Akşam ( 18,00)
2 yk mıhlama (komşudaydım ye ye diye çok ısrar ettiler ekmek yemedim(sadece tek seferinde ekmeğin kenarıyla aldım kalanında çatal ile yedim)
1 yk çoban salata
peyir 1kk
1 yk patates haşlama
biber 5-6(tost makinesinde ızgara gibi olmuş yağ falan yok)
,
sanırım bu kadar
sonra bizimkilere yemek yaptım ama yemedim malum simit ve poğaça olunca oysa köfte falan yapmıştım da çok da canım istemiyordu yesem de fazla olacaktı
ara: soğuk kahve yaptım gold ile içine yarım su bardağı sür bir çay kaşığı çikolata sosu çünkü çok acı olduo da zaten yapıştı bardağa
Su:2 olmuştur belki de geçmiştir emin olamıyorum suyu sayamıyorum
spor:
90 dk leslie 3 mil 5 k : 450 puan
150 ip : 30 puan
30 sn plank : 10 puan
2000 adım : 30 puan
540 puan
esperenzaa @smygnc @medgic26
fattylamb94 @giustizia_
inşallah yarın eksi eksi eksi çıkarım![]()
Eveet başladım ama tam iki cümle yazmıştım babam çağırdıMaşallah ,erken anne olanlardansın
günlül tutmaya başlandı mı acaba
Ben kolay kolay sinirlenmemRahat insanımdır ,işime gelmeyeni duymam hatta.
Eşimin yüzü suyu hürmetine susmuştum.Amann konuşsun dursun bi köşede derdim hep.
Tam da dediğin gibi kayınvalidem kendi kayınvalidesinden çekmiş , o da bana çektirmeye çalıştı ama olmadı
Kayınvalidemle ayrı şehirlerde oluşumuz da büyük avantaj.Eşimin gidip gelmesine karışmam hatta teşvik ederim git sık sık görüş ara diye ama ben gitmiyorum artık.Doğal olarak torununu da göremiyor. Oğlunun evine gelebilir sorun değil ama ben o geldiğinde evde olmamEşim beni ve annesini iyi bildiği için bu konudaki kararıma saygı duyar .Tabi içten içe böyle olmasaydı diye düşünür herhalde ama yapacak birşey yok.
Kpss stresini tahmin edebiliyorum canım.şimdiden kolaylıklar ve bol şanslsr canım.İnşallah iyi bir puan alırsın canım.
Moral bozukluğu kiminde yeme isteğini tetiklerken kiminde de iştah kesebiliyor.
1 hafta sonra daha iyi olursun canım.
Ara öğünlerde yaptığın değişik tarifleri de paylaşırsan bize de fikir vermiş olursun canım![]()
Canımmm bu hafta sana çok çok kolay gelsin,tüm işlerin rast gitsin inşallah:)esperenzaa
Asssiri yorgunum ama 30 dakika tempolu yuruyus cezami tamamladim bugun kaptanim, omuzumda yuktu resmen.
15 dakikalik bi cezam daha vardi, onu da halledicem bugun ya da yarin ins
iyi canım.Gerginliğin ödemin biraz biraz azalır artık:)Ayrica tempolu yuruyus iyi geldi galiba regl oldum :)
hahaha.deli kız.puanı yok etkisi çok.Puanı olsaydı başka şeylerde yapabilirdim![]()
Ay Zaten bir vereyim bir sürü plan yapıyprumhaklısın ama hani en azından hafif diye insan bi dondurma yemek istiyor yoruyor insanı diyetler de ama hiç olmazsa benim dediğm tarifi yaparsın sonuçta içinde zararlı bir şey yok :) hiç olmadı kilolarımızı verdiğimizde gönül rahatlıığıyla haftada bir iki kere yeriz önce bi kiloları verelim
İnşallah hakkında en hayırlısı olur canııımEn azından haftaya cumaya kadar belli olur.
Sağol canım![]()
Yok yokumarım yememişsindir![]()
Canım geçmiş olsunmenüm:
sabah: 1 yumurta, 2 zeytin, salatalık.
ara yok
öğlen: sade döner( hiç bir şey yoktu sadece saf et yedim- zaten ne olduysa mideme dokundu gün boyu ishal yaptı)
ara öğün: 1 bardak çay, 1 adet un kurabiyesi( ikramdı ve o an çok iyi geldi:d)
akşam: 2 kaşık salata
ara: incir( taze incir 4-5 tane)
su: 2 lt
spor:
15 dk egzersiz; 30 puan
3000 adım: 45 puan
toplam: 75 puan
esperenzaa
fattylamb94
Hahahaha al bir deli dahaVayyyyyyyyyyyyyy
Ben de yeni ...... yaptım
İkinci posta da gelir yatana kadar illa![]()
hiçbir şey yememişsin ki kuzu.esperenzaa
fattylamb94
fayfeyfiy
Sabah 2 haşlanmış yumurta (iştahım yoktu)
Öğle üzüm (iştahım yoktu)
Arada bişey yok
Akşam yemek yemedim
Üzüm yedim pardon
Bi de kefir içtim
Su da içemedim pek
Bugün bişey yok
Karnım yumuşuyo
SPOR
51 DAKİKA HAFİF TEMPO YÜRÜYÜŞ
51 PUAN
YATANA KADAR KURUYEMİŞ YERSEM YAZARIM HERKESE İYİ AKŞAMLAR SAYGILAR![]()
merhabalaar size bugunkü menümü yazayım hemen
sabah: 1 haşlanmış yumurta 2 dilim tam bugday ekmeği 5 yeşil zeytin 2kk beyaz peynir domates salatalık
ara: 2 ceviz 3 kayısı
öğlen : 1 haşlanmış yumurta 4 yk taze fasulye 2 yk yogurt 1 dilim tam bugday ekmeği
ara 1 küçük muz 2 yk yogurt
akşam: patlıcan kebabı 4yk taze fasulye 1 kase yogurt salata 1 dilim tam bugday ekmeği
esperenzaa @medgic26 @mutsuzdrn
3.5 lt su 45 dakika tempolu yürüyüş :112.5
fattylamb94
Başınız sağolsun canım.Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömür ihsan etsin inşallah.Canım haber veremedim eniştemin vefat yıldönümüydü İstanbula geldim çok yoğundum ve telefonda sıkıntı oldu giremedim nete.Az önce telefoncu yaptı.Diyetimi yaptım sıkıntı yok.
Bugün ki menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
Öğlen
3 köfte
Salata (4 yk)
1 kase cacık
Akşam
Avuç içi kadar haşlama göğüs
Salata (3 yk)
1 sb ayran
3 lt su,1 kupa y.çay,1 bardak çay
45 dakika plates = 45*2 =90 puan
9000 adım =15*9=135 puan
Toplam =225 puan
14.07.2018
12.000 adım =12*15= 180 puan
esperenzaa ve
fattylamb94
Kayınvalidemle ayrı şehirlerde oluşumuz da büyük avantaj.Eşimin gidip gelmesine karışmam hatta teşvik ederim git sık sık görüş ara diye ama ben gitmiyorum artık.Doğal olarak torununu da göremiyor. Oğlunun evine gelebilir sorun değil ama ben o geldiğinde evde olmamEşim beni ve annesini iyi bildiği için bu konudaki kararıma saygı duyar .Tabi içten içe böyle olmasaydı diye düşünür herhalde ama yapacak birşey yok.
Canım geçmiş olsun
Ya ben ishal olmayı seviyorumnormalde çok çıkamadığımdan sanırım
Hem kilo verdirir belki kısa sürelisi ve çok zorlamayanı tabi
Umarım geçmiştir canım yendiğin bir şey mi dokundu acaba
Karatay usulü dondurma var canım.Muz yemeyi özledimne zamandır unutuyorum hep almayı
Muzlu dondurma yapabilir miyim evdeeeesperenzaa
Yediklerini yakacak spor yapılmışSelam kızlar :)
bugün tartıda 59.9 çıktım
cuma 60.2 idim
Menü:
Kahvaltı (9.15)
1/5 simit
zeytin (9 tane sanırım)
1 kk peynir
Öğlen (14,00)
havuç kavurup yoğurtladım - 3 yk civarı
yarım poğaça
(poğaça ve simit kalsa bozulacaktı ısıttık babamla kalmasın diye çavdar yerine onlardan azar azar yedim)
Akşam ( 18,00)
2 yk mıhlama (komşudaydım ye ye diye çok ısrar ettiler ekmek yemedim(sadece tek seferinde ekmeğin kenarıyla aldım kalanında çatal ile yedim)
1 yk çoban salata
peyir 1kk
1 yk patates haşlama
biber 5-6(tost makinesinde ızgara gibi olmuş yağ falan yok)
,
sanırım bu kadar
sonra bizimkilere yemek yaptım ama yemedim malum simit ve poğaça olunca oysa köfte falan yapmıştım da çok da canım istemiyordu yesem de fazla olacaktı
ara: soğuk kahve yaptım gold ile içine yarım su bardağı sür bir çay kaşığı çikolata sosu çünkü çok acı olduo da zaten yapıştı bardağa
Su:2 olmuştur belki de geçmiştir emin olamıyorum suyu sayamıyorum
spor:
90 dk leslie 3 mil 5 k : 450 puan
150 ip : 30 puan
30 sn plank : 10 puan
2000 adım : 30 puan
540 puan
esperenzaa @smygnc @medgic26
fattylamb94 @giustizia_
inşallah yarın eksi eksi eksi çıkarım![]()
Aaa bak kesin iner oKız sadece ishal olsa neyse çok affedersin 1 saatte 4 defa gittim. :d
Bir de glifor kullanıyorum onunda yan etkisi bu hepsi birleşti.
Midemin ağrısı olmasa sıkıntı yok katlanırım ama başta midem ağrıyor sonra su gibi ishal oluyorum. tüm tün sürdü eve gelince de devam etti. bakalım yarına toparlar bünyem inşallah.
bu arada sabah tartılacağım bakalım bugün bu ishal ne kadar etkili olmuş sabah 75,3 gösteriyordu tartı![]()