• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne bilim kız :)))) zaman gösterecek :))))

Sen karataya ve seker orucumsuna geri don, paketli hic bisey yeme.
Ben karatay, yesilcay falan, saatlerine dikkat edicem, sigaraya dikkat edicem, uyuycam adam gibi.

Spor mevzusunu bu hafta carsambaya kadar cok yapmaya calisalim. Cars pers yuruyus sadece.

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.
Spor ödem yapabilir canım.Bir de çok zorlamadan spor yapmaya çalış.Hatta diyetisyenine de sor canım.Spor sana zarar verecekse bir süre sadece yürüyüşle idare et tatlım;

canım izne ayrıldığın zaman iki hafta listede olamıyorsun.bence sen bir dahaki hafta inşallah hamilelik nedeni ile izne ayrılırsın.Takıma zarar vermek değil canım.Normal şartlarda yan gelip yatsan o zaman dediğinde haklısın ama şuan bunları düşünme bence.karar yine de senin canım.geriliyorum dersen yarın izne ayrılmak istiyor yazabiliriz.
Ben önümüzdeki hafta olsun diye düşünüyorım.
Yedigim tulum peynirlerinin cezasi olarak yaptim yorucu biraz ama olsun ❤❤

Çok az yemişsin canım.Keşke doğru düzgün kahvaltı yapabilseydin.tartı öncesi iyi olmuş ama biraz sağlıksız olmuş.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım.Menü şahane.ne zaman gidecek kımıl zararlıları:KK70:

Önümüzdeki hafta daha lifli posalı şeyler yemeye çalış canım.Bamya seviyorsan bağırsakları çok iyi çalıştırır canım.

Amannn bu ne:cool:hiç birşey yememişsin canım.Sefilleri oynamışsın resmen.sunumun iyi geçmesine çok sevindim canım.çektiğin stresten kurtuldun canım.
Bilsem ahhh bilsem valla moral motive 0 kg veremiom bunlar bende oglus dis çıkarma cabasinda zir zir zir :( imdaaaaattttttt

Sen karataya ve seker orucumsuna geri don, paketli hic bisey yeme.
Ben karatay, yesilcay falan, saatlerine dikkat edicem, sigaraya dikkat edicem, uyuycam adam gibi.

Spor mevzusunu bu hafta carsambaya kadar cok yapmaya calisalim. Cars pers yuruyus sadece.
Tamam canım inşaşşahhh

Back
X