Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızımın mevlütünü yapıcaz da kısmetse ona koşturuyorum bu aralar. Sporu iyice ihmal ettim.. Dünkü menüm

Sabah

Klasik kahvaltı

Öğlen

2 adet biber dolması

Akşam

1 pors etsiz sebze
1 pors karpuz
1 tane türk kahvesi

Su 1,5 ltdir en fazla
Spor yok esperenzaa esperenzaa
Kolay gelsin ve Allah kabul etsin canım.
Su miktarını arttır diye diye seni de suya alıştıracağım;)

Afiyet olsun canımm:KK66:
Sana yeni rakip bulucam bebişim.Gözüne kestirdiğin biri var mı acep:KK66:
cgdmk cgdmk olabilir mi kaptanim?
Onunla hem vucut tipimiz benziyor yanilmiyorsam, ikimiz de ince kemikliyiz, hem hedeflerimiz yakin sanirsam, hem de ikimiz de zor kilo veriyoruz. Belki birbirimize derman oluruz.
Kendisinin sporlari da bir harika cidden.
Ona yetisemesem de onla yarismak bile bana bir arti :)

cgdmk cgdmk olabilir mi kaptanim?
Onunla hem vucut tipimiz benziyor yanilmiyorsam, ikimiz de ince kemikliyiz, hem hedeflerimiz yakin sanirsam, hem de ikimiz de zor kilo veriyoruz. Belki birbirimize derman oluruz.
Kendisinin sporlari da bir harika cidden.
Ona yetisemesem de onla yarismak bile bana bir arti :)
Olur neden olmasın canım;) Hatice sana göz koymuş diye çiğdemi feyzaya rezerve ediyordum :KK70: :KK70:

Esra’nın dediği gibi sen spor salonuna yazıl:KK70:bitmeyen misafir yapmışlar ,bitmeyen gezmeler yapmışlar onu da sana vermişler.
Sana spor yaptığın komşu kızından başka bi yere gitmeyi yasaklayacam haha :KK70: :KK70:
Ama yemiyorum duruyorum çaya verdim kendimiii:D spor salonu da kapalı olur bu saatte :D

Kaptanimm
cgdmk cgdmk super rakibe olur, sporlari sahane, yetisemesem de artisi olur diye dusunuyorum.
Ama cok yapiyo ya, bi yerde de yetisemiyom yaa diyip birakmaktan da korkarim.
Hatice de sahane olur, spor acisindan da denk gelicek bicimde birbirimizi gazlayip iyi spor yapariz diye dusunuyorum.

Yanisi ikisine de fitim ben (gozum haticede, karatayi duzgun yaparik beraber belki)

Sen hangisini secersen bana tamamim ben :)

Back
X