- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Ben artık o eski ben değildimfayfeyfiy ile önceki topikte yarıştık da, yarisinca psikolojik olarak yapamıyorum dedi, birakti, kacti benden
![]()
Ama evet öyle bir anımız olmuştu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık o eski ben değildimfayfeyfiy ile önceki topikte yarıştık da, yarisinca psikolojik olarak yapamıyorum dedi, birakti, kacti benden
![]()
Selam hoşgeldin :)Kizlar bu zayiflama grubu nasil bisey banada aciklarmisiniz kac kisilik gruplatla yaris yapiliyor
Ben gerilerden geldimİstenmiyor muyum yoksa![]()
Selam hoşgeldin :)
Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bendeSelam hoşgeldin :)
Ver bari, beni de el altında üstüne kuma getirilmis hatun gibi tutacak yoksa eda
Bu konuda kaptanımız sana detaylı Bilgi verir :)Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bende
AhahahahDur simdi ortalik karisik desene
Saka saka. Ayip.
Ama cok yazasim geldi yaa![]()
Tesekkür ederiiimm bende zayiflamaknistiyorum ama yalniz hic olmuyor nasil katilabilirim bende
Tamam tesekkür ederimBu konuda kaptanımız sana detaylı Bilgi verir :)
esperenzaa
Ama özetle
Hedef belirliyorsun
Buradan menü paylaşıyorsun her gün ne yiyorsan
Spor da yapıyorsun her gün inşallah ilk sayfada yazıyor :)
Kaptan bunları denetliyor ve duruma göre ufak cezalarımız oluyor :)
Birbirimizi motive ederek zayıflamaya çalışıyoruz :)
Sen beni istemedinVer bari, beni de el altında üstüne kuma getirilmis hatun gibi tutacak yoksa eda
Ama feyza pes etmek yok bak, kacamazsin gerçi, kapı gibi kaptan var![]()
Ver bari, beni de el altında üstüne kuma getirilmis hatun gibi tutacak yoksa eda
Ama feyza pes etmek yok bak, kacamazsin gerçi, kapı gibi kaptan var![]()
Feyza birinci edacimcgdmk
Hatice yesil isik yakinca seni satmis gibi oldum ama kusura bakma, kafamda ilk sen vardin
Ama isin dogrusu senin sporunla basedemem ben![]()
Evet 1. Sayfayı okuyabilirsin :)Tamam tesekkür ederim
Hem rakibemi al hem rakibe adayı olduğuma göz koy ohooo bu nedirBi gozum de sende cidden![]()
Feyza birinci edacim![]()