• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevgili arkadaşlarım, iki haftadır çok çok kötüyüz.geçen hafta %0,290 ile sonuncu olmuşken ,bu hafta da yüzde sıfırı tutturmuş olmak beni çok üzdü.
Burası nihayetinde bir yarış,kazanmakta var kaybetmekte ama bu yüzdeler ve dereceler bize yakışmıyor.
Kilo almış olmanız yada sabit oluşunuzun reelde bana bir zararı olmasa da hepinize değer verip sevdiğim için kendinize farkında olarak yada olmayarak yaptığınız kötülüğü görünce ister istemez üzülüyorum.Sanal bile olsa buradaki üzüntüm,reel hayatıma da yansıyor.
Geçen hafta dibi görmüşken,bundan ders alacağımızı düşündüğüm için bugünkü tablo karşısında hayal kırıklığım da büyük oldu.
Başarısızlık varsa ki var,takım olarak birşeyleri yanlış yapıyoruz demektir.bu hezimet hepimizin ayrıca.Geçmişe dair bahane üretmek bize fayda sağlamayacak.Herkes kendi payına hatalarının farkındadır ve aynı hataların tekrarlanmayacağını umut ediyorum.Hatta özeleştri yapmanın da yeridir .Nerede hata yaptığınızı bir düşünmenizi istiyorum.
Neyse olan oldu,biten bitti.Şimdi önümüze bakma zamanı.
Tekrar rica ediyorum,lütfen menülere,spora,suya ve paylaşımlara gereken özeni gösterin.
Hepimizin bir özel hayatı,sorumluluğu ve sorunları var ve olacaktır da.Özel hayatımızdaki dalgalanmalardan ister istemez hepimiz etkileniyoruz ama bunun çözümü sağlıksız beslenmek değil.yedikçe sorunlarımızı çözmediğimiz gibi üzerine kilo almak tüy dikiyor adeta.
Tek başımıza motivasyon güçlüğü çektiğimiz için buradayız unutmayalım. Birimizin yaptığı kaçamak hepimizi etkiliyor hatta köreltmeye çalıştığı nefsini uyandırıyor unutmayalım olur mu?
Uzun lafı kısası geçmiş geçti gitti. Önümüze bakma zamanıdır.

:KK200::KK200::KK200:

Dunku menu Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Sabah: klasik kahvaltim (yumurta eksik ama bugun yedim artik)

Oglen: tavuk donerin sadece et kismi 1 porsiyon, salata yaninda

Aksam: kahvalti gibi ama cok az hic abartmadim. Yarim domates, azcik peynir, biber o kadardi.

Spor: 9889 adim : 148
20 dk leslie : 60
40 dk tempolu yurume (adimsayari kapattim) : 100
70 dk ev isi : 23
Toplam : 332 :KK66:. fattylamb94 fattylamb94

esperenzaa esperenzaa

Aksam: kahvalti gibi ama cok az hic abartmadim. Yarim domates, azcik peynir, biber o kadardi.

Leslie 4 puan

esperenzaa esperenzaa

Ooo spor iyi olmaya başlamış
Beni geçmeseydin bari
Derrrrrrmişimmmm:halay:
Devam devammmmm
Hızlı hızlı yürü
Tempooo:spor:

KİLO VERMEK İSTEYENLER TEKRARLASIN