• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cascade_ Cascade_ hurma diyeti çok güzel gerçekten aç kalmıyorsun. Hemde ben 3 hurma 2 y.kaşığı yoğurtla yaptığım halde aç kalmadım. 2.5 kg vermiştim 1 hafta sonra aldım ama olsundu :KK70:
Almayı bırak şimdi
Kötü düşünceleri bırakıyoruz
:))
Ne güzel bak
Keşke dikkatine devam edebilseydin ama zor tabiki
Bakalım ben kaş gün yapıcam
Ahahha

Sağol ama acaip zorlandım
Oturan boğa derler bana düşün ne kadar yavaşım
Hareketsizim
YaZıcıdan çıktıyı kalkıp almaya üşenirdim
Dim dim dim
Bak o konuda ruh ikizimsin işte bende çok tembelim. Geçen haftaya kadar yürüyüşe çıkıyordum ama yürüyüş maceram da 3 4 hafta sürdü. Şimdi cardioya başlama kararı aldım kısa sürede çok fazla kas grubunu çalıştırdığı için. Böylece günde sadece yarım saatimi spora ayırmış olurum

Almayı bırak şimdi
Kötü düşünceleri bırakıyoruz
:))
Ne güzel bak
Keşke dikkatine devam edebilseydin ama zor tabiki
Bakalım ben kaş gün yapıcam
Ahahha
Ben bir sonraki hafta normal diyete döndüğüm için öyle oldu. Hiç akşam yemeği yemezken birden yemeye başladım. Sen almazsın yavaş yavaş bi geçiş yaparsan. Herkesin bünyesi bir değil benimki anormal :D

Bak o konuda ruh ikizimsin işte bende çok tembelim. Geçen haftaya kadar yürüyüşe çıkıyordum ama yürüyüş maceram da 3 4 hafta sürdü. Şimdi cardioya başlama kararı aldım kısa sürede çok fazla kas grubunu çalıştırdığı için. Böylece günde sadece yarım saatimi spora ayırmış olurum
O zaman enerjilerimizi birleştirelim
Benim de yürüyüşler kısa oluyo
Yapıyı değiştirmek çok zor
Böyle gelmiş böyle gider
Yalnız ben müzik dinlemeyi acaip severim
Kulağıma takıp gidicem de
I phone kulaklık dönüştürücümü düşürmüşüm
Burda da 60 küsür tl
Medıa markette 39.90 gördüm istanbulda keşke alaydım
Aynı mala 20 tl kazıklanamam
Yoksa cinrilikten değil
Aradaki farka bak
Olmazsa netten sipariş vericem

Ben bir sonraki hafta normal diyete döndüğüm için öyle oldu. Hiç akşam yemeği yemezken birden yemeye başladım. Sen almazsın yavaş yavaş bi geçiş yaparsan. Herkesin bünyesi bir değil benimki anormal :KK70:
Evet
Bi kriz gelio
Başlıyorsun yemeye
Kendimi sıkıcam
Enerjim gelmişken
Bir gün giderse yanarım
Sen de odaklannn

O zaman enerjilerimizi birleştirelim
Benim de yürüyüşler kısa oluyo
Yapıyı değiştirmek çok zor
Böyle gelmiş böyle gider
Yalnız ben müzik dinlemeyi acaip severim
Kulağıma takıp gidicem de
I phone kulaklık dönüştürücümü düşürmüşüm
Burda da 60 küsür tl
Medıa markette 39.90 gördüm istanbulda keşke alaydım
Aynı mala 20 tl kazıklanamam
Yoksa cinrilikten değil
Aradaki farka bak
Olmazsa netten sipariş vericem
Ben de müzik dinlemeyi çok severim ama kulağımda kulaklık durmuyo kulaklık taktığımız kısım çok küçük içinde durmuyo hep düşüyo. Şu kulağın üstünden gelenlerden almak istiyorum ama iphonla uyumlu mu bilmiyorum

Back
X