Ödem oluyo benimCanım sen kılo almışsın kaçamak falanmı yapdın yoksa tualet sorunu mu var veya ödem gibi vs.
Owww cok kotuÖdem oluyo benim
Tuvalete çıkamıyorum diyet yaptığımdan beri
Haftada bir anca çıkıyorumdur
Ay inşallah canım benım inşallah hepimiz hedeflerimize en kısa zamanda ulaşırız ♡Uzun olan yolun sonuna en kisa zamanda gelirsin insallah canim. Bu hizla sen seneye yaza kadar hedefe ulasirsin zaten
Onlara alışmak istemiyorum çünkü normalde bağırsaklarım iyi çalışıyoOwww cok kotukefir
Kayisi cayi
Kuru kayisi
Iyi gelir dene istersen. Ozellikle kefir cok faydali oluuo
Canım sana önerim sabah aç karnına 2 bardak ılık su ama 1 ine azda olsa elma sırkesı kat ve pul biberi fazla tuket akşamları yogurt kürü uygulaÖdem oluyo benim
Kefirin tembellok yaptiracaginj sanmam. Diyette kullaniloyo zaten. Bagisiklik sistemi icinde cok faydali.Onlara alışmak istemiyorum çünkü normalde bağırsaklarım iyi çalışıyo
Tembellik yapmasın
Günaydın kızlar keyfim süperçok şükür 80leri gordum bayrama 85 86 olurum inşallah ınanamıorum 3 4 gunde bukadar kılo gıtmesıne ama bu hafta spora abandım yemekde az yedım normal sanırım tartı fotosu eklıorum
Cuma 91.500
Bugün 89.400
Fark: -2.100gr
Tebrikler canim, haftasonunda eksi ile cikmak cidden cok iyi oluyor :))Cuma 88.7
Bugun 88.2
Dün sızmışım erkenden
Alarmı bile kurmadım
Günaydın kızlar
esperenzaa Ndymk
Kilo kontrol
61.8 cuma
62.3 pazartesi
Saol canım ♡♡Tebrikler canim supersin :))
Canım sen kılo almışsın kaçamak falanmı yapdın yoksa tualet sorunu mu var veya ödem gibi vs.
Ödem oluyo benim
Tesekkur ederm canim. Zor oluyo hsonu ama basardim :dTebrikler canim, haftasonunda eksi ile cikmak cidden cok iyi oluyor :))
AynenCanim kilo azaldikca haftasonundan arti ile cikmalar artiyor
Evet kanki ben de takmıyorım pazartesileriDostum arti ile cikmissin ama tehlikeli bi arti hic degil
Zaten pztsinin onemi yok
İstikrarli devam edersen cumaya guzel bi rakam gorucen insallah
Sağol bakalımKefirin tembellok yaptiracaginj sanmam. Diyette kullaniloyo zaten. Bagisiklik sistemi icinde cok faydali.
Yoğurt kürünü deniyim bari sağolCanım sana önerim sabah aç karnına 2 bardak ılık su ama 1 ine azda olsa elma sırkesı kat ve pul biberi fazla tuket akşamları yogurt kürü uygula
Ayıp olmasın günde an az 4 kere tualete cıkıorum büyük busekılde
Az yememe rağmen
Hmm ben daha oncede diyet yapdm 7 8 sene önce 38 kılo vermısdım hiç duraksamadan hemde böyle spor da yapamıordum bısıklet falan yokdu hıc ole bırseyle karsılasmadım ama vücuttan vıcuda deısıor olabilirCanim kilo azaldikca haftasonundan arti ile cikmalar artiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?