- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız o değilde sevdiceğimle tatile gitcez ya ağlıcam bari eylülün sonuna denk getireyimde kimse olmasınAma 6 ayda 10 kilo almissin![]()
Kuzum kepi almana çok az kaldı tut kendini lütfen. Aç kalma ama sağlıklı şeyler yeSelam kızlar
Kahvaltım da felaketti
Şimdi arkadaşlarım geldi şehir dışından onlarla buluşmaya gidiyorum
Ve aşırı Yorgun’um gece 3 ü geçmişti uyuduğum
Akşam da bize misafir gelecek of
İnşallah cumaya 56,5 gelmek istiyorum ama bugün tartı da felaketti
Neyse artık
İnşallah güzel eksiler görürüz cumaya
İnşallah canım ya zaten karnım o kadar fena kiKuzum kepi almana çok az kaldı tut kendini lütfen. Aç kalma ama sağlıklı şeyler ye
Zeytinyağlı taze fasülye çok az salata yoğurt yedim ama akşamda taze fasülye var içimde fasülyeler filizlenecekAynen oyle canimne yedin bugun
Selam kızlar
Kahvaltım da felaketti
Şimdi arkadaşlarım geldi şehir dışından onlarla buluşmaya gidiyorum
Ve aşırı Yorgun’um gece 3 ü geçmişti uyuduğum
Akşam da bize misafir gelecek of
İnşallah cumaya 56,5 gelmek istiyorum ama bugün tartı da felaketti
Neyse artık
İnşallah güzel eksiler görürüz cumaya
Kız o değilde sevdiceğimle tatile gitcez ya ağlıcam bari eylülün sonuna denk getireyimde kimse olmasın
Niye canım neyin varİnşallah canım ya zaten karnım o kadar fena ki
Zeytinyağlı taze fasülye çok az salata yoğurt yedim ama akşamda taze fasülye var içimde fasülyeler filizlenecek![]()
Bikiniyi bırak şort bile giyemicem heralde haşema alam kendimekahvaltiyi aksam yediklerinle telafi et. Yoksa cuma gunu uzulursun canim
kisin yedigin hurmalar yazin bikini giydirmez iste
![]()
Açsan bi araöğün yap istersenbende fasulye yicem aksama hatta suan acim ama 1 2 saat daha gecsin diye bekliyorum yemek icin
Eylul sonunda gidersen 6 7 kilo vermis olursunBikiniyi bırak şort bile giyemicem heralde haşema alam kendimeya bide gidip güzel güzel pareolar aldım kendime inşallah içine girebilirim
Kendimi karataya hazirliyorum kuzum :) kahve icerim o yatistirirAçsan bi araöğün yap istersen
esperenzaa hanim tatil yaparken bikinisiyle guneslenirken biz acliktan halsiiizzz bitkiiinnn evde pinekleyelim.
esperenzaa sen nasil kaptansin takimini tatile goturmen lazim
![]()
Eylül sonu düşünüyorum ya bi 5 kilo verip gitmem lazım en azından 75 olayımEylul sonunda gidersen 6 7 kilo vermis olursun![]()
Karataya mı başlıcaksın cancağzımKendimi karataya hazirliyorum kuzum :) kahve icerim o yatistirir
en azindan 73 olEylül sonu düşünüyorum ya bi 5 kilo verip gitmem lazım en azından 75 olayım
dusunuyorum canim biraz midem kuculsun acliga alisayim bayramdan sonra baslicam insallahKarataya mı başlıcaksın cancağzım
Bayram dönüşü giriyorum kuzum çok sevindim yine hepimiz listedeyiz huzurda gelse ne güzel olur
Eylül sonu düşünüyorum ya bi 5 kilo verip gitmem lazım en azından 75 olayım
Kızzz 73 olsam offfen azindan 73 ol
dusunuyorum canim biraz midem kuculsun acliga alisayim bayramdan sonra baslicam insallah
80 oldum bebeğimBende cok cok sevindim yine bi aradayız ama bu sefer işi sonuna kadar basariyla götürelim
Huzurvermeyolunda ne durumda kilosunu koruyabildimi acaba sanırım girmiyo
Aynenn öyle oldu
Kuzum sen kaç kilo oldunki![]()