• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bugün 3. Gün değil mi?
Nedense bilinçaltında var hala sanırım. Rüyamda gebeydim, ama sonradan fark ediyorum nasılsa. İnanmıyorum aynaya bakıyorum hala inanmıyorum belki karnım sismistir sadece diyorum sonra kucağımda çocuk oluyor. Bugün niyet edip dua edeyim gerisi kısmet.
Evet bugün yapılacak salı günü
Ben kendim içinde yapayım ama pek umudum yok açıkçası kendimden :))
İmşaşşah rüyan hayra çıkar :))

Evet bugün yapılacak salı günü
Ben kendim içinde yapayım ama pek umudum yok açıkçası kendimden :))
İmşaşşah rüyan hayra çıkar :))

Canım aksam nasip olursa yapayım. Ama dediğim gibi nasip vesile olacaksa olur inşallah. Ümidim yok deme. Kısmet bu isler. Benimle ayni durumda bir arkadaş var. Olursa okur olmazsa canınız sağ olsun diyoruz eşlerimiz öncelikli. Sağlıklı bir omur geçirelim basta bu. Sonrası nasipse olur zaten.

Canım aksam nasip olursa yapayım. Ama dediğim gibi nasip vesile olacaksa olur inşallah. Ümidim yok deme. Kısmet bu isler. Benimle ayni durumda bir arkadaş var. Olursa okur olmazsa canınız sağ olsun diyoruz eşlerimiz öncelikli. Sağlıklı bir omur geçirelim basta bu. Sonrası nasipse olur zaten.
Aynen öyle
Kısmetten ötesi yok

Ben yaptim eceyi uyutup bolgesel calisip ip atlicam birazda :spor:
hmm dur bakim bi ne zaman izne cikmissin

Harikasin canım bol kalori yakmisisndir:KK71: ben daha yapmadım ama birazdan başlarım

AhSen_2504 AhSen_2504 ocak ayinda 553. Etapda izine ayrilmissin 76.7 kiloymussun. Bu duruma gore listeye girebilirsin 6 ay gecmis. esperenzaa esperenzaa kaptanimiz gelip durumu degerlendirir eger uygun gorurse listeye girersin :KK66:

izne çıkmam 6 ayı geçti eğer listeye girsem çok hirslanirim inşallah girerim listeye esperenzaa esperenzaa mm güzel haberler bekliyorum senden hadi gel biranonce

Back
X