- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Hadi bakalim bende spor yapcam simdi leslir 5k ile baslayalim mi![]()
Tamam yapalım bebeğim hadi yansın yağlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim bende spor yapcam simdi leslir 5k ile baslayalim mi![]()
Evet bugün yapılacak salı günübugün 3. Gün değil mi?
Nedense bilinçaltında var hala sanırım. Rüyamda gebeydim, ama sonradan fark ediyorum nasılsa. İnanmıyorum aynaya bakıyorum hala inanmıyorum belki karnım sismistir sadece diyorum sonra kucağımda çocuk oluyor. Bugün niyet edip dua edeyim gerisi kısmet.
Belli evet :))Cascade_ rzgrece de eski kaptanımız ve o da kaptan yardımcısı
Evet bugün yapılacak salı günü
Ben kendim içinde yapayım ama pek umudum yok açıkçası kendimden :))
İmşaşşah rüyan hayra çıkar :))
Ben yaptim eceyi uyutup bolgesel calisip ip atlicam birazdaTamam yapalım bebeğim hadi yansın yağlarrrr![]()

hmm dur bakim bi ne zaman izne cikmissinKanguru_ canım listeye girebilicekmiyim nasıl olucak o iş
Aynen öyleCanım aksam nasip olursa yapayım. Ama dediğim gibi nasip vesile olacaksa olur inşallah. Ümidim yok deme. Kısmet bu isler. Benimle ayni durumda bir arkadaş var. Olursa okur olmazsa canınız sağ olsun diyoruz eşlerimiz öncelikli. Sağlıklı bir omur geçirelim basta bu. Sonrası nasipse olur zaten.
Ben yaptim eceyi uyutup bolgesel calisip ip atlicam birazda
hmm dur bakim bi ne zaman izne cikmissin
AhSen_2504 ocak ayinda 553. Etapda izine ayrilmissin 76.7 kiloymussun. Bu duruma gore listeye girebilirsin 6 ay gecmis.
esperenzaa kaptanimiz gelip durumu degerlendirir eger uygun gorurse listeye girersin
![]()
Kanguru_ bebişim ben tam olarak ne zaman giriyodum hatırlıyo musun
2 martta izine cikmissin 2 eylulde 6 ayin doluyoKanguru_ bebişim ben tam olarak ne zaman giriyodum hatırlıyo musun
Bayram dönüşü giriyorum kuzum çok sevindim yine hepimiz listedeyiz huzurda gelse ne güzel olurEsram sende listeye girsen harika olur dahada cok hırs yaparsın
Kurkcu dukkanina donduk artikBayram dönüşü giriyorum kuzum çok sevindim yine hepimiz listedeyiz huzurda gelse ne güzel olur
Zamanlama mükemmel ya ne güzel bi tarihte izne çıkmışım2 martta izine cikmissin 2 eylulde 6 ayin doluyo
Ama 6 ayda 10 kilo almissinZamanlama mükemmel ya ne güzel bi tarihte izne çıkmışım![]()

Valla burası gibi yok ya tam bir motivasyon kaynağı
Aynen oyle canimValla burası gibi yok ya tam bir motivasyon kaynağı