• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Suraya menumu ilistirip kaciyorum

Sabah 10.30
Tereyaginda yumurta
Domates
Peynir
zeytin
Cay

2 tb ekmegi

Ara 13.30
1 turk kahvesi

Aksam 17.0
Bi kase yogurt
1 yk yulaf ezmesi
1 yk keten tohumu

Ara 18.0
1 salatalik

Ara 20.0
Turk kahvesi

Ara 22.0
2 salatalik

Su 2.5 lt

Spor yok. Bugun cok halsizdim yemek bile istemedi canim. :KK43: menumde sacma olmus zaten
Afiyet olsun canım
Arada olur olsun
MEnü de iyi bence

Suraya menumu ilistirip kaciyorum

Sabah 10.30
Tereyaginda yumurta
Domates
Peynir
zeytin
Cay

2 tb ekmegi

Ara 13.30
1 turk kahvesi

Aksam 17.0
Bi kase yogurt
1 yk yulaf ezmesi
1 yk keten tohumu

Ara 18.0
1 salatalik

Ara 20.0
Turk kahvesi

Ara 22.0
2 salatalik

Su 2.5 lt

Spor yok. Bugun cok halsizdim yemek bile istemedi canim. :KK43: menumde sacma olmus zaten
Afiyet olsun canım.Akşam yemek yiyebilseydin iyi olurdu ama çok hafif geçirmişsin.
İyi geceler.Allah rahatlık versin canımm.

fayfeyfiy fayfeyfiy nerelerdesin canım müsait deılsin heralde girmedin özledim ♡
Ben de sizi çook özledim ya nasıl alışmışım Buraya :)

Bugün öldüm öldüm

Sabah 10-12.45 arası full doluydum
Eve geldim annem halı yıkamaya başlamış
Ben de evi temizlemeye girdim
O bitti çay içtik
Hemen peşine mutfak dolaplarına giriştim
O bitmeden arkadaşıma gittik söz vermiştim
Geldik hemen hazırlık misafir geldi
Onlar da az önce gitti
Elime telefonu alamadım resmen

Probiyotik yoğurt denedim canım eczaneden alıp denemedim
Ama düşünüyorum
Hele il değiştirince ben felaket oluyorum o sıra alabilirim
Eczaneden alıp yoğurdu kendin mayala canım işe yarıyor.ben güvenilir süt bulamadığım için günlük sütle mayalıyorum.gayet güzel oluyır.
Bamya yemeği yarın ye canım.İnan çok etki ediyor.Bağırsaklarını tertemiz yapar:KK70:

Cuma hem bildirim yapar hem de menü paylaşmaya başlarım canım:KK66:
Eğlendik en çok da haylaz eğlendi.Eve dönmemek için ağladı hatta:KK70:
Sen ne yaptın minnakım.Sporlar yok sanki.Neden bıraktın ki? Çok da iyi gidiyordu sporların oysa.
Evet esperenzam sporu biraz bırakmış gibi oldum sanırım bayram geliyo rehaveti çöktü üstüme

Eczaneden alıp yoğurdu kendin mayala canım işe yarıyor.ben güvenilir süt bulamadığım için günlük sütle mayalıyorum.gayet güzel oluyır.
Bamya yemeği yarın ye canım.İnan çok etki ediyor.Bağırsaklarını tertemiz yapar:KK70:
Ayy ne zamandır canım çekiyor :)
Yarın pazar var anneme diyorum ne zamandır büyük sevmiyoruz biz o da unutuyor pazarda almadı

Biz güvenilir sütçü var ondan Alıyoruz canım
İnşallah evde mayalayalım cidden ki mayalıyoruz ama şu sıra memlekete gidiş de yakın büyük ihtimalle o yüzden evde de yoğurt var sanırım ekşimesin diye köyde mayalarız

Evet esperenzam sporu biraz bırakmış gibi oldum sanırım bayram geliyo rehaveti çöktü üstüme
Bayram biraz sekteye uğratıyor ama silkelen kendine gel canım.hazır vücudun hamlığını atmış ve spora biraz alışmışken bırakma sporu.
Yarın en azından yürüyüş yap canım.

Bayram biraz sekteye uğratıyor ama silkelen kendine gel canım.hazır vücudun hamlığını atmış ve spora biraz alışmışken bırakma sporu.
Yarın en azından yürüyüş yap canım.
Yarın gece sanırım yola çıkarız esperenzam ama gittiğimde hep yürürüm nasılsa tatildeyim işim gücüm yok spor yaparım

Ayy ne zamandır canım çekiyor :)
Yarın pazar var anneme diyorum ne zamandır büyük sevmiyoruz biz o da unutuyor pazarda almadı

Biz güvenilir sütçü var ondan Alıyoruz canım
İnşallah evde mayalayalım cidden ki mayalıyoruz ama şu sıra memlekete gidiş de yakın büyük ihtimalle o yüzden evde de yoğurt var sanırım ekşimesin diye köyde mayalarız
Bamyayı biz de çok seviyoruz.Ben de yarın yapacağım.Bugün bizim evin yakınında da pazar vardı,arkadaşıma söylemiştim o almış bize sağolsun;) küçüklerinden bulmuş :)
Tatilde hepimizin bağırsak düzeni değişti,yarına bamya biraz çalıştırır artık.
Köye ne zaman gidiyorsunuz canım?

Menü :

Kahvaltı 11.15
2 yk yulaf az süt
1 şeftali

Öğle 15.00
1 peynirli yumurta
1 dilim domates
7 dilim falan salatalık
Zeytin(emin değilim)

Akşam 6.30 (arkadaşıma gittik yaptıklarından yedim maalesef kendim hazırlayamadım)

12 tane falan fellah köftesi(bulgur az irmik az da un var içinde kaynar suda haşlama ben bilmiyordum belki bilmeyen varsa:) )
5 tane sarma(serçe parmağımın yarısı boyutunda)
Serçe parmağım boyutunda haşhaşlı börek (Amasyalı arkadaş :D bunu annesi bizim için yapmış baş parmak kalınlığında - parmaklarım inçe :D )
1 incir(yemeyecektim yersen wc çıkarsın dedi o yüzden yedim :) )

Su 2 litre olmuştur sanırım

Spor 7 saat ev işi: 140 puan
100 ip : 20 puan
2500 adım: 40
200 puan fattylamb94 fattylamb94 esperenzaa esperenzaa @Rzgrece cgdmk cgdmk

Sürekli misafir geldi ama tuttum kendimi yemedim

Back
X