Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo sporlar coşuyor yine menü de Harika :)Menüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı bulut yumurta sarısız 1 çeri domates 1 salatalık yeşil çay
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
İçtiğim su: 3.2ltr
Sporfattylamb94
73dakka eliptik bisiklet:292
250 ip atlama:50 @Rzgrecefayfeyfiy
7dakka plank:140
30 dakka ev işi:10
20dakka egzersiz:40
Toplam:532puan
Önemli bir şey yok inşallah canım?
Sağol kaptanımSelamlarr
Nasılsınız canlarım
Medgic26 ayrıldığından yerine kaptan yardımcısı olarak @Rzgrece ’yi seçtim.
Bilginize minnaklarım:))
Elif canımmm sana sormadan kaptan yardımcısı yaptım seniHaydi hayırlı uğurlu olsun datlum
![]()
Ay iyi canım kötü bir şey olmasın daYok canım yarin ailem gelecek 2-3 günlüğüne şehirdışı na çıkacağız ordan gelince kayinvalideler v.s derken yoğun geçecek ondan neye giremeyebilirim.
Saol cnm ♡Ooo sporlar coşuyor yine menü de Harika :)
Ben de bayramda istanbuldayım. Çekirdek aile olarak takılırız:) haydi bakalım bayramın şampiyonu sen olTeşekkür ederim o zaman
Cuma bildirim yaparız
Sporda kesin ilk üçe devam inşallah benim
Çünküfayfeyfiy bayramda yoğun olur
Benim akrabalarım yok burada
Ben yine aynı şekilde spor yaparım sanki
:))

Liste geneli iyi olsa da bildirim yapmayanlar batırdı yüzdeyi.cok kotu
![]()
Var canım ,müsait olamayanlar şehir dışında olanlar bildirimden muaf .Haftaya bildirim yok mu?
Afiyet olsun canım.Sabah
2 dilim peynir, 1 tane seviş, 2 tane ku ru kayısı
Ara kahve.
Öğlen 1 orta biy karnıyarık, 1 kase cacık.
Ara 6 - 7 adet fındık
Aksam 1/2 yani yarim adana kebap.
Ara yok
8000 adim 120 puan.
Su 1.5 lt.
esperenzaa
fattylamb94
Bugünden sonra bildirim yapamaya bilirim haberiniz olsun kızlar.
bundan önceki menülerin için yazdım bunları

Canımm benim detoks yada şok diyetleri hiç tavsiye etmiyorum.belki duraklama evresinde olabilir ama şuan senin için çok çok erkendi benceTekrradan merhabaaa
Bugün detoksu bıraktım daha doğrusu bugün yapmamaya karr verdim çünkü dün çok dehşet midem bulandı surkeli aynı şeyi yemekten..
Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
2 3 parca peynir
Domates, salatalık,biber
Şekersiz çay
Kepekli ekmek yarim dilim
Ara
Yeşil çay
Öğlen
Semizotu, mısır, buğday karışımlı yoğurtlu salata
Ara
2 - 3 adet kepekli küçük boy galeta
Akşam için bir şey yemedim ac hissetmiyorum. Bu saatten sonra da çok bisey yemem zaten belki bi salata.
2 fincan yeşil çay içtim bütün gün.
2.5 litreye yakın şu
1 saat kondüsyon bisikleti
1. 5 saat falan ev temizliği, annem olmayınca ev bana kaldı![]()
Epey düzensiz ve kötü bir menü olmuş canım.reçel ve 5 dolma hiç olmasaydı keşkeBugün pek iyi olmadı menü :/ annemin gönderdiği dolmaları dayanamadım yedim.
Kahvaltı
2 h.yumurta, domates zeytin,
peynir, bir parça yufka ekmeğine tereyağ sürdüm reçelle yedim:/
Öğlen 5 tane dolma :/
Akşam 3 ceviz
Sporunu ihmal etmezsen çok iyi kilo veriyorsun feyza’mm.köyde bol bol hareket edersen bence bayram dönüşü eksi ile gelebilirsin canım.Aynen ama 1 ay alır gibiinşallah hemencecik veririm ya
İnşallah kaptanımEpey düzensiz ve kötü bir menü olmuş canım.reçel ve 5 dolma hiç olmasaydı keşkeakşam da kendini aç bırakarak cezalandırmak zorunda kalmazdın.yeni olduğun içi
Sporunu ihmal etmezsen çok iyi kilo veriyorsun feyza’mm.köyde bol bol hareket edersen bence bayram dönüşü eksi ile gelebilirsin canım.
Ya ne zamandır deneyecektim bi anda basliyim dedim zaten 1 gün anca sürebildi. Akşam ufak bi kasede salata yaptım kendime onu yedim saat 8 olmadan. Teşekkür ederim:)Canımm benim detoks yada şok diyetleri hiç tavsiye etmiyorum.belki duraklama evresinde olabilir ama şuan senin için çok çok erkendi bence
Afiyet olsun canım.Menün ve sporun güzel keşke hafif de olsa akşam yemeğin olsaydı.
Afiyet olsun da Yuhhh bacım afedersinMenum hic iyi degil.
Ama pazardan itibaren evde yalnizim, okulda islerim oldugundan dolayi esimle gidemicem bayrama. İnsan yalnizken daha iyi rejim ve spor yapiyor. O yuzden bugun boyle biraz kotu olmus oldu aksam.
Sabah: karaty kahvalti: yumurtayi mantarli ve biberli omlet olarak yedim, 2 yumurtadan.
Oglen: 1 seftali ve 4 yk light yogurt
Aksam: 1 tabak makarna, mantarli biberli salcali z.yagli .
1 kare bitter, 8 hurma.
Spor: 11 bin adim: 165fattylamb94
Su: 2,5 lt
@giustizia_
esperenzaa
Bana bişey oldu yine yedim fena şeyler... Hiç yapmadığım şey . Yarından itibaren duzeltecem.Epey düzensiz ve kötü bir menü olmuş canım.reçel ve 5 dolma hiç olmasaydı keşkeakşam da kendini aç bırakarak cezalandırmak zorunda kalmazdın.yeni olduğun içi
Sporunu ihmal etmezsen çok iyi kilo veriyorsun feyza’mm.köyde bol bol hareket edersen bence bayram dönüşü eksi ile gelebilirsin canım.
Afiyet olsun canım.Sabahları çiğ kuru yemiş de ekleyebilirsin menüne.Sporun da şahaneMenüesperenzaa
Sabah 3 bardak ılık su 1i elma sirkeli
Kahvaltı bulut yumurta sarısız 1 çeri domates 1 salatalık yeşil çay
Akşam haşlanmış tavuk 1 kasık yogurt
Gece yogurt kürü
İçtiğim su: 3.2ltr
Sporfattylamb94
73dakka eliptik bisiklet:292
250 ip atlama:50 @Rzgrecefayfeyfiy
7dakka plank:140
30 dakka ev işi:10
20dakka egzersiz:40
Toplam:532puan
Sana helal olsun mu desem biri şu deli minnak ilknur’u durdursun mu desem bilemedimAklımdan zorum var cnm psikoloğa gidicem ben sonundahehe
Haydi iyisin meydan sana kalıyor:)Ahahaaa
Canımm benim bizim sorunumuz eş zamanlı çok iyi olamıyoruz.Son 3 -4 haftadır çok kötüyüz .takım olarak birbirimize bağlı olup,kaçamak yapacağımız zaman yada spor yapmadığımız zaman diğer arkadaşlarımızın hakkını yediğimizi görebilsek çok iyi sonuçlar alacağız.Sağol kaptanım
Bence çok iyi olmuş :) hayırlı olsun canım @Rzgrece
Ya biz neden 1. Olamıyoruz.
7. Takım ne yapıyor acaba