Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hatalarini duzeltmissin ne guzel :) kimse oyle biset demez merak etme :)
yarismada oldugumuzun farkinda olsak yeter aslinda

Kiizz ben arkadaslarim oyle der diye hic dusunmedim ki zaten ben sana kendi hissiyatimi yazdim, ben kendim, kendimi yeterli gormuyorum, yanlis bir sey demekten cekiniyorum, kaldi ki karatayla ilgili yanlis bilgi verdigim oldu 1 2 kez :) yine de cok acayip bisey gorsem yapiyodum yorum tabisi. Ama bundan sonra daha cok yapmaya calisayim, emin olmayinca da ustune basa basa belirteyim, nasil olsa bilenler duzeltir :)

Canım eğer sana kötüleşiyor gibi geliyorsa tekrar git doktora
Ve mesela önceden olmayıp şu an olanı söyle yani önceden böyle değil daha hafif öksürüyordu şu an böyle falan

Annesi olarak en iyi sen bilirsin

Ateşini falan takip et Ama çok evhamlanma da canım
İlk çocuğun mu

Ama gittikçe kötüleştiğini düşünüyorsan bir daha götürebilirsin doktora hocalarım genelde öyle tavsiye ediyor

İnşallahhh hemen iyileşir

Evet ilk çocuğum acemilik de kötü. Ateş yok da burnu sürekli tıkalı bu yüzden çok ememiyor gibi geliyo bana. Benim de yakın bir arkadaşım çocuk doktoru sürekli konuşuyoruz ama görmeden net bir yönlendirme yapamıyor tabi. Öksürüğü artarsa tekrar git dedi o da

Tatlim bebekte burun icin serum fizyolojik veriyor doktorlar genelde. Sana da yazdilar mi? Odasinin havasi cok kurudur belki?

Çok uykum geldi iyi geceler medgic üarkadaşımız ayrılmış eşinden dolayı sanırım. Ben de dün gece rüyamda eşimin bana “kilo veremedin şişko” dediğini gördüm
:))))
Ben de ruyamda kilo bildirimi yapacakmisim bi turlu yapamiyodum. Hepimiz yedik kafayi sonunda

İyi geceler canim

12.08 de 287.5 degil 187.5 olacak canim
13.08 de 292.5 puanım var
15.08 de 345 puanim var
16.08 de 307.5 puanim var
Kusura bakma canım yeni gördüm.

[/QUOTE]
17.08 e de
(3 saat 15dk yavas yürüyüş 195 puan
30 dk gobek atma 60 puan)
Toplam 255 puan ekler misin canim
fayfeyfiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…