• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveettt ❤️
Senin ilk ucte olacağın belliydi, her gun yapmasan da yapinca da ucuyorsun ☺️
Ben her gun ama azar azar yaptigim icin 3.lugu beklemiyordum, iyi oldu tabi☺️
Ndymk Ndymk Cascade_ Cascade_ kizlar noldu size bu hafta ya :KK70:
Bu hafta ezeli rakipleriniz tırtlamış:KK70:
Günaydın herkese❤️
Son bir haftam kaldı, sonra eve ve buraya donus inşallah ☺️
İnşallah canım.
Cok saol canım bayramda dınlenırım inşallah tabi :KK70:
Sonunda ip aldım canım :KK70:
sporda uçmuşsun tatlım:KK66: tebrikler canım.
Birinciliğin kutlu olsun bol bol yağ yaksın inşallah:KK66:
Günaydınnn ben kalktım güzelce kahavltimi yaptım şimdi tekrar Bayram Temizliği adı altında annem evi döküyor onunla temizlik yapicam. Evin kızı olmak çok zorr..:110:

Şey sorucam yarın kilo bildirimi yapıyoruz. Daha sonra bayram boyunca liste paylaşımı yapmıyoruz kilo bildirimi de yapmıyoruz doğru mudur:kk77:
canımm müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.sadece cuma yarışması için liste paylaşmayacağız.

İnşallah canım.

canımm müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.sadece cuma yarışması için liste paylaşmayacağız.
Tamamdiiirr:)

İnşallah canım.

Cok sağol canım elimden geleni yapıorum :) teşekkür ederim inşallah tüm arkadaslarında aynı şekilde ♡ Aminnn

Son düzenleme:
Kizlar gunaydin
Okuyamadigim 200 mesaj var
Aksama dogru musait olucam hepsini okurum

Dunki menum:
Sabah klasik kahvalti, kasap sucugu, yarim simit
Oglen: yok, 3 hurma sadece
Aksam: yine 3 hurma, midem berbat oldugundan baska bisey yemicektim ama sahile cikinca ceyrek kokorec ve 1 bira oldu. En son gecen yaz icmisimdir heralde, ickinin tadini sevmem, ama esim istedi o yuzden artik neyse.

Su: 2.5 lt
Spor: 15bin adim: 225
3 saat araliksiz bisiklet: ?? Bisikletin puani kac acaba? Kondisyon bisiklet degil cunku, normal bisiklet?

Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
@fattylamb94

Benim menuler cok bozuldu farkindayim 2 gundur. Zaten midem de korkunc..
Ama bu aksamdan itibaren 1 hafta yalnizim. Cok daha iyi bir diyet uygulayabilicem insallah. Kopma oldu resmen bende 2 gundur. İnsallah toparlicam bugunden itibaren.
Canım şok diyetler böyle bıkkınlık yaratıp sonrasında yeme düzeninde sapmalar yaratabiliyor.
Bu hafta boyunca sağlıklı menülerine dön artık Eda’m;)
Afiyet olsun yediğin içtiğin kilo yapmaz tahminimce,sporun çok iyi çünkü;)

Ahahha
3,6 kg kaldı canım hedefe ama bayramda memelekete gideceğim biraz sıkıntılı durumlar
İnşallah spor yapabilir ve boğazımı tutarsam belki okuluma yetişir yetişemezse de artık inşallah ben yetiştirmeye çalışacağım
az kalmış ama sondakiler en inatçılardır unutma, gayret edeceğine eöinim☺️

Kızlar ben adet oldum sandım ama sanırım kan başka yerden gelıorya :/ tualete çıkınca görüyorum sadece
Canımm benim sen doktora gitsen iyi olur bence.bir de acaba bağsur mu oldun.Kabızlık varsa tetiklemiş olabilir.
Yada ara kanaması mı acaba?
Bugün leslie ye başladım
Leslie 1 mil 15 dk yaptım
maşallah canım.benim kilo vermeye başladığımda yaptığım ilk spor leslie idi
ohhh hayat sana güzel haticem;)

Canımm benim sen doktora gitsen iyi olur bence.bir de acaba bağsur mu oldun.Kabızlık varsa tetiklemiş olabilir.
Yada ara kanaması mı acaba?

maşallah canım.benim kilo vermeye başladığımda yaptığım ilk spor leslie idi

ohhh hayat sana güzel haticem:KK66:
Kabızlık yok aslında ishal daha cok var ama annemin dediğine göre bagsur varmış bende ufakken ama suan rahatsız olmuorum hiç anlamadım kontrol edeyim tekrar ondan sonra emin olup gıdıyım

Canım şok diyetler böyle bıkkınlık yaratıp sonrasında yeme düzeninde sapmalar yaratabiliyor.
Bu hafta boyunca sağlıklı menülerine dön artık Eda’m:KK66:
Afiyet olsun yediğin içtiğin kilo yapmaz tahminimce,sporun çok iyi çünkü:KK66:

Aynenn oyle esperenzaamm. Bi daha da sok mok bulasmam oyle tek tip yemeler falan hiyyy :)

Tünaydınn:KK73:
Mutlu pazarlar canlarım:KK36:
Mutlu pazarlar kaptan :halay:
Aynen öyle toparladım ortalığı da :KK70: şimdi kim gelıorsa gelsin :KK70:
Kgelsın cnm ♡
sağol canım 2 saat sürdü...
Şu dediklerine o kadar katılıyorum ki.Ayrıca kural gereği menülere yorum yapmak ve spor yapmak zorunlu zaten.

Motivasyon için spor,sohbet şart aslında:KK66:

Geçmiş yapa yapa bitiremedim zati
:KK70::KK70:

Herkesten karşılıklı menü yorumu bekliyorum canım zaten:KK66:
susmuyorlardı
Susmuyorlardı
Sürekli yazıyorlardı :D
Ya ipi 250 yapdım şimdi daha yapasım var ama sırtıma bı agrı gırıor atlarken ıgne batar gıbı tam sırtımın ortasına neden aceba pervane acık yatıorum ondan olabılırmı ki
canım çok geçmiş olsun
Sen bir check-up’a girmelisin bence kız Allah şifa versin herbir yerine bir şeyler oluyoro_O

Canım fazla zorlama kendini tamam yoruldun o kadar yeter

Zaten çok yapıyorsun

Kas ağrısı gibi mi noktasal mı

Canımmm tebrikler:KK9:

Tamam canım ,not alıyorum:KK66:
Bu cuma günü liste paylaşımı yapılmayacak ama pazartesi ve cuma günü müsait olan herkes kilo bildirimi yapacak.tatilde olup yanlarında tartısı olmayanlar tabi ki kilo bildirimi yapmayacak canım.
Teşekkürler kaptanım♥️

Back
X