• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben delilik derecesinde :KK70:
Atar cekıcem gercekden zayıflayınca salmıcam kendımı yıne almak ıstemıorum hep cıkolata cıps döner yuzunden kılo aldım ben bı ınsan haftada 5 gun 2 dürüm tavuk döner yermı ya :KK70:

Simdi dusununce sana o yediklerin igreenncc, cöp gibi geliyor degil mi??

Ben de cips coook yerdim.
Diyete basladiktan bi sure sonra bi keresinde cips aldim, yine kotu olduydum o siralar.. o cipsten 2 3 tane yedim ve cope attim.. Allahim bu neyyyyaaaa dediydim. Nasil çöp gibi geldi tadii, nassil yagglii hiyyym. Daha da hic aklima gelmedi cips mips ;)

İnşallah canım ya
Şu keplerin darısı başımıza ♥️ Sen nasılsın tatil nasıl
Kilo nasıl :) almıyorsun di mi inşallah:)
Amin☺️❤️ Tatilden ziyade aile ziyareti bizimkisi ama bu yıl çalışmayacağım, hafta sonları kaçamak yapıp yazın acısını çıkarma niyetim var☺️ 52ye düşmüştüm bi ara ama şimdi 54-55arası gidip geliyorum, mezuniyet kilomun altındayım☺️ cgdmk cgdmk ile ilk kim 50yi görecek dedik ama yaz sebebiyle tırtladık ☺️☺️

Amin☺️❤️ Tatilden ziyade aile ziyareti bizimkisi ama bu yıl çalışmayacağım, hafta sonları kaçamak yapıp yazın acısını çıkarma niyetim var☺️ 52ye düşmüştüm bi ara ama şimdi 54-55arası gidip geliyorum, mezuniyet kilomun altındayım☺️ cgdmk cgdmk ile ilk kim 50yi görecek dedik ama yaz sebebiyle tırtladık ☺️☺️
Oo hadi bakalım :)
Boyun kaçtı canım
Ay çok sevindim ya iyi ne güzel :)

Selam kizlar pek yazamiyorum malum bayram temizlik vs derken zaman olmuyo yeni eve girdim dışarı cikmistim alisveris vs bide gratise gittim bakim urunleri falan aldım oh mis..
Birazdan geçmişi okuyup gelirim şimdilik öpüldünüz güzellerimm
Kolay gelsin tatlım :)

Maşallah o zaman :nazar:

Maşallah:KK66: canım kızın nasıl oldu iyi mi? Bu sıralar spor yapıp da yorma kendini,fırsat buldun mu dinlen.

Hahaha.benimki emeklerken yerdeki tüm kırıntıları çöpleri toplardı sonra ağzına atmaya yeltenirdi:confused:
Daha iyi sanki gece uyandı yine ağladı uyku sersemi emzik vermişim sonra baktım çok zor nefes alıyo okyanus suyuyla açtım hemen. Tıkandıkça fıs fıslıyorum :anne: teşekkür ederim. Spor yapıcam bugün inşllah bayramda yapamam diye

Daha iyi sanki gece uyandı yine ağladı uyku sersemi emzik vermişim sonra baktım çok zor nefes alıyo okyanus suyuyla açtım hemen. Tıkandıkça fıs fıslıyorum :anne: teşekkür ederim. Spor yapıcam bugün inşllah bayramda yapamam diye
Canım inşallah tamamen iyileşir
İnşallah sen de sporunu falan yaparsın güzelce :)

Selam kizlar pek yazamiyorum malum bayram temizlik vs derken zaman olmuyo yeni eve girdim dışarı cikmistim alisveris vs bide gratise gittim bakim urunleri falan aldım oh mis..
Birazdan geçmişi okuyup gelirim şimdilik öpüldünüz güzellerimm
Ne aldın ne aldın☺️☺️☺️☺️
Oo hadi bakalım :)
Boyun kaçtı canım
Ay çok sevindim ya iyi ne güzel :)
1.55 canım o yüzden vermek istiyorum hala☺️Ama 60 hedefle girmiştim takıma☺️☺️Hedef düşüyor gittikçe☺️
Sen neler yapıyorsun canım, okula da az kaldı tadını çıkar tatilin bol bol❤️

simla0 simla0 canım öncelikle geçmiş olsun nasılsın?ben de tıkandığında fıs fıs yapıyordum ama daha minik oldukları için basınç genizlerine zarar verirmiş, damla şeklinde olanı kullan e mi☺️
İyiiym canım sen nasılsın:) hala gebelik öncesi kiloma dönemedim:)) serum fizy. Kullandım ben de hep ama kesinlikle açılmadı burnu genel durumu kötüleşti tıkalı oldukça ememedi çünkü. Canım senin sütün azaldı mı bu arada hiç

Simdik ben 1 hafta yalnizim.
Spor bugun guzel yapicam.
Yarin yapamam cok yogun olucam ama yuruyus cok olur adim sayim cok olur yine.
Sali aksamindan itibaren de yine cook yapicam.
Esim haftaya pazar geliyor.
Simdiii onumde 7 gun var :)
Cuma gunu 54.5 idim ancaaaaaaak ne yazik ki sismeler odemler yemeler benim tartida gorudugum rakam bu sabah 56 :KK43:
KİZLAR ASLA AMA ASLA AYNİ RAKAMİ 2 3 HAFTA UST USTE GORMEDEN YEME DUZENİNİZİ DEGİSTİRMEYİN!!! KACAMAK YAPMAYİN!!! KİLONUN OTURMASİ DİYE BİR SEY GERCEKTEN VAR!!!!!!!

Simdik diyelim ki ben 55im, esim gelene kadaarr 53 rakamini gormem lazim!
Kollarim da 32 cm, esim gelene kadar kollarimi 26 cme indirmek istiyorum! Bu yuzden 1 hafta boyunca cok yogun kol sıkılaştırma yapicam. İnceldigim belli olsun istiyorummm, esim gelince sasirsin istiyoruumm.

Bi de saclarimi boyicam :KK66: hayatimda 1 kez boyattim gecen ay, beyazim cok diye, siyah sacliyim yine siyaha boyattiydim. Bu sefer biraz farklilik yapicam ama kendim boyarim heralde bu sefer.

Haydi bakalim :)))

Back
X