• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simdik ben 1 hafta yalnizim.
Spor bugun guzel yapicam.
Yarin yapamam cok yogun olucam ama yuruyus cok olur adim sayim cok olur yine.
Sali aksamindan itibaren de yine cook yapicam.
Esim haftaya pazar geliyor.
Simdiii onumde 7 gun var :)
Cuma gunu 54.5 idim ancaaaaaaak ne yazik ki sismeler odemler yemeler benim tartida gorudugum rakam bu sabah 56 :KK43:
KİZLAR ASLA AMA ASLA AYNİ RAKAMİ 2 3 HAFTA UST USTE GORMEDEN YEME DUZENİNİZİ DEGİSTİRMEYİN!!! KACAMAK YAPMAYİN!!! KİLONUN OTURMASİ DİYE BİR SEY GERCEKTEN VAR!!!!!!!

Simdik diyelim ki ben 55im, esim gelene kadaarr 53 rakamini gormem lazim!
Kollarim da 32 cm, esim gelene kadar kollarimi 26 cme indirmek istiyorum! Bu yuzden 1 hafta boyunca cok yogun kol sıkılaştırma yapicam. İnceldigim belli olsun istiyorummm, esim gelince sasirsin istiyoruumm.

Bi de saclarimi boyicam :KK66: hayatimda 1 kez boyattim gecen ay, beyazim cok diye, siyah sacliyim yine siyaha boyattiydim. Bu sefer biraz farklilik yapicam ama kendim boyarim heralde bu sefer.

Haydi bakalim :)))

Kilo 53..kusur, kollar da 28-29 cm olursa da kabulum tabiiii kiiii :)))
Haydin kizlar, bayram mayram farketmez, yedigimize ictigime cooook dikkat ediyoruzz
Ayi gibin yemiyoruuzz
Sporu da dakika bulsak yapiyoruz
Spor yapamasak da asiri hareket edip hareket etmekten yorgun dusmeliyiz!!!!

Anaaaam ne çok konusmussunuz hanımlar. Oku oku bitmedi. Nasıl gidiyor pazarınız? Kaçamak yok değil mi ?
Sorma ben geceden beri ara ara okuyup ,alıntı yapmaya çalıştıkça beynim yandı:confused:
Pazar bende iyi geçiyor ,sen neler yaptın canım?
Aaahhh ahhh her aksam dedigim laf :KK70:
Bi kere eve gelsem,sofra kurulmus olsa, sadece yemegi yiyip koltuga serilsem, sonra cayimi getirseler :KK70:nerdeeeee :KK70:
Hepimizin hayali sanırım:KK70:
Ben hafta sonu kahvaltılarında çok pis sefa sürerim:KK70:Eşimle oğlum kahvaltıyı hazırlar ben öyle uyanırım:KK70:

Dostum meyveyi cok fena abartmissin
Kalorin iyi ama bilemedim bu kadar meyvenin geri donusu kotu olabilir galiba sanirsam
Hanginiz önce mezun olacaksınız merakla bekliyorum:KK66:sen mi kankin mi?
Hatice’yi yavaşlatan meyve ve şeker oluyor seni de aradaki cozutmların :KK66:
Kesinlikle oyle
Benim sıkılasmam lazim :KK43:
Eşin ve tartı stresi yokken bence bol sporla çok iyi sıkılaşabilirsin canım.protein ve sebze ağırlıklı beslenirsen çok iyi
Mide hala berbat kaptanim tabi ki.. dun de batirinca.. neyse carsamba yandansali gunu rahatlamis olurum gibime geliyor anca
Mideni yormayacak şekilde beslebilirsen çabuk toparlarsın canım.
Hadi yirtmissin 20 dk ile dostum Cascade_ Cascade_
Bu defalık az verdim ama bi dahakine affetmem:KK70:

Tatlimsin sen :)))
Aynen oyle
Boyle moddan dusebiliriz
Kotu gunlerimiz olabilir
Onemli olan MEZUN OLMAK
1 HAFTA GEC OLSUN AMA MEZUN OLALİİİMMM HEPİMİZZ LUTFEENN !!!
:)))
Sağlıklı menülerle mezun olun sonra korumak daha kolay canım.
Bir de bir iki kilo esneme payı bırakmak da iyi oluyor.benim 65 hedefimdi ,63,9 ile mezun oldum.şimdi 67’yiö.tekrar 63’e gerilemek istiyorum.

Hhuuuuu huuuu kizlaaar ne yazdiysaniizz okudumm :)))

Sporda @Rzgrece seni etiketlemeyi unuttum benn cumadan beriii.
Acaba normal bisikletin puani kac kizlar????
Ona gore cumadan beriki spor puanlarimi tekrar yazip seni etiketliyim.
Normal bisiklete puan belirlememiştik. varsa öneriniz ona göre belirleyeliö canım.
Evet
10 dakika fazla spor yaptım ekstradan hatta
30 dakika ile ödedim cezamı
:)))
Çünkü ucuz atlattım
Canımmm hahaha;)
Meyveyi az ye canım,ölçüyü aşırma ki kilo vermen yavaşlamasın yada kilo alma.

Normal bisiklete puan belirlememiştik. varsa öneriniz ona göre belirleyeliö canım.

Canımmm hahaha:KK66:
Meyveyi az ye canım,ölçüyü aşırma ki kilo vermen yavaşlamasın yada kilo alma.

Valla bilmiyorum ki kaptancigim
Benim onerim 3 puan olabilir
Cunku acik havada yapilan bir spor, bayagi bacak yoruyor, tempolu yuruyus 2.5 puan ya, ondan daha yorucu bisey aslinda

Back
X