• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin ve 6. Takımdaki tüm arkadaşlarımın katkısı benim yaşım ve metabolizmamın etkisinin kat kat üstünde
Sizin sayenizde motive oldum ♥️
Birlikte gerçekten daha kolay oluyor.benim koruma evremde burası çok fayda sağladı bana.Esas nokta kararlı ve motive olabilmek burası da bunu çok iyi sağlıyor .

Ahahaha ben evde spor yaparken kardeşim gelip deli falan diyor :KK70:
Babam da arkadaşıma şey demiş
Bizimki evi havaya kaldırıyor (ip atlamamı kastederek:KK70:)
Kızıyprum ya ona kek falan yedikçe şekeri çıkacak diye benden gizli yapmaya çalışıyor :KK70:
Allah babana sağlıklı uzun ömürler versin.diyet kırıcı olsa da çok tatlı bir adammış:KK70:

Birlikte gerçekten daha kolay oluyor.benim koruma evremde burası çok fayda sağladı bana.Esas nokta kararlı ve motive olabilmek burası da bunu çok iyi sağlıyor .
Kesinlikle canım
Yani ben kendimden bu performansı beklemiyordum
Yani evet yapabilirdim ama yapar mıydım..
burası ♥️
İnşallah ben de korumamda ayrılmamak istiyorum dersler çok zorlamazsa buradayım :)

Tipkisinin aynısı ben :KK70:
Ahahha rakibe rakibeye benzermiş:D
Allah babana sağlıklı uzun ömürler versin.diyet kırıcı olsa da çok tatlı bir adammış:KK70:
sorma hele Leslie taklidi :D
Amiin canım hepimizinkilere ve hepimize inşallah :)

Babam böyle şakacıyken çok şakacı espriler şakalar :)
Ama uzaktan bakanlar hep diyor ne kadar ciddi duruyor diye
Görünüşü sert değil de ciddi ama kendi böyle şakacı :) tabi bize :D

Kesinlikle canım
Yani ben kendimden bu performansı beklemiyordum
Yani evet yapabilirdim ama yapar mıydım..
burası ♥️
İnşallah ben de korumamda ayrılmamak istiyorum dersler çok zorlamazsa buradayım :)
Sporun,diyetin yada herhangi bir işin en zor yanı başlamak .başladıktan sonra motivasyonunu öyle yada böyle canlı tutabildiğimiz zaman başarılı oluyoruz.burası motivasyona iyi geldiği gibi rekabet ve sorumluluk da çok iyi kilo verdiriyor.

Sporun,diyetin yada herhangi bir işin en zor yanı başlamak .başladıktan sonra motivasyonunu öyle yada böyle canlı tutabildiğimiz zaman başarılı oluyoruz.burası motivasyona iyi geldiği gibi rekabet ve sorumluluk da çok iyi kilo verdiriyor.
Kesinlikle kaptanım çok haklısın
İnşallah verdiğimiz kiloları almaz ve sağlıklı bedenlere sahip oluruz

Back
X