Haha saol canım büyümüş daha zor yaaglıor evi dagıtıor bısıler dokuyor yerinde durmuor Dısarı cıkmak ıstıor sonra eve gırmıor sürekli bakkaldan bısıler aldırıor daha anlatmmı hergün arkasını topluorum oyuncaklarını bile toplamıor tembel kızım
Valla zor ya masallah bıde dılı uzun cevap verıor altta kalmıor annesı gibi bıde ınatcı huyları bana çekmiş gercı herşeyi ben babadan bısı almamış
Ah canimm zor valla.
Kendi toplasin kiz her seyini.
Sorumluluk alsin.
Ben evlenene kadar camasir makinesi calistirmayi bilmiyodum resmen, evlendikten sonra soka girdiydim. Hem anneye gunah, cocuguna kiyamiyor ama kendi cok yoruluyor, hem de cocuk ogrenmeli her seyi yav :)
Evet öyle çok sağol canım amin. Bu arada senin yaş kaçtı ?
32 canim benEvet öyle çok sağol canım amin. Bu arada senin yaş kaçtı ?
Valla zor ya masallah bıde dılı uzun cevap verıor altta kalmıor annesı gibi bıde ınatcı huyları bana çekmiş gercı herşeyi ben babadan bısı almamış
Valla kız bende oleydm 1 bardak su getirmemiş ınsandım oyasta zaten nebılırsın de sonradan herseyı öğrendim kısa sürede
İyi geceler canımNeyse güzeller güzeli hanımlar ben yatıyorum dınlenım bıraz yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler herkeze ♡♡
Neyse güzeller güzeli hanımlar ben yatıyorum dınlenım bıraz yarın görüşürüz inşallah hayırlı geceler herkeze ♡♡
Evet öyle çok sağol canım amin. Bu arada senin yaş kaçtı ?
eep yaşıtız be ya :)32 canim ben
eep yaşıtız be ya :)
aydi ben de yatayım iyi geceler abam :))
33 :) burcunu da söylee :)) kamu oyu yoklaması.Senin yasin kacti bu arada ?
Yengec ben33 :) burcunu da söylee :)) kamu oyu yoklaması.
eep yaşıtız be ya :)
aydi ben de yatayım iyi geceler abam :))
Valla sanal ortamda bile burç çekiyor. Akrep ben. Giustiza ''in da yükseleni akrep :) yengeç en sevdiğim :))Yengec ben
Seenn??
Yok alakası yok öyle yazdım sadece:) Adanaliyim ben Mersin'de yaşıyorumVar mi trakyalilik?
Benim anne tarafi tekirdag
Valla sanal ortamda bile burç çekiyor. Akrep ben. Giustiza ''in da yükseleni akrep :) yengeç en sevdiğim :))
OoooYok alakası yok öyle yazdım sadece:) Adanaliyim ben Mersin'de yaşıyorum
Spor Harika dövücem seni :))Menu:
Cascade_
@esperenzaa
Sabah:
1 kase light sutlu musli
Aksam:
1 tabak suzme mercimek corbasi (lapa gibiydi, cok tok tuttu, bu tarz corbalar yapayim bu sira diyorum)
1 kase yogurt
Kahve, A101 mest form cay 1 tane.
Aksam ekstra: 1 kutu ice tea: midemi maaaaahvettii.... Mide sagliksiz her seye tepki gosteriyo resmen..
Su: 2 lt
Spor: 17 bin adim: 255
30 dk bisiklet: 90
Toplam: 345
@Rzgrece
Bı çekilir misin bişey konuşuyoruz şurdaSpor Harika dövücem seni :))
Menü de güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?