- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- 248
Günaydın bacımGunaydin herkese![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bacımGunaydin herkese![]()
aşırı spordan diskalifiye edilmelisin![]()
1 dakika plank yaptım yehuu:)) bir de 1 dakika duvar oturuşu. Planki 10 dk.ya tamamlicam ben de. Bir de ip atlicam. çiki çiki.
Ben yaptım olduhahaha ole bısı varmı ya
![]()
O salam ne. Yeme bidaha ondan. Afiyet olsun
Oleey, ilk kez sporsal bisey paylasabildin sanki gardaş?1 dakika plank yaptım yehuu:)) bir de 1 dakika duvar oturuşu. Planki 10 dk.ya tamamlicam ben de. Bir de ip atlicam. çiki çiki.
Ooo yoğunluk:/Cok sukur iyi olmana sevindim canım
Ben de goz kapaklarıma zor hakim oluyorum. Bu aksam da annemlere geldik tekrar. Yarin ve diğer gun yatili misafirler gelecek vs.
Çok iyisiin
Kesinlikle tatlımİnşallah canım benım Amin ♡♡
Regl erken oldum bıyandan iyi oldu yarısma yokya buhafta bıdahakı hafta temız olurum tartıda hafif çıkarım![]()
Off can bu çekiyoÇekirdek olmamış bıda akşam sporda yok göbek yapar canım
Etide sürekli yemıssın ama az yemıssın ona okeypatates kızartması 5 6 tane yiyecegıne hiç yemeseydn yumurta falan yeseydın canım boşa kalori doymazsın etmezsn
![]()

Ya inşallah işe yarar hepsiiiYok yok iyi iyi
Valla canım ben bisiklete hiç usenmıorum
İpede sadece planka usenıom![]()
Evet canım bugün öyle yapacağımCanimm menun gayet iyi (kuru meyveler, kefirin meyveli olmasi fln birazcik fazla sadece) ama sen et yemeyi kes bence, en azindan bugun, miden bir rahatlasin, salata sebze agirlikli ye bugun
Hay maşallah sana :)Sabah sabah ac karnına 10dakka plank 500 ipbisiklet ler kaldı sadece
![]()
Canım çok az da olsa spor yapmaya çalışDünkü menüm
Sabah
5-6 tane patetes kız
2 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
Öğlen
1 pors sulu et yemeği
1 dilim ekmek
Akşam
3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek
1 pors karpuz
1 çay bardağı çekirdek
Spor:yok
Su:3 ltesperenzaa
Afıer olsun canım ♡kgelsinKahvaltıda aşırı yedim ama sağlıksız değildi kızlar
Şimdi kayısı çayımı içiyorum
Birazdan bulaşık namaz çamaşır makinesi ev vs:) spor yapasım var bugün inşallah yapabilirsem:)