- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Bu akşamdan itübaren menü kontrolü ve cezalar geliyorTünaydın
Kolay gelsin
Sen yokken boşladık bence biraz :))
Hani bayramlarda kardeşler bir araya toplanır ya
Ama onları bi arada tutan büyükler vardır
Omlar vefat edince , bayram ziyaretleri de biter
Ona benzedi durum :))
Ahsenimm datlumm tebrik ederim bi denem
Eline sağlık Elifimmm***6.Takım 583.Etap***
asilsoy: (74,3/75.6/-1.3/%-0.87) Yuzdesi ikiye bolundu
giustizia_ : ( 61,3/61.2/0.1/%0.08) Yuzdesi ikiye bolundu
lyeaph: (107.6/
fmad : (56,6/)bildirimde bulunmadi
Ndymk : (54,5/53.9/0.6/%0.55) Yuzdesi ikiye bolundu
Ahsen_2504 : (83,6/82.3/1.3/%0.78) yuzdesi ikiye bolundu
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) b.tarihi 7 ağustos,b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
Deneme suresindeki uyeler
Eddakrc: ( 75,6/74.5/1.1/0.73)
esperenzaa
Kizlar yeni bir turk kahvesi yapis sekli buldum suyu kaynatip kahvesi koyup karistirdim cok guzel ve bol kopuklu oldu denemek isteyen olursa denesjn ben cok begendim
Tam kaynamadan hani kaynayacagini anladigimiz zaman koyup karistir sonra dok fincana ")AA çok ilginç
Kahve pişer mi hemen öyle taşmaz mı
Yediklerim de var tabiOoo vay be
Demek ödemmiş
Devlet anaokulu eğitim açısından aslinda ozelden daha iyi genelde. Ben de kizimi son senesinde devlete verdim, Adıyaman'da cok memnun kalmadim aslinda ama öncesinde 2 yil da kreş geçmişi oldugu için dengeledi diyebilirim. Oğlun insallah faydasını gorecektirAyarladım canım.biraz da o uğraştırdı ya beni.iki tane özel,bir tane devlet anaokulu arasında kararsız kalmıştım.devlet kurada çıkmadı tam özelle anlaşıyordum ki devlet anaokulu bağışla halloluyor dediler.iyi bir bağış yaptımVerdiğim devlet anaokulu birçok özelden çok çok iyi olduğu için onu tercih ettim.Servisi de haftaya ayarladım mı tamamdır
Senin kuzucuk da başlayacak değil mi? İnşallah kolay alışır.
Kabak varsa evde, ye, kalorisi cok düşük, yag da yakarAçım ulen!!!
Açım ulen!!!
Öyle dememkız kimin kimden nenustunlugu var olamam dme olmak ıstemıorum deEvet alisinca da uyusuk biri oluyorsun
Neyse iyisin sen maasallah ama mumkun degil senin gibi olmak istesem de olamam
Ah keske ole olsa hahahaMutlaka yoksa sporla uzansa sen de bakarsın 5 cm atmissin
saglik sorunlari sebebiyle aldigin kiloya bisey diyemeyiz ama biraz daha aktif olmasilin. Cok yogunsan en azindan aksamlari menu paylasimi yapabilirsin
Uzulme cnm saglk herseydn once gelır verırsın ınsallah sen ılaclarını aksatma doktorunla görüş
İvit bebekim yoksa yanlış mı yazmışım karışık olunca karıştı herhalde ama 2 hafta önce 83.6'idim bu hafta 82:3'idim
Sağol canımmm bende seni tebrik ederim yine harikalar yaratmissin
çok saol guzelım ♡
Teşekkürederim tatlimm
Önemli deil canım kendını hayayını topla gel boyle zaten ıı olmaz kendın ıcınde canını sıkma hayat kısa dert etmeye deymez güzelim beklıoruz seni ♡İşte şuan o durumda değilim işte de haftaya daha yoğun bir aüreç olacak tek kalcagım o yüzden izne ayrılmak istiyorum bugünden itibaren. Paylaşım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama bu aralar imkansız, bu sebepten dolayı sizlerin çabasıda tökezliyor.
Tabi öyle ama bazı şeylerden bıktım artık ne güzel bazı şeyleri kolay atlattım diyordum ama bir kaç şey olunca tekrar gündeme geliyor geriliyorum. Artık tamamen bırakmak istiyorum bazı şeyleri.
Burda da sizlere karşı mahcubum zaten kaç gündür düzenli giremiyorum, işler çığrından çıktı hem kendi işimi hem başka birimin işini yapıyorum. Kendime özen gösteremedim buda buraya patladı negatifle köstek oldum. 2 hfta toparlanıp gelmek istiyorum. Çeki düZen vermeliyim kendime. Ruh halim dengesiz ilaçları hiç kullanmak istemiyorum ama o zamanda kilo almaya başlıyorum ne yapacağım bilemiyorum artık.
Tekrardan kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?