- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Hahaha tmm cnm bakım bi bilmıordum bole bısı olduğunuBirinciler sirlarini paylasiyoe diye bi topik var oraya nasil beslendin neler yaptinda birinci oldun onu yazcan istersen bi oku bak neler yazmislar ornek olur ama simdi yazma sonuclar aciklaninca yazcan
Gitmen iyi olur canım,içimiz rahat eder.Estagfurullah bz br aıleyız ♡
Pek arastrmadm ne var ne yok bısı blmıorum cnm
Az önce baktım çoğu takımlar hep +da biz iyiyiz 1.yiz♡
Baktırıcam canım randevu alıp smdı sağlık ocağından alıcam pazartesiye gıdıyım
Canımm bu kadar çok fazla kilo verenleri gördüğümde ben de bu kadar çok kilo vermek sağlıksız diyordum ki senin için endişelendiğim için kaç defa tahlillerini yaptır da içimiz rahat etsin dedim hep.Tamam canım ben not defterine hazırlıyım bı yazı ozamanbenı tasa tutmasnlar bune dıe
Kalanlarin toplamı bile bi İlknur edemezSen yazini hazirla bireyselde birinci olcaksin
Birinciler sirlarini paylasiyoe diye bi topik var oraya nasil beslendin neler yaptinda birinci oldun onu yazcan istersen bi oku bak neler yazmislar ornek olur ama simdi yazma sonuclar aciklaninca yazcan
Kalanların hepsini bu hafta izne ayırıp yarışmaya ilknurla tek başına devam etme kararı aldım
Kalanların hepsini bu hafta izne ayırıp yarışmaya ilknurla tek başına devam etme kararı aldım
Hahahaha
Doğru karar
Tamam canım ♡Gitmen iyi olur canım,içimiz rahat eder.
Maşallah sana ve nazar değmesinVerdiğin kiloları da bir daha hiç almazsın inşallah kuzum
Yerinde olsam ugrasmam bizlerle, ilknurun yuzdesiyle ucarsinHahahahailknur Kalan 20 kiloyu 20 günde verir 3 hafta sonra takımın kapısına kilit vurur zirvede kapanış yaparım
HahahaCanımm bu kadar çok fazla kilo verenleri gördüğümde ben de bu kadar çok kilo vermek sağlıksız diyordum ki senin için endişelendiğim için kaç defa tahlillerini yaptır da içimiz rahat etsin dedim hep.
Azmin,yaptığın sporlar,,menülerin ve 20 yaşında oluşun böyle inanılmayacak kilolar verdirdi sana. İki ayda 110 kilodan bu kiloya inmek benim için mucize gibi.
Ayağını ip atlarken sakatladın buna rapmen spor yapmaya devam ettin ya,anammm bu delüü dedim
Yaa yerim senı
Yaaa ama herkez katlı sağlıyor benim avantaj sporu çok yapıp az yemek kalanlar normal sekılde verıor bı yerden sonra benimde 5 6 gtmıcek emn olunKalanların hepsini bu hafta izne ayırıp yarışmaya ilknurla tek başına devam etme kararı aldım
Valla ben paylasırım yapabilecek denesın gorsunAma gerçekten maasallah, helal olsun kiz sana. Yüzdeni görenler takima hücum edecek
Napiyosun sen giii diyerekten ozele yazanlar da olabilir
Trabzonlu3461
Yok kız durur o verme bıyerden sonraHahahahailknur Kalan 20 kiloyu 20 günde verir 3 hafta sonra takımın kapısına kilit vurur zirvede kapanış yaparım
Yaaa ama herkez katlı sağlıyor benim avantaj sporu çok yapıp az yemek kalanlar normal sekılde verıor bı yerden sonra benimde 5 6 gtmıcek emn olun
Takım ruhu ♡♡
Hahhaha deli yaYok kız durur o verme bıyerden sonrasızden ayrilmamak için hedef dusururum gerekirse
Hahaha kaptanımya ♡♡♡ cok sevıom sızı cok hepinizi ♡♡Hahahaha görüldüğü üzere takımı anında sattım
Tokatlar benı ama bananeyaHahhaha deli yaHedef düşürmeyi bi eşine sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?