- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Tmm cnm ♡
Paylaştım canım.
Bi daha kontrol ederim bi yanlışlık varsa düzeltirimSaat sekizden önce gelirse fırsat bulursam düzenlerim ama @lyeaph gelmeyecek gibi.
Gece görüşürüz canımm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm cnm ♡
Paylaştım canım.
Bi daha kontrol ederim bi yanlışlık varsa düzeltirimSaat sekizden önce gelirse fırsat bulursam düzenlerim ama @lyeaph gelmeyecek gibi.
Gece görüşürüz canımm.
Ne güzelBugun yine cok zayiflamissin, cok guzel olmus yorumu aldim
Bu verdigim kadar daha versem, bi de biraz spor, aahhh... İnsallah![]()
Oh ne güzelBugün kuaföre gittim manikür pedikür. Saçımı da kestirdim. Oh kendime geldim ne kadar ihtiyacm varmış![]()
Hee tamamHanimlar,
Haftalik toplam spor puanlarinizi beni etiketleyerek bildirin lutfen.
Bu haftanın kınıde hesapla cnm bu hafta Secılmedı gecen haftayı paylasdılar gecen gunTemem buldum
Kalanların hepsini bu hafta izne ayırıp yarışmaya ilknurla tek başına devam etme kararı aldım![]()
İniallah canımPaylaş canım gec oldu artık bırdahakı hafta dahada ıı olucak ınanıorum herkez uzerıne dusenı fazlasıyla yapıcak ♡
Birinciliğimiz hayırlı olsun :)***6.Takım 584-585.Etap***
asilsoy: (74,3/75.6/-1.3/%-0.87) Yuzdesi ikiye bolundu. Izine ayrilmak istiyor.
giustizia_ : ( 61,3/61.2/0.1/%0.08) Yuzdesi ikiye bolundu
lyeaph: (107.6/) Bildirimde bulunmadı.
fmad : (56,6/)bildirimde bulunmadi
Ndymk : (54,5/53.9/0.6/%0.55) Yuzdesi ikiye bolundu
Ahsen_2504 : (83,6/82.3/1.3/%0.78) yuzdesi ikiye bolundu
Trabzonlu3461 : (85,3/70.7/14.6/%8.56 ) yeni üye b.tarihi 07.07.18.b kilo:93,2 hedef kilo:54. Yuzdesi ikiye bolundu
6. Takım Ortalaması: 1.300
Listeyi artık paylaşıyorum.
7.takim hep birinci canim coook nadir 2. Yada 3. Oluyo. Onlar cok motive spor yapmayanlari nerdeyse yok. Persembe gunleri daha cok dikkat ediyolar.Canım tabiiki bu iş takım işi
Ama senin yüzden maşallah tebarakallah biz seni aşırı aşağı çekiyoruz
Bakıyorum 7de herkes vermiş genelde ve yüzde o şekilde öyle olmuş ve kaç haftadır
Biz cidden seni baya aşağı çekiyoruz ya
Ve hepinizden özür dilerim bildirim yapamadığım içinçok üzgünüm
![]()
Tamam geçeni vermiştimBu haftanın kınıde hesapla cnm bu hafta Secılmedı gecen haftayı paylasdılar gecen gun
Umarım hep birlikte zayıflarızBen ole dusunmuorum cnm asagı cekmek falannole bısı yok ben sızınle oldugum surede bukdar kılo verdım ondan once haftada 2 3 anca gıdıordu buraya geldım sporum arttı yeme duzenım daha guzel oturdu sızın sayenızde ben ınanıorumkı buhaftadan sonra herkez cok daha basarılı olucak busekılde brbrımıze motıve vermeye destek olmaya devam edelım canım ♡
Önemli deil bırdahakı hafta yaparsın suan 1.olucaz ınsallah önemli olan o ♡♡
Tamam geçeni vermiştim
Bu hafta tam hangi gümleri kapsıyor
24 ve 30 da dahil mi24-30 agu
24 30 arası cnmTamam geçeni vermiştim
Bu hafta tam hangi gümleri kapsıyor
İnşallahhh ♡♡inşallah canım
Umarım hep birlikte zayıflarız![]()
Dahil dahil24 ve 30 da dahil mi
Ne güzel
Bana kimse demiyo
O yüzden diyorum ya