• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ Kanguru_ Ndymk Ndymk
24 agustos cuma
20000 adım 300
15 dak egzersiz 30
90 dak ev işi 30
Toplam 360

26 Agustos pazar
8.630 adım (127,5)
26 dak park aletleri (26)
Toplam 153,5

27 agustos pazartesi
14.000 adım (210)
30 dak egsersiz (60)
Toplam 270

28 agustıs salı
10.433 adım (153)
Toplam 153

29 Agu Çarşamba
10.000 adım 150
90 dak egz (180)
Toplam 330

30 Agu perşembe
17 .000 adım 255
45 dak egz 90
top 345

GENEL TOPLAM 1.611

Teşekkürler ...

Menu:
Sabah: yulafli kahvaltim

Oglen: 3 tane tekirdag kofte ve 4 tane parmak dilim patatesten sulu yemek tabagi, bir kase yogurtlu patlican, tavuklu domates corbasi, 2 tane murdum erigi

Ara: 2 murdum erigi

Aksam: fotosu asagida :) sigmadi yollamaya kestim mecburen. Tabak pasta tabagi. Kucuk yani :)
Hellim peyniri kizartmasi, beyaz peynir, kuzukulagi, kirmizi biber, domates, salatalik, 4 5 zeytin, 1 yk ev yapimi mayonezim (ustune k.validemin kuruttugu kekik, karabiber, tuz koydum, daha guzel oldu tadi.)

Yesilcay, kahve
Yatmadan once elma sirkeli su 1 sb

Su: 2 lt

31.08 :
Spor: 14 bin adim : 210
52 dk eliptik : 208
Toplam : 418
Cascade_ Cascade_
@fattylamb94
esperenzaa esperenzaa
Spor da iyi dostum
Kayınvalideni yesinler :oha:

Screenshot_20180831-112332~2.webp

Hoşgeldin canım.İlk sayfanın ilk mesajı güncel kurallarımızı içeriyor.Onları okuyup kabul edip bize kendinden biraz bahsedebilir misin?
Hoşbulduk teşekkür ederm Okudum kaptanım şubat başında mezun olmuştum genel olarak kuralları biliyorum.

Geçen sene ekim de 86 yla başlayıp şubat sonuna kadar 69 olup mezun olmuştum .
12. Takımdaydım ..
Bi süre güzel korudum ama son ayda baya saldım :olamaz:
Verdiklerimi almadan
Buranın disiplinine tekrar ihtiyacım var onun için aranızdayım kabul ederseniz :KK52:

Ben geldimmmm sopamla beraber geldim:sopa:
Bugünden itibaren kaçamak yapanın ağzından burnundan fitil fitil getiricemm üleuyn:KK70:
Mezun olun da artık siz de ben de rahat edeyim:))
Kaptanım 7. Takımı takip edıordum 1 saatr aslında tüm takımları bana inanmadıklarını solemısler
Ben neden yalan soleme gereği duyayım sonuçta bennkendım için burdayım amacım zayıflamak sizi kandırıp yalan solesem kac yazar sonuçta foto atıorum duzenlı ınanmayan arkadasları ıkna etmekle ugrasmak ıstemıorum ama yalancı yerıne konmak zoruma gitti inanmayan bana ozelden yazsın her sekılde kanıtlarım
Bırde inanmayan yapabılıcekse benim yaptığım diyeti ve sporu aynı şekile yapsın haftada 4 5 kılo vermezse ben yalancıyım insan vücudu günde 1 kıl verir benim abım 1.5 kilo verdi spor salonunda ve bukdar ağır diyet yapmadan bılemedım moralım 0 a dusdu suan herseyden sogudum

Şu an 74 küsür kiloyum , :oha:
Pcos var bende
Reglim 9 gün geçti Tazmanya canavarı misali önüme ne gelse yiyorum .
Ve kendimi alıkoyamıyorum.
Aslında regl bitiminde gelmeyi düşünüyordum ama nerden başlasam kar dedim

Hedef olarak da 65 olmak istiyorım inşallah tekrar başarabilirim.:olamaz:

Kaptanım 7. Takımı takip edıordum 1 saatr aslında tüm takımları bana inanmadıklarını solemısler
Ben neden yalan soleme gereği duyayım sonuçta bennkendım için burdayım amacım zayıflamak sizi kandırıp yalan solesem kac yazar sonuçta foto atıorum duzenlı ınanmayan arkadasları ıkna etmekle ugrasmak ıstemıorum ama yalancı yerıne konmak zoruma gitti inanmayan bana ozelden yazsın her sekılde kanıtlarım
Bırde inanmayan yapabılıcekse benim yaptığım diyeti ve sporu aynı şekile yapsın haftada 4 5 kılo vermezse ben yalancıyım insan vücudu günde 1 kıl verir benim abım 1.5 kilo verdi spor salonunda ve bukdar ağır diyet yapmadan bılemedım moralım 0 a dusdu suan herseyden sogudum
İyi de burda herkes sana inanıyor biri de çıkıp demedi ki hadi oradan diye. Ne işin var elin gruplarında niye onlara ispatlamaya çalışıyorsun ki zaten boşversene :))

Ben neden yalan ailem gereği duyayım sonuçta bennkendım için burdayım amacım zayıflamak sizi kandırıp yalan solesem kac yazar sonuçta foto atıorum duzenlı ınanmayan arkadasları ıkna etmekle ugrasmak ıstemıorum ama yalancı yerıne konmak zoruma gitti inanmayan bana ozelden yazsın her sekılde kanıtlarım
Canım benim seni tanıyan bizleriz ve ben senin kilo vermene inanıyırım ama dedim ya benim korkum sağlık sorunun çıkabilir.
Burada daha önceki haftalarda iki hafta üst üstte bildiğim kadarı ile biri 5-6 kilo civarında kilo verdi ki o zaman biz de inanamadık.Sen çok az kalori alıp çok fazla spor yapıyorsun,yaşın çok çok genç ve doğal olarak bu da hızlı kilo verdiriyor.Senin durumunda kimse ile karşılaşılmayınca haliyle inandırıcı gelmiyor.Burada bildirim yapan üyenin beyanı esastır.Dedim ya canım attığın fotolar var ve kimseyi inandırmak zorunda değilsin.Senin verdiğin kilo çok olunca herkes şaşırdı ki ilk haftalarında ben de şok olmuştum.Doğruyı söylediğini biliyorım ama insanlar da şaşırmakta çok haklı kuzum;)

Back
X