Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzel sizlere, imreniyorum gerçekten.Sporun bagimlilik yaptigi bilimsel bi gercek zaten kuzum.
Bak ben de dun o kadar yorgunluga 52 dk eliptik yaptim.
Daha da yapicaktim, esimin kardesleri gelicek yarin, temizlik yapio, spor yapmama kizdi resmen ama duramadim ki.
Resmen minibuse bindigim yollari hizli hizli yuruyorum falan kesmiyo.
O da daha 1 haftadir spor yapiyorum ama her gun yapasim var :))) iste sartlar el vermiyo. İnsallah bugun bari 15 dk eliptik yapabilirim de esim yine surat asmaz
Kardesleri de 5 gun kalicakmis, nasil yapicam bilmiom spor, yine sekteye ugricak canim sıkılıyo![]()
Bu laf banaydı heraldeİnşallah bugün ve yarın da kusursuz geçer
Kolay gelsin herkese
Az kaloriler
Az dediğim 1000-1500 arası![]()
Keske o kiloda sabit kalsaydim
Ne guzel sizlere, imreniyorum gerçekten.
Şu spor bi bende bağımlılık yapmiyor arkadas, 1-2 ay memlekette rutinlerle iyi kötü spor yaptim. Ama eve geldim yattikca yatasim, uyuyasim geliyor. Sporun s sini yapmak istemiyor canım. Bu kadar mi spor sevilmez
Gecen sene baya bi spor yapıyordum bi ara. Bir ay kadar sürdü, günde 500-1000 arasi bölgesel hareket, 2-3 dk plank, 1 saat hızlı yürüyüş, 750 civari ziplama(ipsiz). Rutine baglamistim. Sıkıldım biraktimBi basla gerisi gelir 3 gun icinde datlim
Oooo süpersiiin
Eski rakibemdin beni unuttun... paylaşım alanını okudum Ooooo unutulmuşuz...fayfeyfiy seni dövmücem
2 saat yürüdüm geldim♡♡ canımsın hehe devam devam
70 kilo ile 44 beden mi
2 saat yürüdüm canım.. İndirim varmış hatta mağazanın birinde. 10 ayakkabı kaptım geldim.. Daha bi heycann olduAhahha yatma yatma ben de İstanbul’a geleyim ben de başlayacağım![]()

Çıktım yürüdüm canım.. Harika bi yürüyüştü en tempolu ve enn rengarenk ayakkabılıOohhh ya supersinn :))
Ne yatmasi ya iyy
Çık yuru hizli hizli oh misss :)))
Eski rakibemdin beni unuttun... paylaşım alanını okudum Ooooo unutulmuşuz...
Gecen sene baya bi spor yapıyordum bi ara. Bir ay kadar sürdü, günde 500-1000 arasi bölgesel hareket, 2-3 dk plank, 1 saat hızlı yürüyüş, 750 civari ziplama(ipsiz). Rutine baglamistim. Sıkıldım biraktim![]()
70 kilo ile 44 beden mi
74 ile 42 giyiyorum ben hatta 40 giydiğimde oluyor. Boyun kaç canım?
2 saat yürüdüm canım.. İndirim varmış hatta mağazanın birinde. 10 ayakkabı kaptım geldim.. Daha bi heycann oldudaha bi gitmiştir yağlar
Üzerimi değişip mutfağa dalıcam... Balık var menüde
Sonradaa gelsin ev sporlarısıııı![]()