- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
İnsallah valla canim :)Ruzgarda ise yaradi insallah sende faydasini gorursun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah valla canim :)Ruzgarda ise yaradi insallah sende faydasini gorursun :)
Hadi inşallah3 aydır 9 küsür kg vermek üzereyim
Geç ve güç oldu
15 HAZİRANDA BAŞLAYAN 68.80 ile çıktığım yolculuk
59 küsür ile cuma günü son bulsun
Ve ben o gün çooookkkkk mutlu olucam![]()
Nerdesiniz kizlar
Haber gondersek de yaziyi yazip cikmak istiyorsa oyle mi ciksaPerşembe gününe kadar zayıflama sırrını paylaşmazsa 1 ceza puanı alacağız ve ceza puanımız yıl içinde 3 olursa o yıl takımda yarışan yarışmacılar mezuniyet karnesi alamaz ve bireysel zayıflama listesinde yer alamaz.
Afiyet olsun canım.menün güzel ama meyveyi gece değil de gün içinde tğketsen daha iyi olur.
Ama sen zopaaa istiyon ki:)
İnşallah canim3 aydır 9 küsür kg vermek üzereyim
Geç ve güç oldu
15 HAZİRANDA BAŞLAYAN 68.80 ile çıktığım yolculuk
59 küsür ile cuma günü son bulsun
Ve ben o gün çooookkkkk mutlu olucam![]()
Merhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)
Hosbulduk :) haber beklıorum inşallah olur
İnşallah canımHosbulduk :) haber beklıorum inşallah olur
Amin ♡İnşallah canım![]()
MerhabaMerhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)
İnşallahMerhaba
İnşaallah hayırlısı olur hakkınızda
Teşekkürlerİnşallah canim![]()
Biz topikde tanıstıkda fmad ve cgdmk le çok sevdim onları takımın muhabbetinin iyi olduğunu duyunca gelmek ıstedım tabıkı kaptan kabul ederse :)Hedef38beden34
Evet iyi anlamışsınız buranın muhabbetinin iyi olduğunu
Teşekkür ederiz, bizi tercih ettiğiniz için![]()
Kaptan kabul ederse takıma, bu kilon geçerli olur canimBen bugun tartıldım 86.600 cıkdım onu guncelleyeyımmı
Tamam canım :)Kaptan kabul ederse takıma, bu kilon geçerli olur canim![]()
hosgeldim canim. Ben kaptan yardimcisiyim. Kendini tanitarak aramiza katilabilirsinMerhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)