• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Perşembe gününe kadar zayıflama sırrını paylaşmazsa 1 ceza puanı alacağız ve ceza puanımız yıl içinde 3 olursa o yıl takımda yarışan yarışmacılar mezuniyet karnesi alamaz ve bireysel zayıflama listesinde yer alamaz.

Afiyet olsun canım.menün güzel ama meyveyi gece değil de gün içinde tğketsen daha iyi olur.

Ama sen zopaaa istiyon ki:)
Haber gondersek de yaziyi yazip cikmak istiyorsa oyle mi ciksa ☺️

Merhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)

Merhaba kızlar ben takımınıza katılmak ıstıyorum baskasından duymadan ben solim 4.takımdaydım 2.günümdü ama muhabbet yoktu bende başka takım bakarken cgdmk ile tanıştım sizin takıma gelmeyi düşündüm sıkıntı olmaz ve kabul edılırsem tanıtayım kendımı :)

Kaptanimiz esperenzaa esperenzaa kabul ederse hosgeldin canım ☺️

Merhaba
İnşaallah hayırlısı olur hakkınızda

Hedef38beden34 Hedef38beden34
Evet iyi anlamışsınız buranın muhabbetinin iyi olduğunu
Teşekkür ederiz, bizi tercih ettiğiniz için :KK9:
Biz topikde tanıstıkda fmad ve cgdmk le çok sevdim onları takımın muhabbetinin iyi olduğunu duyunca gelmek ıstedım tabıkı kaptan kabul ederse :)
Bende tesekkur ederim ♡

hosgeldim canim. Ben kaptan yardimcisiyim. Kendini tanitarak aramiza katilabilirsin:KK5:

Back
X