- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
30 sayfa geçmişi okuyordum kaptanım

Çok şükür iyiyim sen nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30 sayfa geçmişi okuyordum kaptanım
Sgl bende gelirken bir konya muhabbeti dönmüştüBAya uzakmış. Yine de kulenin o tarafa yolun düşerse kahveye beklerim![]()
Özledim yaa dön artık sen de.Zipzip- canım kaptanımm, annemi yarın gönderiyorum yarından sonra gelirim artık. Yarın bildirime girer çıkarım. 13:00 gibi yapabilirim sanırım. O ara boşluğum olacak.
Maşallah ne güzelBenim detoks iyi gidiyor harfiyyen uydum bu saate kadar, bundan sonrası önemli benim için ,hergün ayrı menü var yarınki menü daha iyi yumurta ve et var
Yine az birikmis canım30 sayfa geçmişi okuyordum kaptanım
Çok şükür iyiyim sen nasılsın![]()
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah,regl oldum ben şükür.
Yarın tartılacağım bakalım kaç olmuşum
Konserve domates , fasulye , patlıcan , turşuyla uğraşıyorum Bugünlerde.
Salça da yaparsam işim bitecek. Yememe elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar
Sohbetiniz çok güzel . Sayfaları hep okuyorum gelmesem de . Bi gün geleceğim aranıza
hissediyorum çok az kaldı![]()
Tamam canım benim pazartesi günü kilonla ilgili yazdım gördün mü canımZipzip- canım kaptanımm, annemi yarın gönderiyorum yarından sonra gelirim artık. Yarın bildirime girer çıkarım. 13:00 gibi yapabilirim sanırım. O ara boşluğum olacak.
Iyi günler canımHerkese iyi günler hanımlar![]()
Bende sıkıntı yok canım baglanıyorKızlar sitede mi sorun var bende mi? Çok zor bağlanıyorum.
Sıkıntı yok bende canım.Kızlar sitede mi sorun var bende mi? Çok zor bağlanıyorum.
Bende bağlanıyorum sorunsuzKızlar sitede mi sorun var bende mi? Çok zor bağlanıyorum.
Yarın sabahtan tartılır ona göre başlarız o zaman cnm. Bu hafta regl sebebi ile baya kaçamak yaptım benSen bugün tartilmamissindir diye öyle söyledim canım. Sabah tekrar tartilirim ben. Rekabet umarım ikimize de çok iyi gelir![]()
6 7 ay okuyan ve şoka giren bi anka6-7 ye kadar yokum görüşürüz kızlar![]()
Nasılsa haftaya cuma sonucu önemli canım, ben de bu hafta çok kaçamak yapmıştım. Yarından itibaren ikimiz de çok sıkı yaparız.Yarın sabahtan tartılır ona göre başlarız o zaman cnm. Bu hafta regl sebebi ile baya kaçamak yaptım bentartıda çok bişey beklemiyorum açıkçası
![]()
Bende ayni haldeyim ustune bide regl ödemiRegl ve baş ağrısı çilesitartı dönemi regl çok iyi oldu
![]()
Beni deBende ayni haldeyim ustune bide regl ödeminasil agirlastiriyor beni