Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

regl oldum ben şükür.
Yarın tartılacağım bakalım kaç olmuşum 🤔
Konserve domates , fasulye , patlıcan , turşuyla uğraşıyorum Bugünlerde.
Salça da yaparsam işim bitecek. Yememe elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar 🙈🙉🙊
Sohbetiniz çok güzel . Sayfaları hep okuyorum gelmesem de . Bi gün geleceğim aranıza
hissediyorum çok az kaldı 🤣🤣

30 sayfa geçmişi okuyordum kaptanım 🙂
Çok şükür iyiyim sen nasılsın 🙂
Yine az birikmis canım 😂
Iyiym bende seni görünce yazayım dedim 😊
regl oldum ben şükür.
Yarın tartılacağım bakalım kaç olmuşum 🤔
Konserve domates , fasulye , patlıcan , turşuyla uğraşıyorum Bugünlerde.
Salça da yaparsam işim bitecek. Yememe elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum olduğu kadar 🙈🙉🙊
Sohbetiniz çok güzel . Sayfaları hep okuyorum gelmesem de . Bi gün geleceğim aranıza
hissediyorum çok az kaldı 🤣🤣
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah,
Hadi bakalım işlerini bitir senide bekliyoruz 😍
Zipzip- Zipzip- canım kaptanımm, annemi yarın gönderiyorum yarından sonra gelirim artık. Yarın bildirime girer çıkarım. 13:00 gibi yapabilirim sanırım. O ara boşluğum olacak.
Tamam canım benim pazartesi günü kilonla ilgili yazdım gördün mü canım
Herkese iyi günler hanımlar 😊
Iyi günler canım

Sen bugün tartilmamissindir diye öyle söyledim canım. Sabah tekrar tartilirim ben. Rekabet umarım ikimize de çok iyi gelir 😘
Yarın sabahtan tartılır ona göre başlarız o zaman cnm. Bu hafta regl sebebi ile baya kaçamak yaptım ben 😭 tartıda çok bişey beklemiyorum açıkçası 😊

Yarın sabahtan tartılır ona göre başlarız o zaman cnm. Bu hafta regl sebebi ile baya kaçamak yaptım ben 😭 tartıda çok bişey beklemiyorum açıkçası 😊
Nasılsa haftaya cuma sonucu önemli canım, ben de bu hafta çok kaçamak yapmıştım. Yarından itibaren ikimiz de çok sıkı yaparız.

Back
X