- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Aşk olsun kaçmak ne demek gelirim yineAnaaa bizden kaçtın demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun kaçmak ne demek gelirim yineAnaaa bizden kaçtın demek![]()
Aynen öyleEv işi hiç bitmiyor ki zaten :))
Benim eski kaptanım tabi beni eritti tekrar kilo aldımki tekrar takımı açsın
Daha deneme süresi var canım insallah bir kac güne yeni üye gelir :))Evet buyurun gelin inşallah. 2 tane üyem var çok şükür 1 kişi daha bulunca listelere de girebiliyoruz![]()
Kızlar iyi akşamlar ❤
15 ekim menüsü;
10:30 kahvaltı: 2 dilim chia tohumlu tb ekmek üstüne labne, 1 kk peynir, 1 mandalina, 1 haşlanmış yumurta, 1 fincan şekersiz nescafe, çok az karışık çerez
11:30 ara: 1 küçük armut
15:30 ara: 3 yk müsli+süt
16:30 akşam yemeği: 1 kase şehriye çorbası, 4 yk yoğurt, 1 dilim tb ekmek, 2 susamlı çubuk kraker
2,5 lt su
9258 adım (6,7 km) tempolu yürüyüş
Su içmeye devam ederim, birde şekersiz türk kahvesi ve en son kiraz saplı form çayı içeceğim.
@ elhan seni 1 adımla geçmişim cnm
Eki Görüntüle 2545393
Diyetisyen deyinceGulumse24 inkini tek geçerim. Destan gibi bir listesi var. Ye ye bitiremezsin adacim.
Aç birakiyorsa değiştir.
[/QUOT
Hayırlı olsun cnm inşallahAşk olsun kaçmak ne demek gelirim yineorası boş zaten kimse yok
daha geçen hafta bir sürü eski eleman vardı takım açtım kimse kalmadı
![]()
Çocuk olmasa kapışalım derdim cnm ama o kadar onun keyfine bağlıyım ki. Bugün izin verdi yürüdüm, yarın hiç yürütmeyebilirEki Görüntüle 2545399
![]()
Muhendiscim hadi bu hafta kapışalim sporda ...ikimiz için de süper olur. Benim zaten ölü bir metabolizmam var. Bana mısın demiyor dün rekor düzeyde yürüdüm bugün tartım gene berbattı. Ama mutluluk hormonu yetiyor...
Menun çok güzel. Su muhteşem. Spor da tamam daha ne olsun.
Doğru ya çocuğu unuttum tatlım.Çocuk olmasa kapışalım derdim cnm ama o kadar onun keyfine bağlıyım ki. Bugün izin verdi yürüdüm, yarın hiç yürütmeyebilirSağolsun eşimde çocuğu ona bırakıp yürümeme destek olmuyor.
İki sevdiğim yorumlarını beğendiğim bol sporlu arkadaşlarım.. bence de yürüyüşte özellikle yarışırsınız. Çok iyi olur....Eki Görüntüle 2545399
![]()
Muhendiscim hadi bu hafta kapışalim sporda ...ikimiz için de süper olur. Benim zaten ölü bir metabolizmam var. Bana mısın demiyor dün rekor düzeyde yürüdüm bugün tartım gene berbattı. Ama mutluluk hormonu yetiyor...
Menun çok güzel. Su muhteşem. Spor da tamam daha ne olsun.
Anka kuşum uçup gitti mi buralardan.Hayırlı olsun cnm inşallah ❤ 12. Takımı ziyaretede geliriz, sende bizi yokla sık sık![]()
Çok teşekkür ederim canımın içiİki sevdiğim yorumlarını beğendiğim bol sporlu arkadaşlarım.. bence de yürüyüşte özellikle yarışırsınız. Çok iyi olur....
Olabilir iki hoca birbirinizi motive edersiniz.. ben kimseyi rakip almıcam. Akşam 20.30 da eve gelince külçe gibi yatıyorum. Spor yapamayınca kilo da verilmiyor. Spor yapıp biribirini motive etmek lazım rakibeliğin gereğiÇok teşekkür ederim canımın içiMuhendiscimin mazereti olmasaydı ısrar ederdim ama elimiz kolumuz bağlı. Acaba Songül hocamı mi kafalasam
![]()
Biri izinden dönen üye. 2 tane daha bulursam böyle bu cuma bile girerimDaha deneme süresi var canım insallah bir kac güne yeni üye gelir :))
Gelirim canım tabii siz de gelin mutlakaHayırlı olsun cnm inşallah ❤ 12. Takımı ziyaretede geliriz, sende bizi yokla sık sık![]()
Hadi bakalım insallah bulursun yarın bildirim iste unutmaBiri izinden dönen üye. 2 tane daha bulursam böyle bu cuma bile girerim![]()
Aa istedin mi bildirim gönderirler o zamanGelirim canım tabii siz de gelin mutlaka
Yönetimden rica ettim bildirim gönderelim diye ama son zamanlarda çok fazla şey rica ettim galiba geri dönen olmadı![]()
Iyi aksamlar canım iyiyim sen nasılsın ❤Iyi akşamlar kizlar nasılsınız