Tamamdırkızlar bu hafta 7. Ci olduk haftaya daha iyi sonuclar ve derece bekliyorum
ve yarın sabah itibari ile spor yarısması baslatıyorum herkes menüsünde puanını yazsın cuma günü birinciyi acıklayacagım
pastelfit
birmuhendisanne
Nego
@hippocan
@Ytmz
Elhan
@Alvillaa
sonngulen
@Gulumse25
Yonahime
@masumm
@ada81
@zeyneppk
@hasbeenandgone
Iyiyim canım sen nasılsın ❤Kızlar nasılsınız? Oğlanı parka götürdüm, yürüyüşümü yaptım geldimuyuduktan sonra leslie 5k yapacağım inşallah. Bugünkü kiloma sinir oldum
Ankara soğumuş demek ki cnm, İstanbul bugün güneşli ve çok sıcaktı. Oğlum uyudu şükür, bende üstümü değişip leslie yapmaya başlayacağımIyiyim canım sen nasılsın ❤
Ne güzel sporunu yapmıssın burası cok yagmurlu bugün
Aynen canım sogudu 2 günde kazak giymeye basladık :)Ankara soğumuş demek ki cnm, İstanbul bugün güneşli ve çok sıcaktı. Oğlum uyudu şükür, bende üstümü değişip leslie yapmaya başlayacağım
Şimdi Leslie yapacağım canım. Başka bişey yapar mıyım bilmiyorum.Yürüyüş yaptım canım bende sadece
Tekrar göreceksin canım inşallah.Ben sadece lise 2 de 58 i hatırlıyorum öncesi yok burda 51 i gördüm onuda koruyamadım :)
Insallah canım kararlıyım göreceğimTekrar göreceksin canım inşallah.
Hedefinin bayağı altına düşmüşsün canım tebrik ederim. Hangi detoksu yaptın 10 dakikada eritmis seni
Halı detoksuHedefinin bayağı altına düşmüşsün canım tebrik ederim. Hangi detoksu yaptın 10 dakikada eritmis seni
Eline sağlık kaptanım. Herkes işi ciddiye almaya başlasın kızlar.kızlar bu hafta 7. Ci olduk haftaya daha iyi sonuclar ve derece bekliyorum
ve yarın sabah itibari ile spor yarısması baslatıyorum herkes menüsünde puanını yazsın cuma günü birinciyi acıklayacagım
pastelfit
birmuhendisanne
Nego
@hippocan
@Ytmz
Elhan
@Alvillaa
sonngulen
@Gulumse25
Yonahime
@masumm
@ada81
@zeyneppk
@hasbeenandgone
Yürüyüş yapmış olman çok güzel ben iki gündür çıkmıyorum dışarı. Şimdi Leslie yapacağım ben de.Kızlar nasılsınız? Oğlanı parka götürdüm, yürüyüşümü yaptım geldimuyuduktan sonra leslie 5k yapacağım inşallah. Bugünkü kiloma sinir oldum
Bizimki de gurleyip duruyor ama yağmıyor.Iyiyim canım sen nasılsın ❤
Ne güzel sporunu yapmıssın burası cok yagmurlu bugün
Sağol canım ❤Eline sağlık kaptanım. Herkes işi ciddiye almaya başlasın kızlar.
3 mile yaptım geldim cnmYürüyüş yapmış olman çok güzel ben iki gündür çıkmıyorum dışarı. Şimdi Leslie yapacağım ben de.
Eline sağlık canım cok güzel olmus6.TAKIM 644 ETAP YILDIZLARI
Evet kızlar bu hafta takımda ilk 3e giren arkadaşlarımizi coook tebrik ediyorum
1. @Ytmz %2.7 ile şampiyon oldu
2.Elhan %0.98 ile baya iyi bi yüzdeyle geldi
3.pastelfit %0.78 ile ilk uce girmeyi basardi
Bu haftalık takım yıldızları bu sekilde artik her hafta takim yildizi olmak icin cabaliyoruz
Olmus olmus canım daha ne olacak ne güzel ilk 3 ü hazırlamıssınYa oldu mu cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?