• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaa neden ki acaba canım okulun baslaması olumsuz mu etkiledi,oglunla ilgilen canım burayı düşünme 😘
Okulu çok sever normalde, başarılı da bir çocuk. Öğretmeni de aradı bugün, dersleri çok iyi ama keyfi yok sürekli esniyor ve yüzü asık dedi. Haftasonu hem bilsem hem satranç turnuvası vardı. Hiç dinlenememis oldu ben ondan olduğunu düşünüyorum.

Okulu çok sever normalde, başarılı da bir çocuk. Öğretmeni de aradı bugün, dersleri çok iyi ama keyfi yok sürekli esniyor ve yüzü asık dedi. Haftasonu hem bilsem hem satranç turnuvası vardı. Hiç dinlenememis oldu ben ondan olduğunu düşünüyorum.
Olabilir canım bu hafta dinlenir insallah

Yazik kiyamam yorulmus fıstık😊
Benim kizkardesimde 7 yasinda okulda oyle yoruluyolar ki zihnen

Oğlumla vakit geçiriyorum canım bugünlerde çok mutsuz. O uyuyunca gelmeye çalışırım.
Neden diye soracaktım, yazmışsın 😊

Bizimkinin okulu tüm gün bir de. Haftasonu iki gün de evde değildi mahvoldu. Senin kardeşin de minnakmis daha. 1. Sınıf galiba. Onun için de zordur bu yıl
neden tum gun daha kucukler ama
Yok canim 2.sinif senin oglunda 2 de sanirim
Animasyon film açtık önüne de sevdiği yiyeceklerden koydum. Bı de legolari döktük inşallah keyiflenir, birlikte vakit geçirmeyi seviyor
Hangi animasyon
Bizde sıksık animasyon gecesi yapariz kardeslerimle😊

neden tum gun daha kucukler ama
Yok canim 2.sinif senin oglunda 2 de sanirim

Hangi animasyon
Bizde sıksık animasyon gecesi yapariz kardeslerimle😊
Evet 2 ye gidiyor Özel okul canım. Sabah 9 akşam 5. Kahvaltı saati öğle yemeği falan derken çok yoğun geçmiyor, arada da çok eğlenceli dersleri oluyor, yüzme ata binme gibi. Bizim mesai saatlerine uygun oluyor böylece, diğer türlü ona bakacak kimsemiz yok.

Şu an canavarlar universitesini izliyoruz. Bunun ilk filmi sevimli canavarlar. 2 ayrı film yani. Animasyon önerilerine açığım, biz de sık sık yapıyoruz oğlumla.

Bugün pattiş detoksu yaptım 😁
Afiyet olsun canım
21 Ekim menüm
(Kahvaltı işlerim vardı bugün o yüzden geçe kaldı)
12.30 1 yumurtadan peynirli omlet 5 zeytin az cecil peyniri domates salatalik 1dilim ekmek

15.00 sade türk kahvesi maden suyu

18.30 1 kepçe şehriye çorbası 3 köfte 1 tabak bulgur pilavı 1 bardak ayran salata

19.00 sade türk kahvesi
20.00 1 fincan yeşil çay

Su 1.5lt spor 40 dk tabata @Ytmz
Afiyet olsun canım bulgur miktarı biraz daha az olabilirmis corba varmıs aksam yemeginde Sporun güzel
21 Ekim menüsü
09.00 kahvaltı
Yarım küçük lavaş, yarım dilim tulum peyniri, 1 haşlanmış yumurta, 4 yeşil zeytin, maydonoz, bitki çayı.

12.00 ara
3 kuru kayısı, 2 tam ceviz.

13.45 öğle (dışarda kahvaltı yaptık)
1 dilim beyaz peynir, birkaç parça civil peyniri, 1 sahanda yumurta, 1 kaşık menemen, 2 kaşık köz patlıcan, 7 adet yeşil zeytin, 1 kaşık kuru domates, 1 tatlı kaşığı bal, 1 küçük boy balon pide.

Oglenki yediklerim çok tok tuttu akşam yemedim.

Su 2.1 litre
Spor
7000 adım 105 puan
30 sn plank
25 adet köprü
40 sn sit walk (duvara sırtını yaslayıp sanki altında tabure varmış gibi oturur pozisyonda duruyorsun.)
30 dakika cardio ( Zipzip- Zipzip- senin paylaştığın video canim) 180 puan
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Sabah 10.00
1.5 dilim kepekli ekmek
Pekmez ceviz
1 yumurtalı peynirli omlet
Domates salatalık
Üçgen peynir

Ara15.00
3 parça tavadan kalan tavuk
Yarım dilim kepekli ekmek

Akşam19.30
1 kase haş. Et suyu
2 parça haş kemikli et
Ayran

Su.2.5 lt
Spor.30 dk cardio
30 dkjillian lvl 1
10 dk egzersiz
1 dk plank Zipzip- Zipzip- @Alvillaa
Kızlar iyi geceler ❤️

21 ekim menüsü: saat 08:30 1 yerli muz, 2 tb ekmekten kaşarlı tost, birkaç yudum şekersiz nescafe

13:45 1 adet ay çöreği

16:30 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 kase yoğurt, 1 dilim tb ekmek

18:00 1 duble şekersiz türk kahvesi, 1 dilim baklava 😭

19:30 7-8 adet fındık içi

23:30 1 sade soda, 3 adet kuru kayısı, 1 fincan form çayı

2 lt su
8091 adım (5.7 km yürüyüş)
Afiyet olsun canım tatlı ve cörek konusuldu zaten 😊
Adımlarında güzel
21 Ekim Menüsü

9:00 = Omlet, domates, peynir, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği

11:00 = 5 kuru erik

13:00 = Biraz tavuk, iki üç parça patates fırında

16:00 = 1 kuru incir, 1 ceviz, sütlü kahve

19:00 = 1 kase yoğurtlu havuçlu şehriye çorbası, haşlanmış tavuk göğsü, 1 trabzon hurması

Su : 2 litre
Spor : 5 bin adım

Gulumse24 Gulumse24
Afiyet olsun canım menün güzel
Menum kizlar
Sabah
2 sahanda yumurta
3 dilim sucuk
2 kk peynir
Domates salatalik

ara 15
1 elma
2 ceviz

aksam 18
1 tabak kurufasulye
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Afiyet olsun canım menün güzel de bu ara hep sişkinlik yapan yiyecekler yiyorsun sanki persembe gününe dikkat et :)
22 Ekim bugünkü menüm
Kahvaltı 10:00 da
Biraz peynir
5 zeytin
1 salatalık
1 domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek

Ara öğün 13:00 da
Bir avuç çekirdek(vazgeçilmezim😊)

Akşam yemeği 16:00 da
1 tabak kuru fasulye
Bir kase yoğurt
1 tane salatalık turşusu

1.5 litre su

Spor
5 mil lesli
25 köprü hareketi
3000 adım

Sabah kahvaltım saat 7.15
3 gün kurusu
2 dilim peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim ekmek
2 bardak çay

Öğlen yemeği yetişmedi saat 13.00
2 dilim peynir
2 yemek kaşıgı menemen
3 zeytin
1 dilim ekmek
3 bardak çay

Ara ögün saat 16.00
2 tane ceviz
Yarım elma tarçınlı zencefilli

Akşam yemeği saat 18.00
2 kepçe mantar çorbası
Fırında karnıyarık yarım
1yemek kaşıgı pirinç pilav
Karışık salata
1 bardak kuşburnu kompostosu

Ara ögün yapılacak saat 21.00
1 elma
1 çay bardağı süt

Spor yok hiç boş vaktim olmadı
2 litre su
Nego Nego :KK25:
Ailen kilo verdiğini fark etti mi canım 😊

Ailen kilo verdiğini fark etti mi canım 😊
Evetttt:halay:ailemden önce ben farkettim ben evde eşofman giyiniyordum babam gelince etek giydim belden çok vermişim düşük bel gibi etegimi kalçalarım tutuyor tabi namazda arkadan bi bastım kalçadan aşa düştü:KK70::KK70:annem diyoki bel gitmiş o toto ne olacak dedim zamanla oda gidecek

Evetttt:halay:ailemden önce ben farkettim ben evde eşofman giyiniyordum babam gelince etek giydim belden çok vermişim düşük bel gibi etegimi kalçalarım tutuyor tabi namazda arkadan bi bastım kalçadan aşa düştü:KK70::KK70:annem diyoki bel gitmiş o toto ne olacak dedim zamanla oda gidecek
Yaaa ne güzel canım toto da zamanla gidecek 😍

Hayırlı aksamlar canım ❤
Iyiyim calısıyorum canım bugün yoruldun dinlen 😊
Babam diyoki kızım sen mutfaktan çıkmıyosunki oturalim dedim akşam yemeginide yiyelim çıkıcam öğlen geldiler kahvaltı hazırladım sabah namazından sonra uyumamışlar ayakta uyuyolar sonrada markete gittim ama ben 45 dk yürüyüş yaptım bugün yazmayı unuttuk marketten geldim yemek hazırladım tepsi kadayıp yaptım saat 7 de oturma odasına geçtim şükür şimdi çay faslı var eşim okuldan geliyo

Babam diyoki kızım sen mutfaktan çıkmıyosunki oturalim dedim akşam yemeginide yiyelim çıkıcam öğlen geldiler kahvaltı hazırladım sabah namazından sonra uyumamışlar ayakta uyuyolar sonrada markete gittim ama ben 45 dk yürüyüş yaptım bugün yazmayı unuttuk marketten geldim yemek hazırladım tepsi kadayıp yaptım saat 7 de oturma odasına geçtim şükür şimdi çay faslı var eşim okuldan geliyo
Eee haklı baban sürekli yemek yapmıssın hazırlamıssın canım eline sağlık yorulmussundur ama onların olması büyük mutluluk senin için 😊

Back
X