Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hadi hayırlısı olsun canım. Yaz. Mutlaka bize.
Yazarım tabi ki cnm Bişey olacağından değil ya... yarın istanbula ortodontiste gideceğim. İş yerine yakın bir yerden geçeceğim için kabul ettim. Nasip kısmet artık... Eşim uzak olur sürekli gidip gelemezsin diyor. En son böyle bir muhabbet yaptığımızda ‘yooo gidicem ben’ demiştim ve görüşmeden sonra üst geçitte topuğum merdivenlere takılıp uçmuştum bu akşam aklıma geldikçe kendi kendime gülüp duruyorum...inşallah yarını kazasız belasız atlatırım.

Hayırlısı olsun canım
çıpçıtir hemde

Yok abla ya sen davranma su Gulumse24 gibi
Olmuyo boyle
Aşkişkom bilmem hatırladın mı ben annen ile falandım ay yoksa değilmiydim

İnşallah öyle şeyler yaşamadan güzel güzel gider gelirsin canım. Hele bı şartları öğren de o zaman karar verirsin. Belki iyi imkanları vardır.

İnşallah öyle şeyler yaşamadan güzel güzel gider gelirsin canım. Hele bı şartları öğren de o zaman karar verirsin. Belki iyi imkanları vardır.
Cnm şartların iyi olması yetmiyor ki... güzel firmalar genelde yurtdışı seyahatleri olacak diyor ki benim eşim kesinlikle karşı. E şimdi 20 aylık bebek var, uzak olunca 8 gibi evde olacağım. Onu ileride kreşe kim bırakıp kim alacak... o kadar çok düşünülmesi gereken şey var ki... ya da belki ben şu an gözümde çok büyütüyorum

Seviyorum abla seni yaaa
Evet annemle bi iki yas vardi aranizda
Galiba öyleydi, artık çıtırı sen düşün
İstanbul’da küçük çocukla çalışmak zor canım. İnşallah şartlar uygun gönlüne göre olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…