Tipinim demedim kiTipim delsinnnn
Demek yakışıklı gelmiyon bana viiiiiTipinim demedim ki
Hee sen anca Aamir e yakisikli dersin zatiDemek yakışıklı gelmiyon bana viiiii
Çıtır mıYarin cuma hepimize boooooolllllll eksi diliyorum
6.Takımın Çıtırları
Hemen getiriyorum ablaGonder 2 kk bana abla
Kahvaltida yerim
Amirde amir ama heeeHee sen anca Aamir e yakisikli dersin zati
Ben yatar gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlar sabaha bolcana eksiler Allaha emanet olun hoşçakalınnnnnbeni özlerseniz çağrı atın gelirim
Yazarım tabi ki cnmHadi hayırlısı olsun canım. Yaz. Mutlaka bize.
İyi geceler cnmBen yatar gecemiz hayır cumamız mübarek olsun canlar sabaha bolcana eksiler Allaha emanet olun hoşçakalınnnnnbeni özlerseniz çağrı atın gelirim
çıpçıtir hemdeÇıtır mı
Yok abla ya sen davranma suHemen getiriyorum abla
Onun turkiye ye geldigi fotolarini gorsen boyle demezsin amaAmirde amir ama heee
Yakın zamanda gitcem canım.Psikologa falan gorundun mu hic
Liseden beri oluyosa uzerine dusmen gerek bence canim
Ellerine sağlık canım afiyet olsun.Taze lorum vaaaar
Hayırlısı olsun canımYazarım tabi ki cnm ❤ Bişey olacağından değil ya... yarın istanbula ortodontiste gideceğim. İş yerine yakın bir yerden geçeceğim için kabul ettim. Nasip kısmet artık... Eşim uzak olur sürekli gidip gelemezsin diyor. En son böyle bir muhabbet yaptığımızda ‘yooo gidicem ben’ demiştim ve görüşmeden sonra üst geçitte topuğum merdivenlere takılıp uçmuştumbu akşam aklıma geldikçe kendi kendime gülüp duruyorum...inşallah yarını kazasız belasız atlatırım.
Aşkişkom bilmem hatırladın mı ben annen ile falandım ay yoksa değilmiydim
İnşallah öyle şeyler yaşamadan güzel güzel gider gelirsin canım. Hele bı şartları öğren de o zaman karar verirsin. Belki iyi imkanları vardır.Yazarım tabi ki cnm ❤ Bişey olacağından değil ya... yarın istanbula ortodontiste gideceğim. İş yerine yakın bir yerden geçeceğim için kabul ettim. Nasip kısmet artık... Eşim uzak olur sürekli gidip gelemezsin diyor. En son böyle bir muhabbet yaptığımızda ‘yooo gidicem ben’ demiştim ve görüşmeden sonra üst geçitte topuğum merdivenlere takılıp uçmuştumbu akşam aklıma geldikçe kendi kendime gülüp duruyorum...inşallah yarını kazasız belasız atlatırım.
Seviyorum abla seni yaaaAşkişkom bilmem hatırladın mı ben annen ile falandım ay yoksa değilmiydim
Cnm şartların iyi olması yetmiyor ki... güzel firmalar genelde yurtdışı seyahatleri olacak diyor ki benim eşim kesinlikle karşı. E şimdi 20 aylık bebek var, uzak olunca 8 gibi evde olacağım. Onu ileride kreşe kim bırakıp kim alacak... o kadar çok düşünülmesi gereken şey var ki... ya da belki ben şu an gözümde çok büyütüyorumİnşallah öyle şeyler yaşamadan güzel güzel gider gelirsin canım. Hele bı şartları öğren de o zaman karar verirsin. Belki iyi imkanları vardır.
Galiba öyleydi, artık çıtırı sen düşünSeviyorum abla seni yaaa
Evet annemle bi iki yas vardi aranizda
İstanbul’da küçük çocukla çalışmak zor canım. İnşallah şartlar uygun gönlüne göre olur.Cnm şartların iyi olması yetmiyor ki... güzel firmalar genelde yurtdışı seyahatleri olacak diyor ki benim eşim kesinlikle karşı. E şimdi 20 aylık bebek var, uzak olunca 8 gibi evde olacağım. Onu ileride kreşe kim bırakıp kim alacak... o kadar çok düşünülmesi gereken şey var ki... ya da belki ben şu an gözümde çok büyütüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?