Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm eşim asmde çalışmıyor ama dediğin gibi bazı günler çalışma saatleri oldukça iyi ve oğlumuzu bırakıp alabilir. Tek sıkıntımız henüz konuşamıyor ve tuvalet eğitimine başlamamış olmamız. Haliyle babası belli bir yerden sonra ilgilenmekten sıkılıyor. Ama dediğin gibi çözeriz bir şekilde. Sonuçta çocukta hayatta müşterek çok çok teşekkür ederim cnm

Yanlış hatırlamışım demek ki canım. Elbette yardımlaşmak gerek, işe başladığında mutlaka çözüm geliştirirsiniz canım. Benimki 3 yaşından sonra konuştu. Umarım sizinki daha erken başlar.

Hayırlısı olsun canım inşaallah güzel sonuçlanır

Naber yakışıklı
Günaydın cnm.. çok iyi değiliz ya.. bu oğlum beni bitirdi valla.. dün gece gram uyumadım.. hasta ya.. durmuyor çok huysuz.. düzen bırakmadı bende.. şu anda bile gözümü açamıyorum.. elim ayağım hep şiş uykusuzluktan.. biraz bekliyim inş şişim iner de tartılırım..

Kızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.

Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma:58.0 kg
Sabitim

Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…