Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Her hafta böyle gitmiyor malesef kaç haftadır eksi 600 den fazla gitmiyodu regl sonrası artı geldim 91.3 den 91.8 pazartesi 91.3 ödem gştmişti aslında giden kilo bu hafta 1.300
1.3 de çok iyi zaten. Hem o kadar verince yine 88leri görmüş oluyorsun. Yaparsın sen inanıyoruz sana.

Teşekkür ederimBende isterim ama fazla aktif olamadığım için benim hiç faydam olmaz ki size, o zaman bende üzülürüm size faydam olmadığı için
Ne kadar aktif olursan o kadar motive olursun canım yoksa inan diyet çekilmiyo buraya girince yalnız değilim diyorsun herkesin amacı aynı olunca kendini daha çok hedefe kaptırıyorsun

Benim retro_hippo nerde gören oldu mu. Kilo bildirimi yaptı mı.
Cnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..

Geçen hafta 73.6
Güncel 73.4
Fark 0.2

Zipzip-

Kusura bakmayın yaa bi düzen oturtamadım.. sabah bi kalktım dünden bugüne 1 kilo ödem.. baya bekledim bu kdr gitti..

Cnm oğluna çok geçmiş olsun, inşallah hızlıca toparlar Muhtemelen daha ödem doludur vücudun, haftaya daha fazla gider sıkma canını.

Olsun canim yinede eksi ile gelmişsin oglun iyi olsun da haftaya daha güZel eksi gelir

Canın sağolsun üzme kendini, önce sağlık. Umarım çabuk toparlanır yavru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…