Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun canım. Cuma hürmetine duaların kabul olsun inşallah.Elhan cım başınız sağolsun çok üzüldüm.Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin cnm..Allah razı olsun canım. Cuma hürmetine duaların kabul olsun inşallah.
Başınız sağolsun canım, Allah sizlere sabır versin.Allah razı olsun canım. Cuma hürmetine duaların kabul olsun inşallah.
Allah rahmet eylesin abla, mekanı cennet olsun. Size dayanma gücü versinAllah razı olsun canım. Cuma hürmetine duaların kabul olsun inşallah.
Aynen canım bende inicem 80 Li hanelere bu yılda bırakacağım inşallah 100 lün90 lı rakamları doğuma 114 ile girdim çıktığımda 113 tüm kızım 3 700 doğdu o Bile düşmemişti yani o kadar şiştim ki. Kızım 15 aylık oldu 97.8 gördüm Sizlerle daha motive oldumSende benim peşimden geliyorsun kuzum bende senin geçtigin yollardan geçtim
Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorumAllah rahmet eylesin cnm..
Allah razı olsun canım. Cuma hürmetine duaların kabul olsun inşallah.
Ben denemedim hiç.KIZLAR ya bu kalori hesaplama yöntemi ile zayıflayan varmı aranızda ?
Şartlar neler canım. Onlar seni istiyor dimi.Kızlar görüşmeden çıktım, olumluydu ama uzak olduğu için tereddütte kaldım. Pazartesine kadar düşünüp karar vereceğim.
ya bana mantıklı gelıyor ama karısık ve zahmetlıde gelıyor aynı zamanda:) ayy kılı kıpırdatmadan kilo veresım var :)Ben denemedim hiç.
Cnm evet dersem detayları konuşacağız ama istediğim rakama okler anladığım kadarı ile. Şu an oğlumu nasıl bırakacağım, geliş gidiş sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Evet dersem 4 kasımda başlamam gerekiyor.Şartlar neler canım. Onlar seni istiyor dimi.
Benimde aynen öyle cnmya bana mantıklı gelıyor ama karısık ve zahmetlıde gelıyor aynı zamanda:) ayy kılı kıpırdatmadan kilo veresım var :)
Hakkinda hayırlısı olsun canimKızlar görüşmeden çıktım, olumluydu ama uzak olduğu için tereddütte kaldım. Pazartesine kadar düşünüp karar vereceğim.
Teşekkür ederim cnmHakkinda hayırlısı olsun canim
Keşke öyle bir yöntem olsa. Kalori hesabı yapılırken nasılsa kalori açığı yaratıyorum denip sağlıksız şeyler tuketirsek bir işe yaramaz. Orda da beslenmeye dikkat etmek lazım, ona dikkat edince de hesaba gerek kalmıyor zaten.ya bana mantıklı gelıyor ama karısık ve zahmetlıde gelıyor aynı zamanda:) ayy kılı kıpırdatmadan kilo veresım var :)
Engin Kırbaçın instada bu yöntemle ilgili paylaşımı var. Oraya bakabilir aslında cnm. Tamda senin dediğini anlatmış.Keşke öyle bir yöntem olsa. Kalori hesabı yapılırken nasılsa kalori açığı yaratıyorum denip sağlıksız şeyler tuketirsek bir işe yaramaz. Orda da beslenmeye dikkat etmek lazım, ona dikkat edince de hesaba gerek kalmıyor zaten.