• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende benim peşimden geliyorsun kuzum bende senin geçtigin yollardan geçtim
Aynen canım bende inicem 80 Li hanelere bu yılda bırakacağım inşallah 100 lün90 lı rakamları doğuma 114 ile girdim çıktığımda 113 tüm kızım 3 700 doğdu o Bile düşmemişti yani o kadar şiştim ki. Kızım 15 aylık oldu 97.8 gördüm Sizlerle daha motive oldum 😘😘😘😘😘😘

Şartlar neler canım. Onlar seni istiyor dimi.
Cnm evet dersem detayları konuşacağız ama istediğim rakama okler anladığım kadarı ile. Şu an oğlumu nasıl bırakacağım, geliş gidiş sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Evet dersem 4 kasımda başlamam gerekiyor.

ya bana mantıklı gelıyor ama karısık ve zahmetlıde gelıyor aynı zamanda:) ayy kılı kıpırdatmadan kilo veresım var :)
Keşke öyle bir yöntem olsa. Kalori hesabı yapılırken nasılsa kalori açığı yaratıyorum denip sağlıksız şeyler tuketirsek bir işe yaramaz. Orda da beslenmeye dikkat etmek lazım, ona dikkat edince de hesaba gerek kalmıyor zaten.

Keşke öyle bir yöntem olsa. Kalori hesabı yapılırken nasılsa kalori açığı yaratıyorum denip sağlıksız şeyler tuketirsek bir işe yaramaz. Orda da beslenmeye dikkat etmek lazım, ona dikkat edince de hesaba gerek kalmıyor zaten.
Engin Kırbaçın instada bu yöntemle ilgili paylaşımı var. Oraya bakabilir aslında cnm. Tamda senin dediğini anlatmış.

Back
X