• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm evet dersem detayları konuşacağız ama istediğim rakama okler anladığım kadarı ile. Şu an oğlumu nasıl bırakacağım, geliş gidiş sıkıntı olur mu diye düşünüyorum. Evet dersem 4 kasımda başlamam gerekiyor.
Bilemedim ki canım nasıl olur. İstanbul'u bilmiyorum gidiş geliş ne kadar sürer. Oğlun için bakıcı bulmalısın. Eşinin işten geliş saatleri senden erken olacaksa onun da bazı yükleri senin üstünden alması gerekecek. Aslında bı sekilde çözülür de iyi denklem kurmak lazım.

Engin Kırbaçın instada bu yöntemle ilgili paylaşımı var. Oraya bakabilir aslında cnm. Tamda senin dediğini anlatmış.
Düşünsene ben günlük 1200 kalori tüketmeliyim. Diyorum ki tek öğün besleneyim onda da kumpir yiyeyim 600 kalori. Al sana açık. Ama sağlıksız. Ben bugün spor salonuna başladım. Ölçüm yaptılar. Kilom tam 64 çıktı. Ama yağ oranım fazla, istediğim kadar açık yaratayim o yağlar erimeden düzenli beslenmeden iyi görünmeyeceğim.
Bahsettigin adamı biliyorum o videosuna da bakayim

20191025_165113.webp

Zipzip- Zipzip- hemen yerken ara verdim çektim 🤣
Marul, mor lahana, salatalık,domates, havuç, 1 ceviz, kırmızı biber, 1 kaşık mısır, 3 zeytin, 1 parça peynir 😊

Yanına 1 kase yoğurt

Bende sevmezdim ama kendim mayalamayı öğrendim çocuklarım için.. şimdi hazır yiyemiyorum
Ben henüz mayalamayı öğrenmedim ama aslında bazı arkadaşlar yapıyor, taş gibi çok güzel. Ben bu ara ateşoğulları diye bir markanın tava yoğurdunu alıyorum, oda aşırı güzel 😊

Ben henüz mayalamayı öğrenmedim ama aslında bazı arkadaşlar yapıyor, taş gibi çok güzel. Ben bu ara ateşoğulları diye bir markanın tava yoğurdunu alıyorum, oda aşırı güzel 😊
Kolaymış ya.. sıcağa yakın ılık süte bikaç kaşık yoğurt koy sar sarmala.. en az 4 saat dinlendir. Sonra dolaba koy kapağı açık.. 1 gün kırma yoğurdu sert oluyor...

Benim de listende her gördüğümde canım çekiyordu. Çok severim sosları ama ekmek yeme konusunda kendimi frenlemeye çalışırken hiç uygun olmaz 😋
cani tek ceken ben degilmisim😂
Kızlar bende bildirimimi yapayım, kahvaltı yapıp hazırlanmam lazım.

Geçen cuma: 58.0 kg
Bu cuma:58.0 kg
Sabitim

Normalde sabit gelmeme üzülürdüm ama 58.9 dan 58 kg a düşünce sevindim bile. İyi bir eksi ile gelemediğim için kusura bakmayın arkadaşlar 😔
olsun canim tuhaf bi hafta gecirdin sabit bile guzel bence
Kilo bildirimi

Geçen hafta ki kilo : 69.9
Bu hafta ki kilo : 69.5
Fark : - 400
Yüzde: 0.57

Gulumse24 Gulumse24 Zipzip- Zipzip-
Regl e rağmen eksi geldim 😍
e bu cok guzel bi eksi😍😍😍regle ragmen
Ara ögünde 4 galeta vardı halam annemle beni kahvaltıya davet etti halamda kaçamak yapmim diye evde yumurta yedim halamda ara ögün yaptım 4 galeta yerine 1 parmak uzunlugunda simit yedim duyanda dünyaları yedim sanacak :KK43::KK51:
takildim ama ben sanaaa😍😘
Geçen hafta:66.2
Bu hafta:65.5
Fark:-700
Regl 1.bünündeyim eminim daha fazlası gderdi Zipzip- Zipzip- @Alvillaa
of of super eksi hemde regl iken👍🏻Harikasin canim
Geçen cuma 64.9
Bugün 64.3 (reglimin ilk günü)
Fark -600
Oran %0.92

Zipzip- Zipzip- retro_hippo retro_hippo
bu regl etkisiz kaldi bu hafta😎harika bi eksi
Bu arada pesindeyim😁
Geçen cuma 91.8 bu cuma 90.0 eksi 1.800 yine 89 göremedim :KK42:
1.8e agliyo😠vururum seni 😬
😂😂😂😂
Harika bi eksi
Kilo bildirimi
Geçen cuma:87.4
Bugün:85.8
Fark:1.6
Oran:1.82
Ben bu grupla kilo verme işini çok sevdim:KK49:tek başına hiç kilo veremiyodum
cok guzel bi eksi canim👍🏻
bende kilo bildirimi yapayım ama liste konusunda karar veremiyorum
gecen cuma 58.8
bugün 57.7
Eki Görüntüle 2548109
Hayirli olsun listeye girisin canim benim😘
Cnm oğlana uğraşıyorum ya.. gece hiç uyumadım.. uykusuzluk acaip ödem yaptı. Bekledim 11.30a kdr 200 gr anca gitti.. çocuk hasta olunca kaç gündür düzen kalmadı..

Geçen hafta 73.6
Güncel 73.4
Fark 0.2

Zipzip- Zipzip-

Kusura bakmayın yaa bi düzen oturtamadım.. sabah bi kalktım dünden bugüne 1 kilo ödem.. baya bekledim bu kdr gitti..
olsun canim yinede eksi gelmen guzel😊
Heyyy maşallah ne de güzel kilo vermişsin.
sagol canim nihayet adamakilli bi sayi gordum tartida😁
Listede çok yerimiz yok canim yeni üyelerimiz de var ben Az bekleyim en guZeli😊
bunuda alintilamistim 😂listedesin zaten
Bu hafta sana layık bir rakibe olamadım ama önümüzdeki hafta tekrardan rakip olabiliriz cnm, ne dersin?❤
ayy Estagfurullah canim olur mu oyle
Yogundun bunu biliyorum😊
Elbette cok guzel olur ama bu kez cekismeli bi haftamiz olsun😍😍😍
Hadi yine gözüme girdin :KK60:
😁😁tisikkirler
Hayyy maşallah cnm 🧿🧿🧿🧿 çoook çook tebrik ediyorum seni 😘
Sagol canim benim😍😍😍
Uyumuşum 😖
Geçen cuma 63,7
Bu cuma 64,2
Fark + 500😢
tartida sorun varmis abla sıkma canini