• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.Takim 645.Etap
Evet kizlar bu haftanin Parlayan Yildiz kizlari aynen su sekilde

1.miz
%1.96 ile Yonahime Yonahime :sampiyon: ve @Gülümse25 :sampiyon:
Tebrikleeerrr

2.miz
%
1.87 ile Zipzip- Zipzip- :sampiyon:
Tebrikler Kaptan

3.müz
% 1.83 ile B Bir Garip Yolcuyumm :sampiyon:
Tebrikleeerrr

Bu haftalik ilk 3ümüz bu sekilde
Bütun kizlari tebrik ediyorum herkes elinden geleni yapti😊
Bakalim haftaya Parlayan Yildizlar bölumune adini yazdiranlar kimler olacak:rolleyes:
İtiraz ediyorum bu nikah kıyılamaz siz kardeşsiniz :KK70: :KK70: ben ve sevgili @Zipzip- kaptanım direkten döndü bugun listede bu 2 arkadaş listede degil @Yonahime ve @Bir Garip Yolcuyumm lütfen listede olanların hakkını yemeyelim :KK70::KK70:listedeki arkadaşlar lütfen hakkınızı savunun :-)

Canim 6. takim 2.liginizi, 4.takim ailesi olarak yurekten kutluyoruz, daim olsun, iyi aksamlar. :KK200:
Zipzip- Zipzip- kaptanim sozum sozdur, yapayim mi sonuc listelerini:p
Tesekkur ederiz canım ❤
Bende sizi kutlıyorum üçüncü oldunuz 😍
Tesekkur ederim canım hazırlamaya çalısıyorum yarısını yaptım yarısı kaldı 😍

İtiraz ediyorum bu nikah kıyılamaz siz kardeşsiniz :KK70: :KK70: ben ve sevgili @Zipzip- kaptanım direkten döndü bugun listede bu 2 arkadaş listede degil @Yonahime ve @Bir Garip Yolcuyumm lütfen listede olanların hakkını yemeyelim :KK70::KK70:listedeki arkadaşlar lütfen hakkınızı savunun :-)
te Ya Rabbi m yaa:D
Sabrimi mi siniyosun anlamadim ki:D:D
Gecen haftada liste liste disi takmamistim kendimi kayirmisim gibi ne ortaligi karistirip fitne tohumlari atiyosun:D:D:D
Elti gemisi yürümez demişti haklıymış eltim beni sevmiyo:KK42:
hehehhh eltinde benden yana kaldin mi bi basina :KK53:
Bu arada siz niye eltisiniz ki zaten hep sorcam unutuyorum😂😂
Bu hafta ikinci olduk kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK73: :KK73: :KK73:
Yuzdemiz guzel olmasa da ikincilikte cok guzel😍😍kaldi ki 1.ligi kilpayi kacirmisiz👍🏻

te Ya Rabbi m yaa:KK70:
Sabrimi mi siniyosun anlamadim ki:KK70::KK70:
Gecen haftada liste liste disi takmamistim kendimi kayirmisim gibi ne ortaligi karistirip fitne tohumlari atiyosun:KK70::KK70::KK70:
hehehhh eltinde benden yana kaldin mi bi basina :KK53:
Bu arada siz niye eltisiniz ki zaten hep sorcam unutuyorum😂😂

Yuzdemiz guzel olmasa da ikincilikte cok guzel😍😍kaldi ki 1.ligi kilpayi kacirmisiz👍🏻
Bireyselde 3. Olmuşum hıhh en güzel cvp :63:

645.Etap Rakip Kazananlari
1.Takim
pastelfit pastelfit & elhan ikilisinden elhan abla bildirim yapmadigi icin kazanani belirleyemedim
2.Takim birmuhendisanne birmuhendisanne & Yonahime Yonahime ikilisinden kazanan Yonahime Yonahime :sampiyon:
3.Takim Gulumse24 Gulumse24 & Nego Nego ikilisinden kazanan Gulumse24 Gulumse24 :sampiyon:
4.Takim Alvillaa Alvillaa & @Ytmz ikilisinden kazanan Alvillaa Alvillaa :sampiyon:
5.Takim retro_hippo retro_hippo & sonngulen sonngulen ikilisinden kazanan sonngulen sonngulen :sampiyon:

Tebrikler kizlar

Bu 5 takim arasinda 1. Olan Gulumse24 Gulumse24 ve Nego Nego sizleri ayrica tebrik ediyorum:sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Eline sağlık canım 😍

Back
X