- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Ben girene kadar sen mezun olursunTesekkur ederim canım hadi seni listede bekliyorum yarısırız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben girene kadar sen mezun olursunTesekkur ederim canım hadi seni listede bekliyorum yarısırız![]()
Yok canım ben yavas veriyorum gecen sene ocagın basında mezun olmustumBen girene kadar sen mezun olursun![]()
İlk üçü ne zaman aciklayacaksin canımtavuklariiii pisirmisem
Salata yapmaya üsenmiseeemmm
Bu hafta superdim kabul ediyorum ama bu bi istisnaydi bencegönül isterdiki her hafta boyle vereyim
Artik bizde kendi aramizda yarisiriz canim![]()
Dün beyaz TV de bi doktor izlemiştim akşam salata ile geçiştirim diyorlar migde salatayı çok geç eritmeye başlıyormuş ertesi güne kadar sindiremiyormuş sabah tok olarak uyanıyormuş bunu yapmayın dedi her kafadan bir ses geliyor bende şaşırdım ne b..k yiycezEki Görüntüle 2548198
Zipzip- hemen yerken ara verdim çektim
Marul, mor lahana, salatalık,domates, havuç, 1 ceviz, kırmızı biber, 1 kaşık mısır, 3 zeytin, 1 parça peynir
Yanına 1 kase yoğurt
Amaninnnn kimleri görüyorummmmmm listede***6.Takım 645.Etap ***
pastel34 (63.7/64.2/+0.50/-0.78)
birmuhendisanne (58.0///)sabit
Gulumse25 (91.8/90.0/1.8/%1.96)
Negohatun(69.9/69.5/0.4/%0.57)
Alvillaa(70.8/70.0/0.8/%1.13)
Elhan(60.7///)bildirimsiz saglik problemleri nedeniyle ayrildi
Ytmz(66.2/65.5/0.7/%1.06)
Hippocan(73.6/73.4/0.2/%0.27)
snglmlk(64.9/64.3/0.6/%0.92)
Zipzip-(58.8/57.7/1.1/%1.87)mezun üye,B.t:18.10,B.k:58.8,H.k:52
6.Takım Ortalaması :%0.700
Free liste
Yonahime (66.2/64.9/1.3/1.96)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Canfeb (69.4
Bir garip yolcuyumm(87.4/85.8/1.6/%1.83)yeni uye,B.t:18.10,B.k:87.4
BEYDA33(75.2/72.4/2.8/%3.72)yeni uye,B.t:24.10,B.k:75.2 kg,H.k:60 kg
Nilhan2705(98.3/97.8/0.5/%0.51)yeni uye,B.t:21.10,B.k:98.3 kg, H.k:
İlk 3 konusuna gelirsek %deye degil verilen kiloyu baz alalım lütfen hakkımı @Yonahime ye yedirememİlk üçü ne zaman aciklayacaksin canımbu kadar olmasa da yine güzel performans bekliyorum ben senden. Bu arada tavukları tek başına yedim, salata yapmadım
![]()
Sizin gazınızla listeye girdim bakalım sonum ne olacakAmaninnnn kimleri görüyorummmmmm listede![]()
Afiyet olsun canım. Sporun da çok güzel. Benim acil silkelenip spora başlamam lazım25 Ekim menüsü
10.45 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 1 kaşık süzme yoğurt üzerine yarım domates ve 2 biber kavurması (1 tatlı kaşığı zeytinyağı), 1 dilim beyaz peynir, 2 dilim kepekli ekmek, şekersiz çay.
15.30 ara
1 kase çiğ karnibaharin üzerine limon ve toz kırmızı biber atıp yedim.
17.45 akşam
3 kaşık sade tavuk kavurması, 1 dilim kepekli ekmek.
Sanırım birazdan çay ve yanında biraz kuruyemiş yerim.
Şimdilik 1.5 lt su
4000 adım 60 puan
20 dk koşu bandı
10 dk eliptik
20 dk bisiklet
60 adet mekik (spor salonundaki bir aletle yaptım, tam yere yatmadan yapılıyor, biraz zordu.)
Batsakta çıksakta hep beraber oluruz fenamıSizin gazınızla listeye girdim bakalım sonum ne olacak![]()
Güzel oldu canım tesekkur ederim hepinize bana iyi gelecek bu ara cok bunalmıstımBatsakta çıksakta hep beraber oluruz fenamıkaptansız gemi yürümez sende listede olduğun için dikkat edersin karaya oturmayız
![]()
saol cnm o an baklava olsa salatamı yerdimEllerine sağlık canım harika görünüyor.
ee amaç tok kalmak değil miDün beyaz TV de bi doktor izlemiştim akşam salata ile geçiştirim diyorlar migde salatayı çok geç eritmeye başlıyormuş ertesi güne kadar sindiremiyormuş sabah tok olarak uyanıyormuş bunu yapmayın dedi her kafadan bir ses geliyor bende şaşırdım ne b..k yiycez![]()
Amaninnnn kimleri görüyorummmmmm listede![]()
Oğlun nasıl oldu canım birlikte uyusanız dinlensen keskeSabahtan beri karnım öyle şiş öyle ağrıyor ki.. uykusuzluk beni nasıl mahvetti ya.. çünkü ödem yapıcak hiç bir şey yemedim..
Bak yazdigim sarki bosa gitmediİlk üçü ne zaman aciklayacaksin canımbu kadar olmasa da yine güzel performans bekliyorum ben senden. Bu arada tavukları tek başına yedim, salata yapmadım
![]()
Deli yaİlk 3 konusuna gelirsek %deye degil verilen kiloyu baz alalım lütfen hakkımı @Yonahime ye yediremem![]()
Benim koca totomdan sana yer kalmaz canım boşuna heveslenmeBak yazdigim sarki bosa gitmedi
birazdan geliyooor![]()
![]()
Deli ya
senle ayni koltugu paylasmaya merakli degilim bende![]()
E ne diyeyim simdi bu mesaja krsilikBenim koca totomdan sana yer kalmaz canım boşuna heveslenme![]()
Aminnnnnn diyelimmmE ne diyeyim simdi bu mesaja krsilik
Cok yasa emi![]()
Evet canım az farkla ikinciyiz