Sağol canım ❤kolay gelsin canim
Ne yapayım baska türlü gelmiyonCekistire Cekistire saç birakmadin bende
Sagol canım benim sabahları dinleniyorumSürekli dükkana gittiğin için çok yoruldun galiba canım. Biraz dinlenmeye çalış.
Hodri meydan benimde reglim yeni bittiBurdayım kacmiyorum seni yenicemgerçi bugün yarın regl olucam pazartesi eksi çıkmam belki ama cuma kork benden
Ne böyle kuzu kuzu rakiplesmek. Savaşalım didiselim haftaya da birinci olalım.Aynen ya kizissin artik
@birmuhendisanne rakibem yoksa sende mi spor yapiyosun sesin solugun cikmiyor
Bende fırın sütlaç yapıcam
[/QUOTE
Çok severim
Kahve fazla gelmis olabilir canım gecmis olsunAnnemdeyim bugün annem ve ablalarimla ayrı yengemle ayrı kahve içtim bi saat arayla migdem bulaniyo karnım agriyo kahve yaparmı acaba fazlamı geldi
YaniiiNe böyle kuzu kuzu rakiplesmek. Savaşalım didiselim haftaya da birinci olalım.
Onlardan biri senmisin yoksa kız evet ben seni orda gördümTeşekkür ederim
Sağol canım annemde kızdı peşpese 2 kahve icilirmi diyeKahve fazla gelmis olabilir canım gecmis olsun
Ben onu hep diyorumda işte Allah vere 3. GelmeyeÜnlü bir büyüğümüz ne demiş, iki deli bir araya gelmemeliydik
Kızışsın artık buralar. Tüm rakipler birbirine savaş açsın bakalım.Gulumse24 sevgili eltim spor salonundan sesleniyorum sana.
Valla artık birinci olalım kac haftadır birinciliği unuttukYaniii
Rakip olmamizin amaci belli adi belli
Haftaya 1. Olalim artik kac haftadir olamadik bu hafta keske bende listeye girebilsem
Bugün sütlaç yiyim migdem 1. OlsunValla artık birinci olalım kac haftadır birinciliği unuttuk
Yok öyle miğdeyi birinci yapmak haftaya 88 li rakamları göreceksinBugün sütlaç yiyim migdem 1. Olsun
Oda burda okuyor bizi
İştahım kaçtıYok öyle miğdeyi birinci yapmak haftaya 88 li rakamları göreceksin
Bence deBen onu hep diyorumda işte Allah vere 3. Gelmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?