- 11 Mayıs 2015
- 1.912
- 8.173
- 158
Hmmm demek benim kilo vermemi istemiyosun rakibenide kiskirtiyosunSen karışma sus yesin bu haftada biz birinci olalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmmm demek benim kilo vermemi istemiyosun rakibenide kiskirtiyosunSen karışma sus yesin bu haftada biz birinci olalım![]()
Ne kadar zaman oldu sen diyete başlayalı kuzum80 kiloyla basladim 7
80 kiloyla basladim şuan 70 800 kiloyum hedefim 55 inşallah
Herkes rakibesine sahip ciksinHmmm demek benim kilo vermemi istemiyosun rakibenide kiskirtiyosun![]()
Bende sorcaktim simdibirmuhendisanne rakibem nasil gidiyo diyet
Bak millet takimi birinci olsun diye nasil sinsi planlar yapiyo
Bu hafta takimlar arasinda biz birinci olcaz ona gore![]()
Biz burdan çıkamayızSonra tekrar takıma koş koş yapacaksınız![]()
1 ayı geçti heralde canım valla tam hatırlamıyorum ama cok-da olmadı sankiNe kadar zaman oldu sen diyete başlayalı kuzum
MiğdesindeHerkes rakibesine sahip ciksin
1. olmak icin ugrassin bu hafta birincilik aslanin agzinda![]()
Aynen bu hafta takım cok hırslı kimse kimseyi tanimiyo vallaHerkes rakibesine sahip ciksin
1. olmak icin ugrassin bu hafta birincilik aslanin agzinda![]()
1 ayda 10 kilomu veredin gıı maşallah1 ayı geçti heralde canım valla tam hatırlamıyorum ama cok-da olmadı sanki
Hadi inşallah :)Takimi birakma gor bak nasil eriticez seni![]()
Vallahi doğruHadi canımmm şaka
Fırın Mücver gibi oluyor canım börek adı ama hamur yok yanicok hafif ve guzel bi menu
menu guzel ama spor muazzamm
cok guzel menu canim
Kurabiye icin spor yaptin zaten
Boregi de bilemedim ya bu kcamak sayilir mi sayilmaz mi kararsiz kaldim
Ama su cok az 2 lt icmeye calis canim
ogle burdaydi :) isi falan cikmistir belkiiBende sorcaktim simdibirmuhendisanne nerelerde
Olsun olsun hirs iyidirAynen bu hafta takım cok hırslı kimse kimseyi tanimiyo valla![]()
Oyleyse sorun yokFırın Mücver gibi oluyor canım börek adı ama hamur yok yani
Bende mi yorumliyim yani :)bana fazla gelmez yedikleriniz daha çok yiyin cansız kalmayın derim bakOyleyse sorun yok
Bu arada menuleri herkes yorumluyo canim belki biliyosundur ama hatirlatayim dedim![]()
Ben yazdım canım, açık şekilde herkesle paylaştığı bir program ama diyet listesi yok, sadece liste seçenekleri paylaşmış. Yasaklı şeyleri belirtmiş kendi yediklerini paylaşıyor onu takip ediyorum şu ansonngulen canim sen instegramdan diyetisyen e basladim diye bisey yazdinmi tam okurken telefon çaldı sonra kaybettim arıyorum bulamıyorum yoksa baskasimiydi
Diğer günler de elim armut toplamiyor canım haberin olsun. Sen başla eliptige ben beklerim yolda seniHaftada 2 günmü bende hergün zannettim yaa 2 gün eliptik yapar seni yakalarım![]()
Mesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacakMenum kizlar
Sabah11
1 yumurtadan menemen
Domates
Salatalik
Ara
300 ml sut
2 kare bitter
aksam 18
1 tabak sebzeli bulgur
2 parca firinda tavuk
1 dilim ekmek
Su 2 lt
Ben menü ve kilo paylaşımı yapıyorum ama pek mesaj yazamıyorum buraya, vakit bulamadığımdan değil ama konuşmayı pek sevmediğimden galiba, ben sizin yazılarınızı okuyarak da motive oluyorum ama bu gidişle mesaj yazmamamdan dolayı listeye alınmıcam galibaB Bir Garip Yolcuyumm B BEYDA33 N nilhan2705
Kizlar hic biriniz yazmiyosunuz
Takima katilmazsaniz menu yazip yorumlamazsaniz nasil motive olcaksiniz ki:/