- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Erzurumdamı yaşıyorsunVallahi doğru![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erzurumdamı yaşıyorsunVallahi doğru![]()
Eltimle ben birinci olcaz canım boşa heveslenmebirmuhendisanne rakibem nasil gidiyo diyet
Bak millet takimi birinci olsun diye nasil sinsi planlar yapiyo
Bu hafta takimlar arasinda biz birinci olcaz ona gore![]()
Canım bende konusmayı hiç sevmem sevmezdim zamanla alısıyor insanBen menü ve kilo paylaşımı yapıyorum ama pek mesaj yazamıyorum buraya, vakit bulamadığımdan değil ama konuşmayı pek sevmediğimden galiba, ben sizin yazılarınızı okuyarak da motive oluyorum ama bu gidişle mesaj yazmamamdan dolayı listeye alınmıcam galiba
Mesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacak
evet canim hepimiz menu yorumlamakla sorumluyuz diger arkadaslarimiza karsi:)Bende mi yorumliyim yani :)bana fazla gelmez yedikleriniz daha çok yiyin cansız kalmayın derim bak![]()
Sporu yapamiyorum canimMesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacak
Canım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelimEltimle ben birinci olcaz canım boşa heveslenme
İyi geceler canım ❤Kızlar ben yatıyorum iyi geceler. Öpüldünüz![]()
Vermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsiniCanım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelim![]()
![]()
olmaz ama seni daha iyi tanimamiz daha iyi fikir vermemiz icin yazman lazim:)Ben menü ve kilo paylaşımı yapıyorum ama pek mesaj yazamıyorum buraya, vakit bulamadığımdan değil ama konuşmayı pek sevmediğimden galiba, ben sizin yazılarınızı okuyarak da motive oluyorum ama bu gidişle mesaj yazmamamdan dolayı listeye alınmıcam galiba
hahahhhj iste ben buna gulerimEltimle ben birinci olcaz canım boşa heveslenme
Oyy yesinler senin korkunuCanım bende konusmayı hiç sevmem sevmezdim zamanla alısıyor insan
Kaptan bile oldum hatta ilk zamanlar yazmaya korkuyordum![]()
15. Takımıda ben kuracam 2 günde herkesi kovarımCanım bende konusmayı hiç sevmem sevmezdim zamanla alısıyor insan
Firsatciligin boylesiCanım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelim![]()
![]()
Eltispor Waayyy beVermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsini![]()
Eltispor sevdim bunu ben bu haftada birinci oldum az ara verim nazara gelirimVermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsini![]()
Maşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibilerCanım bende konusmayı hiç sevmem sevmezdim zamanla alısıyor insan
Yok yaa ben kaptan disindakilerle bikac haftadir tanisiyorumMaşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibilerben biraz yabancı kalıyorum, ama bakalım alışırım inşallah
olmaz ama seni daha iyi tanimamiz daha iyi fikir vermemiz icin yazman lazim:)
Yazdikca dilin acilir emin ol
Ayrica menu yazdigin zaman diger menu yzan arkadaslarin menulerini de yorumlamayi unutma
hahahhhj iste ben buna gulerim
birmuhendisanne duydun mu bak hayallere dalmis arkadaslar
Cumaya onlari gecelimde daldiklari hayalden uyansinlar
Oyy yesinler senin korkunu![]()
Yazmaya çalışıcam inşallah, bundan sonra menü yorumu da yapmaya dikkat edicem, teşekkürler ilginiz içinolmaz ama seni daha iyi tanimamiz daha iyi fikir vermemiz icin yazman lazim:)
Yazdikca dilin acilir emin ol
Ayrica menu yazdigin zaman diger menu yzan arkadaslarin menulerini de yorumlamayi unutma
hahahhhj iste ben buna gulerim
birmuhendisanne duydun mu bak hayallere dalmis arkadaslar
Cumaya onlari gecelimde daldiklari hayalden uyansinlar
Oyy yesinler senin korkunu![]()
İyi geceler cnm, Allah şimdiden rahatlık versinNeyse kizlar
Bende kacayim yavastan
Biraz dizilerimden izleyip uyurum
Öpuldunuz![]()
Verdim vermesinede benim bundan sonra duraklamaya geçebilir ilk 10 kolay veriyorum ideal kiloma inemiyorum canım1 ayda 10 kilomu veredin gıı maşallah