• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben menü ve kilo paylaşımı yapıyorum ama pek mesaj yazamıyorum buraya, vakit bulamadığımdan değil ama konuşmayı pek sevmediğimden galiba, ben sizin yazılarınızı okuyarak da motive oluyorum ama bu gidişle mesaj yazmamamdan dolayı listeye alınmıcam galiba
Canım bende konusmayı hiç sevmem sevmezdim zamanla alısıyor insan 😊
Kaptan bile oldum hatta ilk zamanlar yazmaya korkuyordum 😂

Mesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacak
Bende mi yorumliyim yani :)bana fazla gelmez yedikleriniz daha çok yiyin cansız kalmayın derim bak :KK53:
evet canim hepimiz menu yorumlamakla sorumluyuz diger arkadaslarimiza karsi:)
Yok ama oyle yorumdan bahsetmiyorum😂😂😂
Mesela sen bu menu olmuş mu hiç çok sade bişey yememissin cansız kalmışsin demekki bak spor yapamamissin :)zipzip beni kovacak
Sporu yapamiyorum canim
Bisi yememissine gelince sabah sebze var yumurta var
Ogle sut var aksam protein ve karbon var
Kiz daha ne yiyeyim😂😂😂

bak ne guzel yorumlamissin😊diger arkadaslarin menusunude ayni sekilde yorum yaparsin😊

Canım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelim :KK15: :KK70:
Vermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsini 😂😂

Ben menü ve kilo paylaşımı yapıyorum ama pek mesaj yazamıyorum buraya, vakit bulamadığımdan değil ama konuşmayı pek sevmediğimden galiba, ben sizin yazılarınızı okuyarak da motive oluyorum ama bu gidişle mesaj yazmamamdan dolayı listeye alınmıcam galiba
olmaz ama seni daha iyi tanimamiz daha iyi fikir vermemiz icin yazman lazim:)
Yazdikca dilin acilir emin ol😁
Ayrica menu yazdigin zaman diger menu yzan arkadaslarin menulerini de yorumlamayi unutma😊
Eltimle ben birinci olcaz canım boşa heveslenme
hahahhhj iste ben buna gulerim😂
birmuhendisanne birmuhendisanne duydun mu bak hayallere dalmis arkadaslar
Cumaya onlari gecelimde daldiklari hayalden uyansinlar😊
Oyy yesinler senin korkunu😂😂

Canım eltim söyle canının çektigi bişey varmı ben yiyim sende sporumuzu yap benim kilom senin kilon senin sporun benim sporum araya ayrımcılık girmesine izin vermeyelim :KK15: :KK70:
Firsatciligin boylesi😂
Vermeyelim de sen de unut yemeyi falan. Bak bı de takım birinciliği varmış, kesin bizim olacak o tamam mı. Eltispor olarak yenelim hepsini 😂😂
Eltispor Waayyy be😂😂😂

Maşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibiler😊 ben biraz yabancı kalıyorum, ama bakalım alışırım inşallah

Maşallah size yaa, grupta konuşmalarınızı görünce diyorum kaç yıldır arkadaş gibiler😊 ben biraz yabancı kalıyorum, ama bakalım alışırım inşallah
Yok yaa ben kaptan disindakilerle bikac haftadir tanisiyorum
Resmi olmaktansa samimi davranirsan daha cabuk adapte olursun;)

Ayrica menu yazdigin zaman diger menu yzan arkadaslarin menulerini de yorumlamayi unutma😊

Biz susalım tartılar konuşsun Yonahime Yonahime cim 😉

Yazmaya çalışıcam inşallah, bundan sonra menü yorumu da yapmaya dikkat edicem, teşekkürler ilginiz için 😊

Back
X