- 8 Mart 2019
- 7.752
- 38.766
- 548
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocayla aynı modelmişBenimki kendi oynar oynar telefonla bi ara elinden bırakır o an gözüne batarım sürekli telefonla oynuyosun birak şunu halbuki 2 saatir onun elinde
Sizinde soğuk ayran çorbanız vardır mı kuzu sivas bizim oraya çok benziyor yemek kültürüCanım etli sarmaya ben hiç pirinç koymam, ince bulgur ve kıymayla yaparım çok güzel olur. Yani bizim burda hep öyle yapılır
06.43 öğlen oldu kız rüyanda bizimi gördünGunaaaayyydiiiinnnnnn
Kogguuuss kallk
Haydin kalkin kizlar oglen olduuu![]()
Bunların hepsi aynı model cok nadir deisik olanlari vardirBenim kocayla aynı modelmiş![]()
![]()
Canım ayran çorbası var ama pişiriyoruz bizSizinde soğuk ayran çorbanız vardır mı kuzu sivas bizim oraya çok benziyor yemek kültürü
Nasıl yani biz yapmıyoruzmu diycektin anlamadımCanım ayran çorbası var ama pişiriyoruz biz
Günaydın canım ❤Kizlaaar herkese günaydın![]()
Cok gecmis olsun canımBen bu gece hiiiiiic uyyamadim malesef oglanin ateşi geçmedi acile götürdümbir ara tartildim eksi 500 Düm ilk wc den sonra yazarım buraya
Günaydın canım ❤Gunaaaayyydiiiinnnnnn
Kogguuuss kallk
Haydin kalkin kizlar oglen olduuu![]()
Günaydın canım sabit olmanda güzelKızlar günaydınnn ❤
Cuma:58.0 kg
Bugün:58.0 kg
Sabitim.
Sabit olman güzel cumaya eksiler gelecekKilom sabit kizlar
Evet 300 ggram eksi güzel tebrik ederimGünaydın.
Cuma 64,2 idim yanlış hatırlamıyorsam
Pazartesi 63,9
Günaydın hayırlı sabahlar,Günaydın hayırlı sabahlar +400 geldim sanırım lahana bana tuzak kurdu![]()
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrrrrrhaftasonu ablam geldi çocuklardan elime alamadım telefonu aldığımda da internetim bitmişti bende deftere yazdım unutmayım yediklerimi diye işe gelince hemen yazdım
Aynen bizim de öyle canımBenimki kendi oynar oynar telefonla bi ara elinden bırakır o an gözüne batarım sürekli telefonla oynuyosun birak şunu halbuki 2 saatir onun elinde
Hurma diyeti güme gidince tartılayım bari dedimdiGünaydın canım ❤
Cok gecmis olsun canım
Nasıl oldu simdi atesi düştü mü
Günaydın canım ❤
Erkencisin bu sabah
Günaydın canım sabit olmanda güzel
Sabit olman güzel cumaya eksiler gelecek
Evet 300 ggram eksi güzel tebrik ederim
Günaydın hayırlı sabahlar,
400 gram cok değil cumaya kadar vereceksin
Hem neden tartıldın ki carsamba tartılcam demistin
Etli hic yapmamıştım da canım sizlerin de önerisiyle yapacam artık, inşallah güzel olur.Canım etli sarmaya ben hiç pirinç koymam, ince bulgur ve kıymayla yaparım çok güzel olur. Yani bizim burda hep öyle yapılır
Geçmiş olsun canım nesi varmış çocuğun.Ben bu gece hiiiiiic uyyamadim malesef oglanin ateşi geçmedi acile götürdümbir ara tartildim eksi 500 Düm ilk wc den sonra yazarım buraya