Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah zamanla dediğin gibi olur cnm, içten içe ben bu çocuğa düzgün bakamıyorum diye üzülüyorum.

Peygamber efendimizin doğum günü kutlu olsun. Onun feyzi bereketi hayatımıza yansisin. Hayırlı kandiller
Amin inşallah cnm Hepimizin kandili mübarek olsun, bu gecenin hürmetine herkesin sıkıntıları feraha çıksın inşallah...

tebrik ederim çok güzel eksi
Teşekkür ederim canım.
Maşallah canım
hayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun
gecen cuma:97.4 pazartesi:97.1 cuma:96,8 fark:600gr
Amin canım.
Tebrikler.

İyi ki listede değilim pazartesi 60.2 leri görmüştüm
Bugün 60.9 Yine ödem deyip kendimi kandırmak istiyorum ya da gerçekten ödem olsun
Ödemdir abla 3 günde hemen o kadar yoktur haftaya Ödemler gider ve listeye dönersin
Peygamber efendimizin doğum günü kutlu olsun. Onun feyzi bereketi hayatımıza yansisin. Hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller abla ❤
Tebrik ederim canım artılardan kurtulup eksi ile geldin
hayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun
Hayırlı kandiller hayırlı cumalar canım,
Tebrik ederim canım güzel eksi,
Denemen süren doldu listeye girmek istiyor musun, listeye girersen 2 ay izin hakkın yok canım

Hayrolsun canım, Allah sıkıntını gidersin
Kızlar size en son halimi atıyorum. Üstümdekiler S bedenBir 5 kilo daha versem süper olur. Buraya başladığımda L-XL giyiyordum.

Eki Görüntüle 2552014
Maşaallah
Kızlar hocam beni en son 77 kilo falanken görmüştü sanırım. Bugün inanamadi resmen. Çok samimi birisidir, harika olmuşsun 10 yaş genclesmissin dedi. Nasıl mutlu etti beni yaa.
Ne güzel bir duygu o

Geçen cuma 63,1
Pazartesi 63,8
Bu cuma 62,6
Hoşgeldin 62
Tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım çok az kaldı hedefine
Tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…