Evet niye kimse yok, cuma heyecanımız böyle mi olacaktı.Niye kimse yok
Teşekkür ederim canım.Tebrik ederim sebnemcim
Ayyy eveet rüya gibi. 8 sene önceki kiloma geldim nerdeyse. Teşekkür ederimÇok tebrik ederim seni. Az kaldı hedefine.
Canım dur daha ben bi öncesi yapayım o zaman anlıyacaksınız neymişim ne olmuşumEvet ya fotolar istediğimiz gibi olmuyor. Dün ben de birkaç tane çektim ama sevmedim.
Hedef kilona geldiğinde bayağı çıtı pıtı olacaksın desene.
Evet çok durgun. Şaşırdım, hiç böyle bir Cuma olmamıştı.Evet niye kimse yok, cuma heyecanımız böyle mi olacaktı.
cook sükür iyiyim abla iki üç gündür yogundum bundan sonra bosumTeşekkür ederim canım.Nasılsın , denk gelemedik bayadır.
Yap mutlaka çok merak ettim.Canım dur daha ben bi öncesi yapayım o zaman anlıyacaksınız neymişim ne olmuşum
Fotolar sıkıntı
Maşallah canım iyi olcook sükür iyiyim abla iki üç gündür yogundum bundan sonra bosum
Hayırlı kandillerMevlid kandilimiz mübarek olsun hayırlı cumalar diliyorum herkese
AyyyYap mutlaka çok merak ettim.
tebrik ederim çok güzel eksiGeçen cuma 63,1
Pazartesi 63,8
Bu cuma 62,6
Hoşgeldin 62
İnşallah zamanla dediğin gibi olur cnm, içten içe ben bu çocuğa düzgün bakamıyorum diye üzülüyorum.Benimkinin bebekligi zordu canım, hiç mama kabul etmedi. Bulamaç şeklinde yapılan hiçbir şeyi de yemedi. Süt sağıp eve bıraktığımda bıberonu da kullanmadı. Direk pütürlü ve tek gıda yedi. Birbirine karışmış yiyecekleri hep tükürdü. Hala öyledir aslinda, tabagindakiler asla birbirine değmeyecek. Nadiren iki şeyi aynı anda ağzına atar. Yemekte 3 çeşit varsa hepsini sırayla teker teker yer. Ama dediğim gibi yemediği şey de yoktur nerdeyse. Küçük yaşlarda seçmesi normal canım, büyüdükçe sağlığı için yemesi gerektiğini kabul eder hale geliyor. Yeni tatlara da açık oluyor.
Amin inşallah cnmPeygamber efendimizin doğum günü kutlu olsun. Onun feyzi bereketi hayatımıza yansisin. Hayırlı kandiller
Teşekkür ederim canım.tebrik ederim çok güzel eksi
Maşallah canımKızlar bende kilo bildirimi yapayım artık, çok acıktım
Geçen cuma: 56.9 kg
Bu cuma: 56.7 kg
Fark: 0.2 kg
%: 0.35
Çok az eksi geldiğimin farkındayım ama 57.9 kg ı
gördüm hafta içiHedefe son 1.7 kg
Eki Görüntüle 2552360
Amin canım.hayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun
gecen cuma:97.4 pazartesi:97.1 cuma:96,8 fark:600gr
Ödemdir abla 3 günde hemen o kadar yoktur haftaya Ödemler gider ve listeye dönersinİyi ki listede değilim pazartesi 60.2 leri görmüştüm
Bugün 60.9Yine ödem deyip kendimi kandırmak istiyorum ya da gerçekten ödem olsun
Hayırlı kandiller abla ❤Peygamber efendimizin doğum günü kutlu olsun. Onun feyzi bereketi hayatımıza yansisin. Hayırlı kandiller
Tebrik ederim canım artılardan kurtulup eksi ile geldinKızlar bende kilo bildirimi yapayım artık, çok acıktım
Eki Görüntüle 2552360
Hayırlı kandiller hayırlı cumalar canım,hayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun
Hayrolsun canım, Allah sıkıntını gidersinKızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
MaşaallahKızlar size en son halimi atıyorum. Üstümdekiler S bedenBir 5 kilo daha versem süper olur. Buraya başladığımda L-XL giyiyordum.
Eki Görüntüle 2552014
Ne güzel bir duygu oKızlar hocam beni en son 77 kilo falanken görmüştü sanırım. Bugün inanamadi resmen. Çok samimi birisidir, harika olmuşsun 10 yaş genclesmissin dedi. Nasıl mutlu etti beni yaa.
Tebrik ederim canımGeçen cuma 63,1
Pazartesi 63,8
Bu cuma 62,6
Hoşgeldin 62
Tebrik ederim canımKızlar bende kilo bildirimi yapayım artık, çok acıktım
Eki Görüntüle 2552360
Tebrik ederim canımhayırlr kandillr ve hayırlı cumalar rabbim hakkınızda hayırlısını versin dualarınız hayırlar ile kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?