• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen dediğin gibi dostlar her zaman sağ olsun.Yalniz bırakmadılar beni bu yönden haklarını odeyemem. Bebeğim gerçekten inanmak istiyorum artık. Umudumu yitirmemeyi sizinle basarabilirim ancak. İnşallah seni bekliyorumdur bu bile içimi ısıtıyor. Hasbeengone bacım da böyle diyordu ona ulaşamadım ama arayı açtım...Bu gidişle takımdaki herkesi mezun ederim ben 6' li rakamlarla.:KK57:En son kapıyı kilitleyip giderim.
Ben varken sana kalmaz kapı kilitlemek ablacım benim hedef kilomun altındasın :oops:gelde kıskanma :ukala:

Elhana cevap yazdıktan sonra sana da yazacaktım nerdesin nasılsın diye. Bı baktım sen gelmişsin. Özlüyorum ben de hepinizi görmeyince. Eltinin bu aralar kızıyla ve misafiriyle başı kalabalık diye ona da seslenemiyorum
Tam toparlanamadım cnm hala, tv karşısında yatarak geçirdim günü. Yemek falan zor yaptım. Şimdi trendeyim, annemlere geçiyorum. Evrak işlerini orada halledeceğim mecburen. Eve varsamda yatsam diye bakıyorum. 😔

Elhana cevap yazdıktan sonra sana da yazacaktım nerdesin nasılsın diye. Bı baktım sen gelmişsin. Özlüyorum ben de hepinizi görmeyince. Eltinin bu aralar kızıyla ve misafiriyle başı kalabalık diye ona da seslenemiyorum
Misafirler gitti o defter kapandı tuğçeylede aralık 18 kadar bekliycez canım eltim

Tam toparlanamadım cnm hala, tv karşısında yatarak geçirdim günü. Yemek falan zor yaptım. Şimdi trendeyim, annemlere geçiyorum. Evrak işlerini orada halledeceğim mecburen. Eve varsamda yatsam diye bakıyorum. 😔
İyi yapmışsın canım annene gitmekle, o gül gibi bakar ikinize de, çabucak toparlanirsiniz. Bugün yatarak da iyi yapmışsın.

Cnm çok teşekkür ederim ❤ Herkes hasta maalesef... ben hasta olduğumda sinüzitle birleşiyor, kafamı kaldıramıyorum. Oğlum biraz biraz toparladı gibi ama inanılmaz mızmız. Salya sümük ağlıyor her şeye. Eşimde 2 akşamdır acaba işe başlamasan mı deyip duruyor, oda ayrı stres yaptı bende... inşallah herşey hızlıca yolunda girer.
Rica ederim kuzum. Çocuk ve eş hastalığı çok zordur bilirim bu derdi. Umarım her şey yoluna girer. Eşini hiç dinleme bu dönemi atlatacak daha da gucleneceksin buna inan. İşte de çeşitli zorluklarla karsilasacaksin sakın niye başladım diye üzme kendini. Zaman içinde hepsi düzelecek. Hayatın kendisi iniş çıkışlarla dolu düz bir çizgi olsa zaten mezarda olurduk Allah korusun. Zaman lazım bize bir de enerji.
Grubu özlemişim ❤❤❤
Ozlenmez mi hem de öyle bir ozleniyor ki... akşam ailenin masa başında toplanması gibi gözümüz eksiklikleri seçiyor hemen. Herkes mutlu huzurlu olsun istiyoruz.
Canım ablam ne bu dertler kalıcı nede bu dünya önemli olan dostluk baki olsun birbirimizin derdiyle dertlenmezsek ne önemi varki birlikte olmanın öyle degilmi hepsi geçecek sen yeterki üzülme gönlü yüreği kalbi güzel ablam :KK68::KK200:
Amin kuzum çok amin. Hiçbirimiz uzulmeyelim inşallah. :KK200::KK60::KK68:

Cerezden başka bir şey yememissin canım. Cidden merakımdan soruyorum yeme düzenin neden böyle, çalıştığın ortamda yemek yeme saatin falan olmuyor mu. Bana yeterince dengeli gelmiyor menülerin, pek bilgi sahibi değilim bu konularda ama doğru bir beslenme şekli mi, mecburiyetten mi böyle yoksa senin tercihin mi.
Beni düşünerek su icmene sevindim ama birazcık daha arttirsak mi ne dersin 😘

Afiyet olsun canım, senin o ara pek bir fena olmuş hem de 3u bir arada şeklinde ya da bermuda şeytan üçgeni mi desek 😂😂

Menün de sporun da çok güzel canım afiyet olsun. Bu yeşil çayın güllüsünü de yapmışlar yahu.

Afiyet olsun canım güzel menü.

Ohhh be kahvalti ve öğle yemeği gördüm menünde. Yumurta yemiş olmana da çok sevindim. Su hala az tatlım 😘
diyelim bence🤣

Back
X