• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm işle ev arası 20 km falan, servisle ne kadar sürer bilmiyorum ama araba ile 35-40 dk gibi hesapladık. İstanbul Halkalıda yaşıyorum ben, annem gebzede 😊
Servis olması da iyiymiş canim. Bu arada İstanbul'u hiç bilmiyorum, yani annenle yakın misiniz yine anlamadım ama boşver yorma kendini anlatmaya çalışıp 😂😂

İnan içebilfiğim suyu da senin ikazınla içiyorum desem...çalışma saatleri uzun işyerinde sık sık tuvalet hoş olmuyor. E sonrası 2 saat yol çıkarken de içmiyorum yol uzun diye... Evegelişim oluyor 20.30 yemek çocuklarla sohbet derken gece kıymetli uykum bölünmesin diye yine fazla içememiş oluyorum ben de napıcam bilmiyorum 🤷‍♀️
Kötü oluyormuş hakkaten canım. Ne yapabilirsin ben de bilemedim.

Gün içinde aksamı ayarlıyorum kafamda, mesela bu akşam dışarda yedik tavuk sis belirledim. Onceden yazınca dışına çıkmıyorum 🙈
Güzel yöntem valla, ben de kalorisi hesaplamasına başladım. Senin gibi önceden belirleyip alacağım kaloriyi sinirlandirabilirim aslında.

İyiyim cnm çok şükür. Dün gece seni göremeyince merak ettik. Yorgunsundur diye düşündüm ama insan ister istemez olumsuz şeylerde düşünüyor.

Birazdan Gebzeye geçeceğiz, oğluma kavuşacağım için çoooook mutluyum bu sabah 🎊🎊🎊
Allah kavuştursun ayırmasın inşallah canım.

Menünü beğendim suyunu da yaz canım

Afiyet olsun harika menü yine..... sen benim etiketlere dönmüyorsun bu ara çok yoğun olduğundan beni boşladın herhalde 😂

Gece meyve de olsa yeme canım çok acıkırsan yoğurt ye diyorlar meyvedeki şeker bi şeyler yapıyor diyorlar bizim Hasan önal karatayınkine benzer diyet yaptırıyor faydasını da gördük ya herkesin işine karışıyorum kusura bakmayın

Çok beğendim devam tosbiğim....

Offff ayran çorbası kaşarlı tost en bi sevdiklerim... yürüyüş de yapılmış afiyet olsun

Yulaflı kuruyemişli bar beni fena acıktırıyor

Canım Akşam karbonhidrat bi de azıcık acıktırır bence akşama sebze, baklagiller ya da ızgara et -balık daha uygun

Aslında aburcubur dışında iyiymiş ev temizliğinde annene yardım ediyorsan bir anne olarak teşekkür ederim

Harikasın......
Teşekkür ederim canım 😘 Bazen ben de yorum yaparken kendi kendime bilmiş bilmiş konuşma diyorum (lafım kimseye değil arkadaşlar yanlış anlamayın) karbonhidrat protein vs. Pek bilmezdim buraya başlamadan önce. Kendine çok hayrın yok insanlara yorum mu yapıyorsun bir de diyorum kendime 😂😂 ama bildiğimiz tek şey bile bir başkasına yardımcı oluyorsa bu çok önemli canım. O yüzden yorum yaparken sen de kendini her şeye karışıyormuş gibi kötü hissetme. Buradaki en önemli şeylerden biri yorumlarla doğru yolu bulmamız.

Sabah yazdım okumadın mı :işsiz: bugün evde olmuycam sayfa size emanet boş bırakmayın dedim, boş kalmış sayfa 😒
Bende evde değildim sabah ne yedigimi unutuyorum kaldıki senin evde olmadığın aklımda kalacak :KK70: gittigim yerde çocuk çoktu tuğçeye yanıma otur al sana telefon sesin çıkmasın dedim zati internette yoktu giremezdim bacı

Cnm 29 kasım eşimin doğum günüydü,o akşam sinemaya gittik aslında ama istediğimiz film burda vizyona girmemişti. The Irishman filmini merak ediyoruz. İlk fırsatta gideceğiz inşallah.

Para sayma işini mecburen yaptık cnm, 2 kavanoz bozuk gereksiz yer kaplıyordu mutfak dolabında. 😂 üstüne sürekli ekleniyordu bozuklar.
En sevdiğim bozuk para ve saymak cüzdanımda bozuk param olmayınca param bitti gibi hissediyorum nedense :confused:

Back
X