• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru diyorsun, bu da senin şansına :/

Yap abla, sen zaten kuş kadar yiyorsun, kolay yaparsın
Sabah eşimin sınav görevi vardı kahvaltıyı iki kişilik hazırlamis uyandırdi beni dün akşam demiştim yarın hurma diyetim var diye ama unutmus. Kahvaltı yaptım diğer öğün için hazırladım koydum dolaba hurmalı yoğurdumu. Kolay yaparım yapmasına da inşallah vücudum buna da alışmaz.

Menü, su, spor güzel 👍

Güzel menü ve su 👍

Afiyet olsun canım

Öğlen ki ekmeğe gerek yokmuş onun harici güzel menü ve spor 👍

👏👏

Tabi ki hayır :duduk:

Hırka detoksu çok yapmış biri olarak şifa diyorum, 7 gün şart değil ben en uzun 4 günn yaptım onda da 3 küsür kilo verdim, asla halsiz bırakmıyor, dinginlik veriyor manevi olarak da. 5 veya 7 hurma olur, tek sayı olması önemli. Ramazan da iki yıldır sahuru sadece hurma ve yoğurtla yapıyorum, akşam biraz tatlı yediğim bile olduğu halde kilo verdim iki yıldır

Afiyet olsun canım güzel menü

Çok güzel böyle devam Ytmz, bütün hafta hiç kaçamak yapmamıştın zaten de şimdi birde yine kaçamak yaptım diyorsun
Zipzip- Zipzip- ben daha yorum yapmıyorum arkadaşın kaçamaklar sana emanet artık

Canım bu ekmeklerin değişimi etkiler mi acaba kilo vermeni, yani öğlen ki hakkım sabah falan diyorsun ya. Diyetisyen ne diyor buna?

Afiyet olsun canım güzel menü, yine mi bakliyat yaptılar iş yerinde 😂
Evet haklısın neden yedim bende bilmiyorum normalde 1 dlm yiyorum oda sadece sabahları neyse bir daha yapmam :-)

Elhan Elhan Abla ben hurma yoğurt kürünü 1 hafta yaptım 5 kilo vermiştim
Abooooooov ..demeeee .Artemiiiiiiiiis buraya gel çabuk. Happymomcum harika inşallah ben de veririm. Çok teşekkür ederim canım negom yapmış vermiş , sen de vermişsin uzaklara gitmeye hiç gerek yok. nickisonrasoylesem nickisonrasoylesem duydun mu bebem...

tadı çok güzel öyle demeyin😂görüntüsü çok çirkin
anam kimsede sormuyor ne kadar yedin 😄🤭2 ince dilim şırdan 5 midye 2 tanede küçük boy eti hoşbeş çok yemedim
aynen görüntüsü çok çirkin aynen severim az yedim ama onun hepsini yemedim ki 2 dilim yemişem ince 🤗
Şifa olsun ne diyelim tatlım madem bir kere yemişsin kilo yapmasın en azından. Allah da şirdana çirkin şansı vermiş :KK70:

Çok şükür kızcağız ağrısız birkaç gün gecirdi. Çıktıktan sonra ağrılar devam etmese keşke. Tatlım acaba evinizi ve çocuğun okulunu değistirseniz mi? Ağrıyı tetikleyen mekan mıdır nedir :işsiz: Hastanede iyi yanı....
Ne Artemismiş abi. :skandal:Gulserenim iki elti olmasanız göz göre linç ettirecek beni.
Bı de Arizona'dan bir akrabaligimiz var. En güccük bacımdır neysem takmicim.
Yetmezim şırdanin kendisiyle canlı canlı tanismadim resmini görmek yetti. Nimettir ama o nasıl çirkin bir şeydir ya. Severim diyorsun ya çok şaşırdım. Kacamaklarin artıyor dikkatli ol yavrum.
Negom senin hurma düşüncelerin içimi daha da rahatlattı. Beklemeye hiç gerek yok bugün başlayayım... Akşam öğünü ile bismillah diyeyim.
Aynen abla görüntüsü bile :kusmuk:

Sabah eşimin sınav görevi vardı kahvaltıyı iki kişilik hazırlamis uyandırdi beni dün akşam demiştim yarın hurma diyetim var diye ama unutmus. Kahvaltı yaptım diğer öğün için hazırladım koydum dolaba hurmalı yoğurdumu. Kolay yaparım yapmasına da inşallah vücudum buna da alışmaz.
Abla zaten kısa süreli yapacaksın o yüzden alışmaz merak etme 😘
Evet haklısın neden yedim bende bilmiyorum normalde 1 dlm yiyorum oda sadece sabahları neyse bir daha yapmam :-)
Senin menülerin çok güzel canım hiç bozma bence de 😍
Elhan Elhan Abla ben hurma yoğurt kürünü 1 hafta yaptım 5 kilo vermiştim
Bende 4 günde 3.5 civarı
Abooooooov ..demeeee .Artemiiiiiiiiis buraya gel çabuk. Happymomcum harika inşallah ben de veririm. Çok teşekkür ederim canım negom yapmış vermiş , sen de vermişsin uzaklara gitmeye hiç gerek yok. nickisonrasoylesem nickisonrasoylesem duydun mu bebem...
oooo 5 kilo mu 😍😍🤓 yağdan mi gidiyir acaba illaki 2 3 kilosu yağdan gider bence 5 kg çok ciddi . yapalım ablam ,😍😍

Şöyle ki bırakınca geri almıyorsunuz normal diyete devam edince, çoğu yağdan. Nette çok güzel yazılar var bununla ilgili okuyun derim, bir blog vardı o çok ayrıntılı yazmıştı
Kızlar günaydın, hızlıca sayfaları okuyup geldim. Bugün çok ugramam belki, oğlum çok mutsuz. Onunla vakit geçireceğim. Öpüyorum hepinizi 😘 birinci olduk diye salmak yok aman dikkat edin.
Oy yerim onun mutsuzluğunu 😊 iyi eğlenceler canım

Back
X