• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında biz taburcu degildik 3 gün yememesi gerekenler var diyet verdi 4. Gün idrar toplıycaz ben bunları evde yapsam olurmu dedim doktor çıkmak istiyorsanız sizi taburcu edelim dedi bi nevi kaçtık hastanede sadece dün sabah agrıdı tansiyon takibi normal çıktı kalmayalım artık dedim o yüzden çıktık oda doldu komşuları pek sevemedim :KK70: :KK70:
Anladım canım okula gönderme istersen bir kac gün evde dinlensin

Aç kalmamaya çalış canım, çünkü o zaman gerçekten önünü alamıyoruz yemenin.
Çok haklısın canım. Öğle ve akşam arasına bir ara öğün koymaliydim. Yapmadım. Neyse zamanla oturur düzen.
Benim sormak istediğim bir soru var kızlar. Ben beyaz çayı çok severek tüketiyordum ve etkisini de görmüştüm. Yeşil çay da olabilir. Ama şuan emziriyorum acaba uygun mu bu dönemde. Bilen var mı?

Geçmiş olsun kuzum hayırdır oglunmu rahatsız
Teşekkür ederim cnm ❤️ Geçmeyen öksürük var cnm oğlumda. Alerjik olabilir dediler. Bu hafta ilaç kullanıp kontrole gideceğiz. Duruma göre alerji bölümüne gönderebilirlemiş. Tuğçe nasıl oldu? Eve geçmişsiniz.

Güzel menü afiyet olsun canım

Abla akşam kivi yerine hurma yemen lazım, böyır değişiklik yaparak verim alamazsın :/

Öğün atlamanı geçiştirmeni beğenmedim, akşam sadece çorba var, ne çorbası
:/
Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.

Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim :KK25:
Çok şükür evinize kavuşmuşsunuz canım. Dünden beri nasıl peki Tuğçe. Hava değişimine ihtiyacı varmış onun.

Vayyyy zalımlar demek bensiz detoksa başladınız heeee elee olsun :KK62: :p
Eşim de bu hafta kabak detoksu yapalım dedi, dün bir sürü kabak aldım pazardan. Bu sabah yapmayacağını söyledi :KK43: Ben de yalnız kaldım senin gibi, kabaklar ziyan olmasın diye ben kabak tadı vericem :KK70:Gel bana katıl iki gün.

Sagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Dün sabah hastanede ağrıyınca bir şey bulabildiler mi, tansiyon falan nasıldı.

Slm kizlar.
Ogle aradi yemek yerken sizi okudum hemen
Kandırmışlar seni hipo 🤪şekersiz günde bitter olur mu kız,amaç şekeri vücuda unutturmak değil mi 🤭
Ben de bu yuzden sasirmistim
Günaydın cnm, iyiyim çok şükür ☺ Servisteyim, işe gidiyorum.
Akşam oğlumu doktor götürdük, geçmeyen bir öksürük var. Bu hafta ilaç kullanıp, geçmezse alerji bölümüne sevk edecekler. Ona canım sıkkın biraz...sen nasılsın cnm? ❤
Gecmis olsun cnm ogluna
Eger ilac kullanip gecmezse alerjiye gideceksiniz ya. Yesil alan acildiktan sonra randevu alabilirsin. Alerji bolumune muayene olmak icin cocugun 15 gun ilac kullanmamis olmasi lazim. Taburculuktan hemen sonra gidersen bakmazlar. Sen bunu hesapla randevu alirken ona gore bir tarihi al ya da ozele gotureceksende ona gore gotur.
Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim :KK25:
Gecmis olsun cnm. Anladigim kadariyla nedeni tansiyon degil peki neymis bulabildiler mi? Norolojik mi? migren mi? Bir aciklama yaptilar mi sana. 3 gun diyeti varmis keske rapor alsaydin 4. Gun idrar toplamasida okulda zor olurdu.

Günaydın cnm, iyiyim çok şükür ☺ Servisteyim, işe gidiyorum.
Akşam oğlumu doktor götürdük, geçmeyen bir öksürük var. Bu hafta ilaç kullanıp, geçmezse alerji bölümüne sevk edecekler. Ona canım sıkkın biraz...sen nasılsın cnm? ❤
Yavrum geçmiş olsun. Hırıltılı değilse korkma. Geçmeyen oksuruklerde ben çocuklarıma pekmez ısıtıp biraz karabiber ekler şurup gibi icirirdim. Sonra havluyu ütü ile ısıtıp bir göğsüne bir sırtına koyardım iyi gelir geçerdi. Geçmezse de en azından geceyi rahat gecirirlerdi.İkiz gibi büyüdüler benimkiler. 14 ay vardı aralarında. Ben annemden öğrendim bu yöntemi.

Vay vicdansız komple mi izin almış kız, düşman başına :KK70:
Neyse ki öğlene kadar durup gidiyor dışarı 😂
Çok haklısın canım. Öğle ve akşam arasına bir ara öğün koymaliydim. Yapmadım. Neyse zamanla oturur düzen.
Benim sormak istediğim bir soru var kızlar. Ben beyaz çayı çok severek tüketiyordum ve etkisini de görmüştüm. Yeşil çay da olabilir. Ama şuan emziriyorum acaba uygun mu bu dönemde. Bilen var mı?
Canım sınırlı tüketmek lazım diye biliyorum
Bebem iki öğün yedim dün aslında. Kivi elmanın muadili. Ender abim çok acikirsaniz bir elma veya leblebi yiyebilirsiniz demişti. Bugün üç öğün planladim çünkü dün çok zorlandım.
Benim yaptığımda ekstra hiç bir şeye izin yok, sadece hurma yoğurt. Umarım sonuç alırsın böyle

sabah 7 buçuk: 1 haşlanmış yumurta 1 kare peynir 2 dilim ekmek yarım portakal 1 fincan yesilcay
saat 10.30 3 gün kurusu 1 kupa sütlü kahve
saat 13 .30 1.5 avuç leblebi 2 ceviz
akşam 17 00
1 haşlanmış kabak
2 dilim ekmek
3 köfte

ara 19 00 :3 kaşık yoğurt yarım portakal
2ltsu 20dk pilates
Nego Nego Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım menün, suyun, sporun güzel 👍
Dun menumude yazmadim. Oturmusken onlarida yazayim
Pazar menum
09.00 1 limon ve 1 sb su
11.00 3 kicuk mandalina
12.30 marul havuc mor lahana limon zeytin yaz
16.00 naneli yesil cay
18.30 buharda pismis karnibahar kozlenmis kirmizi biber zeytin yag limon
22.00 sade soda
Bugun her seyi tuzsuz tukettim

P.tesi menum
11.00 filtre kahve
13.30 domates salatalik peynir yesil zeytin
18.30 kiymali karnibahar susuz cacik
22.00 ya da 22.30da kizlari yatirinca bi keyif kahvesi yapar icerim insallah 😉

Su 2 lt

Sporda 3 gunluk oruclqra basladigim icin salon kaydimi dondurdum. Subatta tekrar salona baslicam insallah. O zamana kadar ev ve is yerinde bol bol kosturmaca
Afiyet olsun güzel menü
Şekersiz 1.gün pazartesi

Kahvaltı 11de..
2 haş yumurta
2 çeri domates
7 zeytin
Peynir
Çay

Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter

Ara
Tarçınlı elma

Akşam 18de..
1 tabak türlü
1 kase yoğurt

Su baya içtim..

Spor bugün yok ama başlıcam 😊
Afiyet olsun güzel menü
Saat 9.00
Arinma 4+2+1
3 yk yogurt 20 gram kirmizi lahana bir limonun suyu 5 tam ceviz robattan gecirip icildi ( toplamda 500 ml )
Saat 13.00
3 domates rendesi bir dis sarimsak yarm ck taze zencefil pul biber karabiber 6 bag maydanoz 1 yk zeytinyaginda marine edilip yendi
3 lt su + 550 ml ( hibuskus ihlamur ve papatYa cayi)
Arinma gununde oldugum icin spor yok
Menülerini ilgiyle takip ediyorum, arınma dediğini ne sıklıkta yapıyorsun peki diyette?
9 Aralık

Sabah 6 akşamki çoban salatanın kalanı

Bir avuç kavrulmuş badem biraz peynir

Saat 12 yarım portakal yarım porsiyon haşlanmış tavuk bi kase domates çorbası

Akşam 6 yarım avuç fındık

Gece eve geç gelince yiyemedim

Spor çocuğu hastaneye götürdüm herhalde bi 15-20 dakika yürüdük

Su 1500 ml 200 ml yeşil çay
Afiyet olsun canım, geçmiş olsun çocuğuna
9 Aralık pazartesi

Sabah 10.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim normal ekmek
1 kk büyüklüğünde peynir
Yeşillik,domates

Öğlen 14.30
6 kaşık etli nohut
Birkaç çatal turşu
3 yk yoğurt

Akşam 19.30
6 yk yumurtalı mantar
3 yk yoğurt
1 dilim ekmek
1 kase tarhana çorbası

Bir de üstüne 2 yk kadar irmik helvası gömdüm. Olmadı biliyorum. 😟
3 lt su içtim. Henüz spora başlayamadım.flasha leslie videoları atmam gerekiyor
Canım sabah normal ekmeği yedin şekerin oynadı, öğlen de bakliyat olunca devam etti bu durum, haliyle akşam kaçamak oldu. Sen zaten emziriyorsun, sağlıklı şeylerden kısma sakın, mesela yoğurdu 3 kaşık yeme bir kase ye, salatayı bol ye. Daha önce yaptın zaten sende biliyorsun formülü 😊
Pazartesi menü
Saat 9:30 limonlu su
Kahvaltı saat 10:00
2 haşlanmış yumurta , 2 krep , 1 salatalık,1domates, 2 dilim peynir 1 bardak çay .
Ara saat 12:00
Yeşil çay
Öğlen saat 14:00
Karabuğday pilavı 1 kase kadar, yoğurt 1 kase + yarım kase salata
Ara 15:00 yeşıl çay
Akşam 16:00
Pancar salatası
Spor 12300 adım
Su 2.5 litre
Yine güzel bir menü ve spor 👍

Takımda yine bir rehavet var, yine bir sessizlik. Ne zaman sessizlik olsa cuma sonuçlar kötü oluyor :duduk::duduk:

İlla eli sopalı olacaz :KK53::KK53:

images.jpeg-11.webp

Ben akıllı akıllı listeme uyuyorum valla :KK70: :KK70: suyumu da iciyorum örtmenim:KK70:

Yapalım ama ben cgdmk cgdmk yi rakip istiyom ezip gecicem onu sjsjsj
Bir gönüllü lazım canım ona, ilk sayfada puanlar var zaten, biri not edecek ama kim 😃

Back
X