- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Kız sen bu saatte uyanır mıydınGünaydın nazlı çiçeğim,esmer bombam,ahu gözlüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen bu saatte uyanır mıydınGünaydın nazlı çiçeğim,esmer bombam,ahu gözlüm![]()
Uyuma iki lokma bişi yeeValla uyucam negodan korkuma uyuyamıyorum![]()
Valla uyucam negodan korkuma uyuyamıyorum![]()
Hele uyu senValla uyucam negodan korkuma uyuyamıyorum![]()
kalk temizlik yap çabukDerse hazırlık yapıyordum.. sıkıntı yok tatlım öğleden sonra gelicim ... teşekkür ederim tatlım..
bende beğenmedim misafirlik bugün bitiyor yarından itibaren dengemi kurarım.Canım spor yok, suyu da içemiyorum diyorsun, her gün bir kaçamağın oluyor, böyle kilon sabit kalır sadece :/
Beğenmedim bu menüyü, yine öğün atlanmış, akşam karbonhidrat ağırlıklı olmuş![]()
Aman abla başka sıkıntı olmasın da gerisi önemli degilDerse hazırlık yapıyordum.. sıkıntı yok tatlım öğleden sonra gelicim ... teşekkür ederim tatlım..![]()
Buralardayım canım ara sıra bakıyorum da takım sessiz bugünMillet yine bugün pek bi sessizsiniz![]()
Kolay gelsin canımİşim çok bugün arada bi kahve molası verdim![]()
Dedem yazmışBasarım ben
Giniydin bılım ışk yımığım![]()
Tirbiyisiz kız oAhahahahahahah ters parmak emocisi yapmış nego
Düzeltiyorum kıskanç bonus yapmış parmağı![]()
Tamam canım çok iyibende beğenmedim misafirlik bugün bitiyor yarından itibaren dengemi kurarım.
sporumu da yapmaya başlarım .
bu takım da son 5 kilomu verecek gibi hissediyorum sadece 4 gün misafirlik ve misafirlerle geçti 4 gün kaybım olduTamam canım çok iyi![]()
Bencede vereceksinbu takım da son 5 kilomu verecek gibi hissediyorum sadece 4 gün misafirlik ve misafirlerle geçti 4 gün kaybım oldu
allah kolaylık versin canım, her şeyin hayırlısı olsun kuzenin hakkında.Iyi geceler kızlar pek aktif olamadım.
Kuzenim eşinden boşanıyor bugün onla adliyeye gittim dilekçesini protokolünü ayarladım .
Islerde yıl sonu diye yoğun . Akşam da başka kuzenime davetliydik ilçeye geçtik. Eve de yeni girdik sayılır. Diyette bozuldu bugün![]()