• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi... :olamaz: :KK23: sevinçten deliye döndüm gormemişin bir regli olmuş :KK70:...bak ben de erkek değilmişim ...menopoz hiç değilim ...daha ne organik yumurtalar yaparım ben...yok bu söylem ayipçil oldu biraz :eek:

Zipzip- Zipzip- kaptanim ben su an takimdamiyim yoksa daha girmedimmi? Eger girmediysem biraz daha beklemek istiyorum dogru duzgun girip muhabbete katilamiyorum size haksizlik yapmis gibi oluyorum gibi geliyo biraz daha hazir hissedince girsem takima.
Ama yine sürekli gelip konuscam sizinle ayrilmak da istemiyorum :oops:
Bide bugün canim sıkkindı ondan baya kacamak yaptim o menüyü yazamam buraya sizin de caninizi cektirmenin anlami yok
Hep takımdasın canım zaten girdim mi gibi bir durumun yok ki 😍
Her zaman sohbete gel canım, menülerine gelincede hazır hissetiğinde paylasmaya baslarsın 😘

Eveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi... :olamaz: :KK23: sevinçten deliye döndüm gormemişin bir regli olmuş :KK70:...bak ben de erkek değilmişim ...menopoz hiç değilim ...daha ne organik yumurtalar yaparım ben...yok bu söylem ayipçil oldu biraz :eek:
Oww abla neler yazmissin oyle😍😍
Ben nasil dargin kalayim simdi sana😍😘
Bak guzel haber deyince hemen aklima geldi😁birbirmizi baya cözmusuz😁

Hep takımdasın canım zaten girdim mi gibi bir durumun yok ki 😍
Her zaman sohbete gel canım, menülerine gelincede hazır hissetiğinde paylasmaya baslarsın 😘
Aaa öylemi 😬 bende yeniden deneme zamani olcak falan sandim 💁🏼‍♀️ o zaman mekan bizimmis tamam ya :KK55::KK48: ama cok özlemisim sizleri ya♥️

Elhan Elhan E sen 25 yasindaysan benden bi yas küçülmüşsün bile 🙈 sen atanali cok olmadi o zaman🤔 devletteydin galiba dimi
Devletteyim tatlım...sen geç evlenmişsin olur böyle şeyler üzülme...aman zaman dediğin nedir ki çabuk geçiyor önemli olan güzel sevgiyle yaşamak...:KK72:

Aaa öylemi 😬 bende yeniden deneme zamani olcak falan sandim 💁🏼‍♀️ o zaman mekan bizimmis tamam ya :KK55::KK48: ama cok özlemisim sizleri ya♥️
Mezun üyede deneme süresi kaptana kalmıs canım listeye girmen için 6 ay dolması gerekiyor o zamana kadar sen hedefine ulasırsın ❤
Bizde seni özledik canım 😍

Elhan ablam geceleri saymıyor canım 😂
Her seferinde bende düşüyorum 25e 🤣
Kadinlar 35ten sonra geri sayim yapar sen bilmiyon mu civcivim😂😍
Devletteyim tatlım...sen geç evlenmişsin olur böyle şeyler üzülme...aman zaman dediğin nedir ki çabuk geçiyor önemli olan güzel sevgiyle yaşamak...:KK72:
Allah caninizi almasin gülmekten öldüm bi saattir vicdan azabindan öldüm elhan ablaya ne zamandir abla diyorum ayip oldu diye :KK53: bi dk durumu bi netlestirelim aslinda 25 degil ama tüm kadinlar 25 mantigiyla mi yaklasiyoruz:KK69:

Back
X