• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kedilerde cok tatlı oluyor yaa 3 hafta boyunca kedi sevdim izmirde :)))
Ama cok tüy döküyorlar iyiki almamıssınız
Sevıyorsan zamanla dokunursun alısırsın 😘
Allah Allah isirir diye mi korkuyosunki
Kedinin tuyu kıli falan baya zahmetli zaten kus kafesinde en azindan:)
6ay oldu dokunamadim hic sanmiyorum canim ya😂
Evet kediler baya tüy döküyo ya bide nedense ben kopekleri daha bi seviyorum tabi uzaktan😂

Eveeeet kalp gözü açık yonacim.. yokluğunda hasretine dayanamadıgim gözünü sevdiğim , her gün değişik senaryolar yazıp kendimi inandirdigim umitsizce bildirimlere göz süzdüğüm gelir diye yollarını gozledigim mesajın saklanmış ben napim şimdi... :olamaz: :KK23: sevinçten deliye döndüm gormemişin bir regli olmuş :KK70:...bak ben de erkek değilmişim ...menopoz hiç değilim ...daha ne organik yumurtalar yaparım ben...yok bu söylem ayipçil oldu biraz :eek:
Gercekten bir gün regle bu kadar sevinecek miyiz yahu. Ben kendisinden iyice bıkmış durumdayım da.

Aa daha kucuklermis ne zaman yavrulari oluyo bilmiyorum tam yas olarak ama yavrularlar tabi 😍 yavrum benimkini de leylekler getirmedi sonucta😂😂 anasi babasi var tobe tobe😂
Ya bizim iki tane oldugu icin bizi disladilar Zalımlar😂
Kizkardesim 2 ay ugrasti sonra eline falan geldi
Simdi bunlara konusmayi ogretmeye calisiyoz da hic orali olmuyolar

yaa yavrulamasinlar evdeki kardeslerimin psikolojileri etkilenir :D

ne demek leylekler getirmedi😂bizimkiler leylekle geldi

Anaaam ciftlestirdiniz mi kiz😍 biraz benim oglum buyusun de bende babanne olurum belki😂😂
Ne zamndir berabersiniz varmi yavru falan

Mazlum da kendi ruh halimi yansitmisimdir kuzum😂😂😂 kus napsin anasinin psikolojisi normal degilki😂 kimlerin eline düştüm diyodur
Kız dur daha bu fragman daha şimdiden ne psikolojisi bu :KK70:

Ya bizim iki tane oldugu icin bizi disladilar Zalımlar😂
Kizkardesim 2 ay ugrasti sonra eline falan geldi
Simdi bunlara konusmayi ogretmeye calisiyoz da hic orali olmuyolar

yaa yavrulamasinlar evdeki kardeslerimin psikolojileri etkilenir :KK70:

ne demek leylekler getirmedi😂bizimkiler leylekle geldi
Telefondan falan ses kaydi dinletmeyi deneyin canim youtube da var konusan muhanbet kusu sesi
Bi süre sonra taklit ediolarmis
Saricivcik Cidden mi bilmiyor yoksa şaka mı yapıyor diye emin olamadım, cevap yazmadım ama Elhan sonunda kafaları karıştırdı 😂😂
Yok cidden bilmiyodum ama ögrendim 😂😂
Kız dur daha bu fragman daha şimdiden ne psikolojisi bu :KK70:
Ya valla cok karamsarim bu aralar evlilik iyi hos bisey de ne bilim ben esimin ailesine falan alisamadim her an gelcekler yatoya kalcaklar diye tetikteyim. Onun dışında iyiyiz sükür. Tabi bide is bulamiyorum onun sıkıntısi var ama tabi bunlar kucuk seyler yine de cok sükür Allah baska dert vermesin

Eki Görüntüle 2567888
Bakin sizi oglusumla tanistiriyim daha sadece 1 ayligiz 😍 ama simdiden alistirdim kendime habire kafesten cikip benimle oynamak istiyo adini mazlum koycaktm ilk gunler mazlum mazlum duruyodu diye. Ama masallah açıldı elimden inmek istemiyo😂😍
Oyy ben severim onu, nasıl tatlı. Daha çok küçükmüş, uzun yılları olsun sizinle.

Back
X