• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi o zaman karatay saatleri gibi olur.
Benim diyetim mülteci gibi kaldı ortada bi adını koymak lazım isim anası olsana
Bence if iyi, şu anlamda iyi, yemek konusunda çok kasmıyorsun, aşırı sıkı yapmak zorunda değilsin. Miktarları doyurucu yiyebiliyorsun.
Mesele açlığı hissetmek akşam, ben ne zaman aç yatsam kilo veriyorum. Tokken zor gidiyor

Cnm kolay gelsin, gitsin yağlar, gelsin kaslar diyeyim bende 🥰 Tuğçe okula gitmeye başlamış, toparlamasına çok sevindim cnm. Allah bir daha sıkıntı yüzü göstermesin kuzuma.
Bugun din kültürü ve türkçe sınavı var mecburiyetten gitti sınavdan sonra alıcam hastaneye götüreyim akşam yine eşim acile götürdü hava vermişler 1.5 saat gece 12.40 da eve geldiler şimdide öğretmeni aradım durumunu sormak için cvp vermedi :KK43:

Bence if iyi, şu anlamda iyi, yemek konusunda çok kasmıyorsun, aşırı sıkı yapmak zorunda değilsin. Miktarları doyurucu yiyebiliyorsun.
Mesele açlığı hissetmek akşam, ben ne zaman aç yatsam kilo veriyorum. Tokken zor gidiyor

Tamm işte karatayda da öyle aç yatıyorsun çünkü lokma yenmiyor leptin bozuluyor diye.
Kimileri if te makarna vs serbest diyo herşeyi yiyip saate dikkat ediyolar

Tamm işte karatayda da öyle aç yatıyorsun çünkü lokma yenmiyor leptin bozuluyor diye.
Kimileri if te makarna vs serbest diyo herşeyi yiyip saate dikkat ediyolar
Tabi diyete çok aykırı yememek lazım ama bir iki kaşık makarna yemek sıkıntı olmaz, normal diyete uygun yiyecekleri doyana kadar yiyerek sağlıklı bir şekilde vermek açısından güzel. Porsiyon kısıtlaması yok.

Hadi bakalım, allah zihin açıklığı versin 😍
aypare ackerman aypare ackerman allah zihin açıklığı versin
Evet durumu hatırlıyorum ama kaptanlıga devam etsen cok güzel olurdu hayırlısı boyleymis cocuklarınla bol vakit gecirdin bu daha güzel 😍

Günaydın canım ❤

Günaydın canım, kolay gelsin hem ev hem iş cook Allah kolaylık versin 😘

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Ne güzel bir iş yapıyorsun 😍

Günaydın canım sınavda basarılar diliyorum ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın sebnemcim ❤
[/QUOTE
teşekkür ederim hepinize ♥️♥️♥️😍😍
Zipzip- Zipzip- kaptanim günaydın ❤ Sabah 59,8 gördüm geçen cuma gibi, şimdi uzak durmam gerekenler ne bugün icin, duygusal sınır oldu sanırım 60 lar😔 mesela tursu, mercimek çorbası vs ögrendim. Başka var mi? Bir de ben ilk free listeye yazıldığımda tarih ve kiloyu söyleyebilir misin mümkünse. Uğraşmadan görebiliyorsan yanı 🙈
karnabahr , bulgur özellikle kısır, nohut barbunya, brokoli , kuru fasulye yani bakliyat türleri (kurufasulye bende ödem yapmıyor ama bazılarında yapıyor) bunlar ödem yapıyor

Back
X