• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canim bilmukabele😍seninle rekabette cok guzeldi😊

Satislara mi gelmis ex rakibem:KK70: oy oy kiyamam gel kanatlarimin altina alayim seni :KK37: :KK53:

Al beni al, ortada kaldım, bu kız beni 1 saatte 9 kere satıp 1 kere alıyor 😂

Erkekseniz teker teker gelin :rolleyes: sizi bana sıraylamı verdiler ağa hayırdır :KK35:hastaneden yeni geşmişim pertim çıkmış bide sporla ugraşamam benim sporum yarın :spor::spor:

Yok haşa ne erkeği, fit hatun olmaya çalışıyoruz şurada 🙈

Bulamiyorum Bulamiyorum yi atar mısın gruptan Zipzip- Zipzip- kaptanım :KK12:
Beni geçmiş :mad:

Ooooo temas yok temas yok :KK70: :KK70: :KK70:

Sen de süpersin canım çok tebrik ederim.

Tesekkur ederim ❤

Bireysel 1. bile olur hıhhhh:KK71:

Insallah 😉

Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi 👏👏

Evet canım sonradan farkettim 😂

Tesekkur ederim cnm ❤

Ben onu şimdi kurada hasibeye cikartayim da görsün o 😂😂

Ben kurada olmam belki spor yapamiyorum cunku

Tatlım kilosu fazla olanlar daha çabuk ve daha çok kilo veriyor. Çıkarsak kapisalim hiç rakip olmadık senle. Ben isterim :KK60:

Yuzde hesplaninca kilosunun fazla olmasinin onemi kalmiyorki

Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir 😉

Bulamiyorum Bulamiyorum bu haftaki rakibem 🤗 hayirli olsun 😁
Kac kilosun?
Bu arada @Negohatun bu haftaki hedefime ulastim, onumuzdeki hafta icin hedeflerimiz kac 🤓 ben bi 61.5 alayim 😳

Hayirli olsun cnm. Bakalim bi degerlendirmeye alsinlarda belki degistirebilirler beni seninle. Spor yapamiyorum ya seninde spor konusunda motivasyonunu dusurmek istemem.

Ooooo temas yok temas yok :KK70: :KK70: :KK70:

Tesekkur ederim ❤

Insallah 😉

Tesekkur ederim cnm ❤

Ben kurada olmam belki spor yapamiyorum cunku

Yuzde hesplaninca kilosunun fazla olmasinin onemi kalmiyorki

Cnm ben spor yapamadigim icin gecen eslesmedede yoktum. Simdi benimle eslesen arkadas spor yapiyorsa onun motivasyonunuda dusurmeyeyim. Ya beni eslesmeden cikar ya da benim gibi spor yapamayip sadece kilo olarak eslesmek isteyen olursa onunla eslestir 😉

Hayirli olsun cnm. Bakalim bi degerlendirmeye alsinlarda belki degistirebilirler beni seninle. Spor yapamiyorum ya seninde spor konusunda motivasyonunu dusurmek istemem.
Asibem yuzdeyi hiç düşünmedim. Haftalik hedefe ne kadar yaklaştigimiz yakaladığımız baz alinsa😃 yani keşke.
Bu arada harika kilo verdin gene...Sen beni yakalarsin gibi geliyor.

Back
X