• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ezme ex rakibemi karsinda beni bulursun 😂😂yandaş mandaş😁
yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldin😂😂😂ne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni😁

Canim neden spor yapamiyosan ozel sebebi yoksa merak ettim:)
e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksin😱manken gibi fizik Masallah😍hedefin kac canim

Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)
Ay olur gerçektenn çok sevinirim :KK200: :KK200: :KK200:

Bu arada hastanede ne dediler canım, var mı biseyler.
Başka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücük

Başka migren ilacına başladılar digerini kesti canım hem psikolojik olarak rahatlatacak hemde uyku yapan ilaç oldugu için akşam kullanacak ilacı daha önce bende migren için kullanmıştım tuğçeyede onu başladı doktor inş iyi gelecek hastaneden geldik direk yatağa gitti uyumaya sabaha ancak kalkar cücük
İns iyi gelir ilaclar canim😊

Ben korumadayım ama napsam bilemedim 🤷‍♀️

yaa kiymetimi bilmedin iste boyle zalımlara denk geldin😂😂😂ne zaman istersen cagir beni arkandayım rakibem korurum seni😁

e 1.70 boya daha ne kadar zayiflayacaksin😱manken gibi fizik Masallah😍hedefin kac canim

Canim pek aktif degil diye biliyorum eger canli kanli bi mucadele istersen rica edelim biz 3 lu rakibe olalim bu hafta:)
mavitosbik07 mavitosbik07 artık benim himayemde çekil aradan gözün arkada kalmasın :KK8:

Geçen hafta ben de pek yoktum canım, doğru bir şekilde takip edememiş olabilirim seni. Burda olmana çok sevindim ben de olacağım. Sen keto yap ben de listelerine bir bakayım.

Ya ben de hiç birlmiyorum tam keto beslenmeyi de. İşte deneyeceğim inşallah :) Karbonu azaltıp, şekeri keseceğim.

Sen benim eltime karşı ittifak mı kuruyorsun, yalnız mı sandın sen onu.

Nego Nego ben senin yazılarını yorumlarını çok beğeniyorum ,geçen hafta gerçekten coook yogundum gelemedim menü yazamadım kusura bakma o yüzden ama son 2 sınavım aralıklı olduğu için daha rahatım o yüzden menü spor vermeye devam birde hedef kilo listesine beni de yine yazmaya devam ett çok motve ediyor benii 🤗🤗
Sağol canım ❤️ listeyi hazırlayınca tabi ki sana hedef koyucam, sınavların olduğunu biliyorum 😘

Back
X